Arama sonuçlarınız

1. segreto

HARPUT MOTOR Oynak başlı

Arkadşalar merhaba. Harput motor SporMotoya bağlı bende SporMoto iyi diye Harputa güvendim Antalya Bayisinden motosiklet siparişi verdim. 1 haftaya gelir dedi gelmedi aradım 2 Gün dedi 2 gün sonra aradım 4 gün dedi 4 gün sonra aradım daha yok biraz bekleyin gelince haber vericez dedi. Bende...
  2. segreto

Motosiket kaskosu (Aydınlatma Temalı Konu)

Selam arkadaşlar motosiklet kaskosu var mı? Varsa hangi firmalar ve kaç ğaraya yapıyorlar beni bi aydınlatır mısınız?
  3. segreto

Turuncu Duke'a en iyi kask ve elidven kombinasyonu

Merhaba arkadaşlar acilen yeni kask almam lazım, motorum duke 250 turuncu en uyumlu şık duran bi kask seçmek istiyorum tericihim çeneden açılan kasklar ama güzelse diğer kasklarada bakabilirim bu konuda gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var. Fazla bi bütcem yok malesef 700 tl sınırım 800 e...
  4. segreto

Antalya'da 7 dakikalık bi motor turu (video)

Arkadaşlar go pro yada action kamerayla çekmedim. Prof kamerada arkada çektim fakat videoyu düzenlerken kalitesi indi baya izlerken bu nasıl kask filan derseniz şaşırmayın kaskta değil elimde kamera :)
  5. segreto

KTM RC 200

Arkadaşlar KTM RC 200 almak istiyorum pek fazla bilgi bulamadım siz kendinizce bana yorumlayabilir misiniz Sizce almalımıyım artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim. http://www.spormoto.com/supersport/ktm-rc-200-2015/ Bide sizce en iyi beniz markası hangisidir ?
  6. segreto

A2 sınavı ile mücadelem

Merhaba Abilerim Ablalarım. Yaşım 17 Geçen yapılan sınavdan geçtim, şimdi evraklarımın hazırlanmasını bekliyorum. Ben 8 yaşındayken babam motor kullanmasını öğretti o zamanlar mobiletimiz vardı ama yaklarım yetmiyordu yere tabi. ayaklarım yetene kadar babamla kullandım. Ayaklarım yetmeye...
  7. segreto

Ekipman Ve Motor Yardımı

Değerli abilerim ablalarım. Ben yeni ehliyetimi aldım yaş 17. Ktm Duke 200 alıcam. Ama ekipman hakkında pek bi bilgim yok. Bana ekipman önerebilir misiniz? Birde Motoru alınca lastiklerini değiştirmeli miyim sizce? Değiştirmeliysem hangi marka ve modeli almalıyım? Motoru turuncu alıcam o...
  8. segreto

Ekipman Yardımı

Abilerim ablalarım merhaba.:king::king: Ben yeni a2 ehliyetimi aldım. Motor Ktm Duke 200 alıcam. Ama ekipman hakkında hiç bir şey bilmiyorum hangi marka iyi hangisi hada ucuz hangisi daha kaliteli bilmiyorum. Anlayan abiler ablalar bi yardımcı olabilir misiniz?
  9. segreto

Ekipmanlardan anlayanlar...

Merhaba abiler ablalar. Benim yaşım 17 yeni a2 ehliyeti aldım. Ktm duke 200(2015) almayı düşünüyorum. Ama ekipmanlar hakkında hiç bi bilgim yok. Paramın çoğunu motora vereceğim için koruma ekipmanlarına fazla param kalmıcak. Bilen abilerim ablalarım bana ucuz ve iyi marka kask ceket ayakkabı ve...