KTM RC 200

Arkadaşlar KTM RC 200 almak istiyorum pek fazla bilgi bulamadım siz kendinizce bana yorumlayabilir misiniz Sizce almalımıyım artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok sevinirim.

http://www.spormoto.com/supersport/ktm-rc-200-2015/

Bide sizce en iyi beniz markası hangisidir ?

Son düzenleme:
Top speedi 130 civariydi bunun , görünüş 10 numara gidis vasat diyorum ben kawasaki sl 250 bakim boy kilo nuz uygunsa , tabi 130 bana yetee diyosaniz alinabilir tabiki

motor çok yakışıklı, sesi biraz zırıltılı(elektrikli testere - cbr125r arası), sarsıntı az parça kalitesi yüksek, yedek parça konusunda ankara için(ulusan) 1 günde sipariş çekilip 2. günde elimizde oluyor dendi. 2. eli düşük sanırım.
o fiyata arkadaşın dediği gibi boy 170 altında kilo 75 altında ise ninja 250sl alınabilir.
honda da alınabilir
biraz koyup r25 te alınabilir.
zor seçim.

bir ek; 130-136 km/h mertebesinde kesiciye giriyor. yani fiziki kapasitesinin sonu 130-136 değil.

Motoru kullanan bi abim birkaç ay sonra rodajı bitmeden sattı Azami 130 km yapıyormuş. Bende canlı gördüm malzeme ve tasarım harika görünüyor. Bu tarz motorlarda fiyatın karşılığında performans çok önemli çünkü motor çok şekil dışarıdan OOO filan diyorlar üzerine biniyosunuz asılıyorsunuz gaza sonuç mafiş:)

Bende başlangıç için CBF150 seçtim basıyosun gitmiyo ama torku iyi kuryeci gibi geziyorum bide arada yeşil yelek giyiyorum :queen:
CBR125 alsaydım eminim o şekil kasadan beklentilerimi karşılayamayacağı için çabuk sıkılırdım.
Biraz tecrübe edeyim kısmetse CRF250L ve CBR250 arasında tercih yapıcam.

Selamlar

Tek söyleyeceğim dışına aldanma ahım şahım bir malzeme kalitesi yok özellikle konsol ve elcik grubunda ha tipi için alırım diyorsan o başka.

Motoru kullanan bi abim birkaç ay sonra rodajı bitmeden sattı Azami 130 km yapıyormuş. Bende canlı gördüm malzeme ve tasarım harika görünüyor. Bu tarz motorlarda fiyatın karşılığında performans çok önemli çünkü motor çok şekil dışarıdan OOO filan diyorlar üzerine biniyosunuz asılıyorsunuz gaza sonuç mafiş:)

Bende başlangıç için CBF150 seçtim basıyosun gitmiyo ama torku iyi kuryeci gibi geziyorum bide arada yeşil yelek giyiyorum :queen:
CBR125 alsaydım eminim o şekil kasadan beklentilerimi karşılayamayacağı için çabuk sıkılırdım.
Biraz tecrübe edeyim kısmetse CRF250L ve CBR250 arasında tercih yapıcam.

Selamlar

Cbr 125'ten kimse bir şey beklemez keşke alsaydın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar