Arama sonuçlarınız

1. L

Photoshoptan ya da video programından plaka okumak için ayar.

Bu gün enişte doblosu ile beraber şehir içi olda 1 gidiş 1 dönüş olmak üzere 2 şeritli hem sıkıştırıldım hem de makas yedim. hızım da 30km/saat. Elimde kamera görüntüsü mevcut fakat gece sularında olduğu için 1080p 30fps çekim yapmış kamera bu yüzden biraz bulanık okumak zor iyi bir programa...
  2. L

Yeni araç Yağmurda düşen devir. Geçmeyen vites.

Değerli abilerim. Yeni aldığım motorum 250km'sine geldi. rks rn 180. Model ile alakalı olarak ilk aldığım gün de dikkatimi çeken fakat rodaj için olduğunu düşündüğüm vites geçmeme problemi git gide büyümeye başladı. Mesela durmak için vites düşürdüğümde vites atmıyor. debriyajı tekrar...
  3. L

Kask kamera montajı için çift taraflı bant mı hamur gibi yapıştırıcı mı ?

Aksiyon kamerası aldım (Bir motovloggerin doğuşu.) Kaska yapıştıracağım ama 3m bant ile mi yapıştırsam yoksa bu hamur gibi olanlardan mı ? hamur gibi olan yapıştırıcılar çıkartıken kaskın kaplamasını da beraberinde getiri mi ?
  4. L

300-400TL ARTÇI KASKI

Arkadaşlar kendim mt revenge 2018 üretim kask kullanıyorum fakat vitesli motora yeni geçtiğim için forumu youtube'yi yeni yeni takip edip bilgileniyorum canımın kıymetine varıyorum. 2018 mt kaskı 560 liraya almıştım fakat şuanda motoru yeni aldığım ve ekstra ceket kilit tekerlek ihtiyacım...
  5. L

Motordaki bu parça nedir ? Ne işe yarar ? Bir işlevi var mı ?

şu motorda gördüğünüz sibobumsu naylonla kaplı arka kuyruktan sarkan plastik parçası nedir bir işlevi varmı ? Kullanım klavuzunda birşey bulamadım siz değerli abilerim bulursunuz diye ümit ediyorum
  6. L

H9 MU H9R Mİ ALİBABA MI TR Nİ ?

Arkadaşlar Trafikte hiç yoktansa bir kayıt olsun dediğim için aksiyon kamerası almayı düşünüyorum hem yazın falan da kullanırım Havuzda vesaire. Şimdi goPro al/acak/bilecek Bir baba yiğit değilim önce daha önce bu forumda konusunu görmüştüm ama bulamadım. Hem benim için hemde daha sonra H9 EKEN...
  7. L

Küçük ve tok sesli egzoz tavsiyesi.

arkadaşlar rks rn180 motorum var. Motorun sesi çok fıtıfıtı. Kimseyi rahatsızlık etmeyecek tek silindirin egzoz sesinin çirkinliği ile sinir bozmayacak. Çevirmede sıkıntı yapmayacak ama tok sesi olan aragazı verdiğimde araçların beni farkadebilmesini sağlayacak bir egzoz bakıyorum mümkünse...
  8. L

İLK MTV NE ZAMAN GELİR 0 ARAÇ ?

0 Araç aldınız. Tüm vergiler dahil mtv'sinin 1 yaşına kadar gelmemesi gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum Geçen ay aldığım motora mtv yansımış. Şimdi bu normalse ne kadar sürede ödenmesi gerekiyor
  9. L

Deri mont mu Tekstil mont mu ?

Bu konu hakkındaki forumdaki geçmiş konularada baktım ama şöyle bir durum var hereks soğuğu tuttuğundan ve sıcakta sıcak bastırdığından bahsetmiş. Benim açık açık cevap aradığım soru şudur. 1.3-1.4mm 1000 liraya kadar Dana derisinden yapılmış CE Korumalı bir deri mont mu beni asfaltta ya da kaza...
  10. L

300'TL Limit ile dizlik yada pantolon önerisi.

Motor ekipmanlarımı yavaş yavaş tamamlıyorum. forumdaki en kapsamlı konu 2016'da açıldığı ve dolar kuru farkından orada gösterilen seçenekler benim için malesef pekde uygun değil. 300'tlye kadar sertifikalı ve pantolon içine giyebileceğim bir dizlik varsa da 300'tlye kadar motor pantolonu...
  11. L

RKS MOTOR FRENİ KUVVETİ VE İLK MARŞ ISINMA SORUNU ?

