Debriyaj balatası testi

Motorum hyosung gv 250, 21.000 km de. Bu hafta itibari ile 1000 - 2000 km civarında bir yol yapacağım gibi. Her türlü bakımını yaptırdım ancak debriyaj balatasını değiştirmedim. Youtube üzerinde ve burada 2. ve 3. vitesteki hızlanma ile bunun belli bir zamandan sonra anlaşılabiliyor olduğu ile ilgili şeyler okudum. Cep telefonu ile 2. viteste ki bariz hızlanmasını çekmeye çalıştım - mümkün olduğunca. Fikirlerinizi alabilirsem çıkıp çıkmamaya karar vereceğim. Parça bulmak hyosung devredildiği için şu aralar biraz zorlaştı - bir çaresine bakmaya çalışabilirim ancak sıkıntı çıkarmaz derseniz bu hafta yola çıkmayı düşünüyorum. Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=CuWzthKgVXk

Motosikleti
Hero X Pulse 200

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

videoda çok fazla birşey anlaşılmıyor ama, motorda apaçilik yapılmadıysa 20 binde debriyaj bitmez.. hatta motor biter debriyaj bitmez :) içiniz rahat olsun..

emin olmak isterseniz 2. viteste 6 bin devirden sonra gaz açın, zaten debriyaj bitmiş olsa kalkışta silkeleme yapar..

Hayır yapılmadığından eminim - benden önceki kullanıcılarının hem youtube gezi videolarını izledim hem de şahsen tanıdım. Anladım - illa ki başıma gelecek ki öğreneceğim - umarım olmaz. tamam test edeyim bakayım.

Hayır yapılmadığından eminim - benden önceki kullanıcılarının hem youtube gezi videolarını izledim hem de şahsen tanıdım. Anladım - illa ki başıma gelecek ki öğreneceğim - umarım olmaz. tamam test edeyim bakayım.

ben drifti ilk aldığımda 2 ile kalktım 2 hafta 33 binde debraj bitirci bence 21 binde bitmemesi lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar