Arama sonuçlarınız

1. A

gearbest intercom siparişinde indirim kodu giriyorum fiyat bindirim oluyor

İndirim kodsuz. %8 indirimli hali
  2. A

70 ile giderken kafama kuş çarptı :D

Bir ay önce felan başıma gelmişti üşenip yüklemedim, bomboş yol az hızlanayım derken yol kenarındaki kuş (kumruydu sanırım) havalanıp vizörüme çarptı. Kenarda durdum baktım nerde diye ama can havliyle uçmuş kaskta tüyleri kalmıştı garibin. Allahtan 10-15 saniye öncesinde vizörü kapatmışım...
  3. A

Asfalt Hakkında

Herkese merhaba öncelikle pek viraj tecrübem olduğu söylenemez teorik olarak neler yapılmasını gerektiğini biliyorum bir de uygulamalı olarak deneyelim dedim bol virajlı yola girdim. Merak ettiğim / bilmediğim konu ise şu bu aşağıdaki resimde çizdiğim yerlerin yapısı neyden kaynaklanıyor, asfalt...
  4. A

rs 200 / eski kasa cbr 250r

Öncelikle herkese merhaba. 2016 rs 200 4-5 bin km de 10bin liraya alınabiliyor, 2012-2013 15-20.000 km cbr 250r da bu fiyatlarda sanırım 10-11 arası. Hangisi mantıklı olur, rs 200 yeni olması cezbediyor alıcı gözüyle gördüm kullandım da daha önce cbr 250r kullanmadığım için nasıl bir fark var...
  5. A

izmirden mersine cbr125r

Öncelikle herkese merhaba, 18 yaşında genç bi kardeşinizim. İzmirden almayı düşündüğüm bir cbr125r var fakat nasıl getireceğiz, ne yapacağız kestiremedim. Otobüsle getirmeyi düşünüyorum fakat İzmir'deki otobüs firmaları kabul ediyor mu, ordan gönderen oldu mu? Yazın olsa dinlene dinlene gelmeyi...
  6. A

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Her sabah okula motosikletle gidip geliyorum, 1-2 kez şehiriçinde kaza atlatınca kask kamerası almıştım. Motosiklet üzerindeyken sürekli kayıt yapıyorum bu gibi durumlar için. Her neyse, sabah depodan çıkardım motosikleti okul içerisindeki bahçeye her zamanki gibi koydum derse girdim. Öğle...
  7. A

bajaj subap ayarı

motosikletten subap sesi geliyor dün ustaya götürdüm bişey olmaz bin böyle ayar yapsak ta gene bozulur dedi. Çaresi nedir bunun yaptırmaya kalksak kaça patlar sanırsam yakıtı felan etkiliyor. Geçenlerde başka subap vuran motosiklet gördüm fakat ondan baya gürültülü subap sesi geliyordu ben de o...
  8. A

yağ filtresi yağ değişimi

Motosikletin yağını değiştireceğim, 1lt alıyormuş (Bajaj discover 125 st) fakat yağ filtresini de değiştirirsek ekstradan 100ml daha eklenilmesi söyleniyor. Ben http://urun.n11.com/yag/motul-5100-10w40-1-lt-motosiklet-yagi-P110717632 bu linkteki yağdan alacağım, motosiklet 15.000 km oldu...
  9. A

gaz açınca arka teker kendinden geçiyor

Ani gaz açınca arka teker kendinden geçip sanki kayacak, üstünden atacakmış gibi gidiyor. 80 km/h ile yol alırken tedirgin bir gidiş var. Motosiklet 600 1000rr felan da değil 125 cc tek silindir gariban bi motosiklet. Lastikler iyi gibi duruyor amortisorlerin ayarlarından olabilir mi?
  10. A

Asfaltla ilk buluşma

Bugün çok talihsiz, beklenmedik anda asfalta motosiklet üzerinde ilk defa buluştum. Motosiklete ayırdığım bütçe 2.500 tl idi fakat ani değişiklikle 3000 liraya başka motosiklet almak zorunda kaldım. Haliyle ekipman bütçesinden yemiş olduk, 4k küsür param vardı zaten 3k sı motosiklete, 350 si...
  11. A

Bajaj Mersin İçi Servis Önerisi - Bakım Hk.

Motosikletim, 14600 km de. 14.000 de aldım. Aldığım kişi servisinde sadece 10.000 bakımını yaptırmış gözüküyor. 10.000 Bakımından beri hiçbirşey yapılmadı motosiklete. Kendim sadece zincirini yağlayabildim. Silifke'de oturuyorum, burada servisi var fakat sadece adı var. Mersin merkez veyahut...
  12. A

Zongshen 125 GY

Kullanan var mıdır? Zealsun ile aynı kasa aynı model. Bir tane buldum bulunduğum ilde, 2.500 gibi bir fiyata anlaştık. 2006 model, 20 bin km de çok kullanılmamış. Grenajlarında felan sıkıntısı yok, motoru kapalı kutu olduğundan birşey söyleyemiyorum fakat alacağım kişi 2.sahibi. O da komşusundan...
  13. A

A1 Ehliyette 125 CC Sınırı Kalktı

2 gün önce resmi gazetede duyuruldu artık sadece 0,1 oran ve 11 kw şartı bulunuyor daha önce soran soruşturan arkadaşlara bilgi sağlaması açısından belirtmek istedim. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/03/20170307-5.htm
  14. A

Motosiklet merkezi kilit?

Motosiklete merkezi kilit sistemi nasıl uygulanabilir??? Bir ilanda gördümde ondan sorayım dedim :pale:
  15. A

brezilyalı çılgın motorcu xj6

https://www.youtube.com/watch?v=B7n_iq_DPkk Daha videonun başlarında tehlike atlatıyor, sıkışık trafikte birinin kapı açması içten bile değil..
  16. A

Aliexpress guncel güvenilir satıcı

Herkese merhabalar aliexpress ten ekipman almayı düşünüyorum alışveriş yaptığınız güvenilir satıcı varsa paylaşabilir misiniz? Daha önce kötü bir tecrübem olduğundan dolayı bu konuyu açma ihtiyacı duydum .(kulaklık sipariş vermiştim 4 tane içinde bir halta benzemeyen süs eşyası göndermişler.)

Yeni mesajlar