Arama sonuçlarınız

1. mehmettadll

Motosiklet ve Video Trendleri

adam çizgisini hiç bozmadı hakikatten, özellikle yeni başlayan genç sürücüler için iyi bi örnek
  2. mehmettadll

Motosiklet ve Video Trendleri

Prosofi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  3. mehmettadll

İkinci motosiklet?

düşünmedim değil valla 1768467259 biraz üzdü hocam bu dediğin 😅😀
  4. mehmettadll

İkinci motosiklet?

300-400 arası düşünüyorum bütçe olarak. forza çok takır tukur gidiyor o tarz yollarda, denedim içim gitti motora bişey olacak diye 😅
  5. mehmettadll

İkinci motosiklet?

cc olarak da 250'den yüksek olsa daha iyi olacak sanki hocam, yoksa benim de aklıma ilk gelen motosiklet crf
  6. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Selamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından...
  7. mehmettadll

İlk motor olarak TVS RTR 200 alınır mı?

ikinci motorumdu, 125 cc' den geçiş yapmıştım. asfalta ilk çıktığımda gaz açışımdaki aldığım zevki hiç unutmuyorum... gerçekten ilk seviyelere göre çevik ve kıvrak bi motor. yakışıklı da... boyum 195 olmasına rağmen konfor sorunu yaşamadan kullandım. bence ilk motor olarak da alınır...
  8. mehmettadll

250cc scooter tavsiyesi

2018 Forza sahibiyim. Söylediğin bütçe aralığında 2018'den başlayarak Forza bulabilirsin. 2023 Xmax kullanma fırsatım da oldu. Bana (195 cm) Forza Xmax'den daha konforlu geldi diz mesafesi ve rüzgar koruması olarak. Amortisörlerde de Joymax'in daha konforlu olduğu söyleniyor. Değiştirmeyi...
  9. mehmettadll

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Genelde vitesli motorların bahsi geçmiş ama Forza 250 vb. maxi scooterlara da bakabilirsin. şehiriçi ile birlikte yük taşıma kapasitesi, konfor, rüzgarı kesme gibi konularda uzun yol için de gayet uygun bi tür
  10. mehmettadll

Ehliyet sınavında kalp krizi.

Gördüğümüz bildiğimiz bi arkadaşımızdı, bizi gerçekten çok üzdü...
  11. mehmettadll

Ön amatisör yağı ne kadar olmalı

Ben 2018 Forzamın amortisör yağını değiştirmek istiyorum. malum en ufak çukurda hissettiriyor. bi faydası olur mu sizce?
  12. mehmettadll

Kartal gölü ve Eşen göleti

Herkese selam. Bayramın 2. günü Aydın'dan çıkıp Kartal gölü veya Eşen Göleti taraflarına motorumla gidip kamp atmak istiyorum. Yakın zamanda gidenlerden veya farklı mekan önerisinde bulunmak istiyenlerden fikirlerini bekliyorum. Herkese teşekkürler...
  13. mehmettadll

Motosiklet için sandalye ve masa

geçenlerde instagram da denk geldi kamp ve ötesi diye sayfa onlarda da vardı katlanır sele altına sığan sandalyeler
  14. mehmettadll

Benelli 125s mi srk 125r mi

doğrudur valla, o zaman ben de tvs raider derdim hakkatten sağlam ve yakışıklı motor. Ama arka fren kampana ve abs yok
  15. mehmettadll

Benelli 125s mi srk 125r mi

İlk motorum 125 cc scooterdı. Üstünden çok geçmeden 125 cc vitesli cruiser motosiklet aldım. Sonrasında keşke vitesliyi daha yüksek cc alsaydım diye pişman oldum. İmkanlar müsade ediyorsa vitesliyi 200-250 cc al, bi yerden sonra yetmiyor çünkü
  16. mehmettadll

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

196 boy 120 kilo halimle bile rahat kullandım ama dışarıdan bakınca sırıtıyordu 😅 yine de gidişi, kalkışı, ara hızlanmaları gayet yeterliydi. hep özleyeceğim bi motor olarak kalacak...
  17. mehmettadll

Uzun yol önerisi

bu rotayı tersten yapıp ilk heves ve enerjiyi sahil kenarına planlamak daha mantıklı. Aydın Ortaklar'da çöp şiş yemenizi tavsiye ederim...
  18. mehmettadll

Forza 250 için amortisör önerisi

Facebook grubunda gözüme çarptı birkaç yerde, o yüzden burada da sormak istedim
  19. mehmettadll

viraj durumu düşündürüyor üstadım bu sefer ama deneyebilirim dediğin gibi 1748352541 1748352575 özellikle parke taşlı yollarda hissettiriyor kendini
  20. mehmettadll

hayır, sadece çukurlarda çok sert

Yeni mesajlar