Arama sonuçlarınız

1. G

Ankara yolunda kaldim

Selam ankara konya knauf tesisleri yakınında kaldım motor çalışıyor ancak gaz yemeyip stop ediyor telefonum 5426394774 ne yapabilirim ?
  2. G

Debriyaj balatası testi

Motorum hyosung gv 250, 21.000 km de. Bu hafta itibari ile 1000 - 2000 km civarında bir yol yapacağım gibi. Her türlü bakımını yaptırdım ancak debriyaj balatasını değiştirmedim. Youtube üzerinde ve burada 2. ve 3. vitesteki hızlanma ile bunun belli bir zamandan sonra anlaşılabiliyor olduğu ile...
  3. G

Büyük kedilere destek

Kevin Richardson diye bir adam güney afrikada bir parkı işletmeye çabalıyor.Aylık 20K dolar gideri olan ( en az ) parkın işletilebilmesi için her yerden destek bekliyor. ( gidip ziyaret ederekten daha anlamlı bir destekte bulunabilirsiniz :) ) Belgeselleri izlerken rastgeldiğim bu aslanların...
  4. G

Lazer Göz Ameliyatı

Merhaba, lazer ameliyatı olan var mı ? Bu haftalarda olmayı düşünüyorum - olduktan sonra motor kullanırken sıkıntı çıkarır mı acaba ? Gözlükle kullanmak artık pek hoşuma gitmiyor. İstanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi vs verebilen de olursa memnun olurum.
  5. G

Kaybedilen Kargo - Sürat Pişkinliği

Wrüth balata temizleyicisini n11 üzerinden sipariş ettim - geçen hafta.Sürat kargo personeli öğle vakti arayıp nereye teslim edelim dedi ancak akşama doğru arayıp kaybettiklerini söyledi. Fiyatını sordular, bir kaç ahm umh ıhm etti personel sonrasında kapattı.Bugün acaba ne yaptılar diye...
  6. G

Motosikletçinin El Kitabı - Sürüş Becerileri

Merhaba. Motosikletçinin El Kitabı - Sürüş Becerileri - Mark Lindemann isimli bir kitap dikkatimi çekti. Alan okuyan var mı ? http://www.dr.com.tr/kitap/motosikletcinin-el-kitabi-surus-becerileri/mark-lindemann/hobi/genel-%C4%B1lgi/urunno=0000000638118
  7. G

Kampana gıcırtısı

merhaba, üç hafta öncesinde fren balatalarını değiştirttim.usta - kampana ile ilgili - ayar vidası ile zamanı geldikçe ayarlamamı tavsiye ederek değişimi yapmıştı.değişimden bir hafta geçtikten sonra - motoru ilk çalıştırıp kullanırken ilk iki üç frende "kamyon freninden" çıkan gıcırtı gibi bir...
  8. G

Hyosung GV 250 Genel Sorular

merhaba, bir kaç sorum var. - gv 250 için diğer 250 cc lik chopper ların debriyaj balatası vs kullanılabilir mi? Standart mıdır ölçüler ? kanuni mesela - fena pahalı hyosung parçaları - motorun debriyaj balatası ömrü nedir * kullanıma bağlı olduğunun farkındayım ama bir şekilde anlamak...
  9. G

açık kask önerisi

merhaba.açık kask almaya karar verdim ve 200 tl civarı modellere bakınıyorum. mt custom rider ile nitro x581 modellerini buldum. kullanan var mı ya da başka kask tavsiyesi olacak ? teşekkürler.
  10. G

Kafam karışık

selam, motorumu alalı fazla olmadı. klasik otoparksız bir apartmanda kalıyorum. bugün aynasının kırıldığını gördüm. çalmasınlar diye gözden ırak bir yere de koydum halbuki. aksesuar püskül gibi şeyleri koparıp atmışlar. mahalle çocuk parkı gibi. yani ne yapacağım kafam karıştı.daha öncesinde de...
  11. G

merhaba

herkese merhaba, aranıza bugün itibari ile katıldım. bende geçen hafta itibari ile 2010 model hyosung gv250 aldım ve yavaştan kullanmaya başladım. hafiften de motoru inceliyorum - alırken tam bir acemilik örneği gösterip biraz hızlı aldım sanırım. hafif donanımlı bir motor yani çantasını...

Yeni mesajlar