Bu Gün sözde 10-20 km yol yapmak için yola çıktım. Motor yola çıkmadan önce 0.8 KM'deydi. Şimdi Jikle açık marşı veriyorum marş aldı mı 2000-3000 devirde tutmam gerekiyor kendi elimle gaz kolunu yoksa stop ediyor. 10 dakika geçti mi motor ısınsa da stop edebiliyor jikleyi kapatınca düzeliyor...
  12. L

Direksiyon sınavına 3 dakika geç kalmak ?

Bu gün çok tepkili olduğum durumdur İzmir küçükyalidan saat 13:30da 15:55 deki sinava girmek uzere yola ciktim izban(izmirdeki en önemli ve işlek raylı hatlardan birtanesi) çalışanlari aldıklari ucreti az bulduklari icin grevde oldukları için gaziemir vb gibi yollar komple felçti 3 dakika...
  13. L

AMAZONDAN DERİ CEKET ALMAK ?

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71K9VHQ9w0L._SL1500_.jpg Arkadaşlar birçoğunuzun bildiği üzere yeni motor aldım ve ekimanları yavaş yavaş tamamlıyorum. Kaskımı bu pazartesi deneyerek alacağım hiç şüphesiz. Türkiyede Carbon deri adı altında 1000 liraya satılan deri ceketler...
  14. L

İzmirde En iyi RKS Servisi ,marş sorunu ve kesici ?

Sıfır aldığım motorun rodaji bitmek üzere. İzmir içinde RKS KUBA BENELLİ birsürü servisi var fakat motoru izmirde almadığım için servislerin kalitesi ve ilgi düzeyi olarak aklımda sorular mevcut tavsiye edebileceğiniz markaların güzel ilgili denilebilecek servis tavsiyeniz varsa şimdiden...
  15. L

Düşük bütçeli disk kilidi.

Motoru aldık çok güzel ama ekipmana ve kilide para kalmadı şuan Zincir üzerinde zincir kilit bulunan bir bahçe kapısının arkasında bahçe kapısına bağlı bir şekilde duruyor evin önü hep devriye ve mobese olduğu için bu taraflara yeltenmiyor bizim hırsızlar. ek olarak zaten pek tercih edecekleri...
  16. L

Sele Yüksekliğini Azaltmak ? 2 Ayağın yere parmak ucunda değmesi ?

Arkadaşlar Selam yine ben 173 boyum olmasına rağmen aldığım naked motorun selesi bana biraz yüksek geldi. Aracın üstündeyken 2 ayağımın parmak uçları değiyor sadece. Eğer kendimi biraz kasarsam 1 ayağım tam 1 ayağımın da yarısı yere değiyor.Artçı varken 2 ayağımda neredeyse tam basıyor Kilom...
  17. L

GEL GELELİM KASKO GÜZEL Mİ YOKSA DOLANDIRICAKLAR MI ?

Arkadaşlar motoru aldık sigorta plaka ruhsat ehliyet tamam gel gelelim şimdi Kasko sorunsalına birkaç yerden fiyat aldım ama firma kötüleme isim karalama ve reklam olmaması adına fiyat ve isim vermiyorum yaptırdıktan sonra tüm detayları paylaşırım sizinle. Şimdi bu kaskodaki teminatlar şu...
  18. L

0 KM MOTOR ÇOK ISINIYOR MOTOR BLOGU NE KADAR ISINMALI ?

Arkadaşlar 0km motor aldım hadi güzel akü işini çözdüm ama motor rolantide bile okadar çok ısınıyor ki üstünde yemek pişirsem pişer elimi koysam eritir o kadar ısınıyor kı şashe bile ılıyıp sıcaklaşıyor Bir motor blogunun ne kadar ısınması normaldir?. İçerisinde yağ var çubukta gözüküyor ama yağ...
  19. L

0 KM MOTOR VE AKÜ SORUNU

Arkadaşlar motorumu aldım geldi marş verdik aldı falan adamlar cevirdiler kontağı gittiler sonra motor falan marş almadı havalar da soğuk değil deneye deneye dedik ki aküden. motor marş alsa da rolantiye girmedi. Yürütmedim motoru hiç Aküyü sarj mı etsem Yoksa vurdursam mı ? Sıfır km motor...
  20. L

KAPORA VE MAİL ORDER İLE MOTOR ALMAK ACİL !

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bir motor furyasına kapılmış araştırma yapıyordum. Zannediyorumki sonucu Bursada Sevtaş Moto https://sevtasmotors.sahibinden.com/ Bu bayide aldım telefonla görüştüm ama bursaya gitme şansımın olmadığını söyledim Arkadaşlar motor bayiliğini yeni aldıkları için...