A1 Ehliyette 125 CC Sınırı Kalktı

Değişiklikler sürücü kursları için yani ehliyet sahipleri için değil.

125 cc motorların 250 cc ile aynı fiyata satılmasının sebebi buydu demekki. fırsatçı çakal japonlar :D o 125 cc motorlara 15 16bin lira para istesinler bundan sonra da

A1 ehliyeti olupda 125cc yi aşmayın. Yukarıda abimizin yazdığı gibi sadece kursta sürerken geçerli bu. Bende A1 ehliyete sahibim.
Bende A1 sahibiyim A2 için yazılmaya gittiğimde 125cc sınırının olmadığı söylendi bende A2 almaktan şuan için vazgeçmiştim. Dediğiniz gibiyse durum çok saçma, eğitime sınava cbf ile giriyoruz ama ehliyeti verince sen bunu kullanamazsın denmesi.. İlginç.

SURUCU KURSU EGITIMINDE DEGISIKLIK DIYOR, dikkatinizi cekeyim diye yazdim.

AEA sitesindede yazı yayınladı,aynı bızım sevındıgımız gıbı bır yorum getirmiş,bugün için kurslara etkı eden bır degısıklık gelmış,oda trafıkte A1 ıle cc sınırı kalkacagını habercısı olarak yorumlamıs,devlet kısaca kurslara ona gore hazırlagınızı yapın motorunuzu vs ayarlayın dıye uyandırmıs.

yuksek ıhtımal onumuzdekı nisan yada mayıs ayında yürürlüğe girecek olan metin ile bu sefer A1 ıle trafıkte cc mevzusuna takılınmayacak artık.

AEA sitesindede yazı yayınladı,aynı bızım sevındıgımız gıbı bır yorum getirmiş,bugün için kurslara etkı eden bır degısıklık gelmış,oda trafıkte A1 ıle cc sınırı kalkacagını habercısı olarak yorumlamıs,devlet kısaca kurslara ona gore hazırlagınızı yapın motorunuzu vs ayarlayın dıye uyandırmıs.

yuksek ıhtımal onumuzdekı nisan yada mayıs ayında yürürlüğe girecek olan metin ile bu sefer A1 ıle trafıkte cc mevzusuna takılınmayacak artık.

bence de olması gereken bu çünkü cbf ile sınavı geçip ehliyeti aldıktan sonra sen bunu kullanamazsın denilmesi çok yanlış olurdu gerçi burda sorduğum trafikçiler cc önemli değil kw önemli diyor ama tüm trafikçiler bir değil

bence de olması gereken bu çünkü cbf ile sınavı geçip ehliyeti aldıktan sonra sen bunu kullanamazsın denilmesi çok yanlış olurdu gerçi burda sorduğum trafikçiler cc önemli değil kw önemli diyor ama tüm trafikçiler bir değil

Aynensınavı cbf ıle gectım,adam bana evet bız bu surucunun bu mtoru trafıkte surebıldıgıne onay verıyoruz ehlıeytı kazandı dıyor,ımzalar formlar falan,sonra cbf suremezsın ehlıyet yetmıyor boyle sacmalıkmı olur.

benımde sordugum bır suru trafık polısı uzlasamadı ama biri ahrıc 6 sı surersın demıstı , inşallah bu sacmalık kısa surede sonlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar