Kampana gıcırtısı

merhaba, üç hafta öncesinde fren balatalarını değiştirttim.usta - kampana ile ilgili - ayar vidası ile zamanı geldikçe ayarlamamı tavsiye ederek değişimi yapmıştı.değişimden bir hafta geçtikten sonra - motoru ilk çalıştırıp kullanırken ilk iki üç frende "kamyon freninden" çıkan gıcırtı gibi bir ses veriyor sonra vermiyor.bu gıcırtı niye olur ? teşekkürler

bunu bizim mondialde yapıyor bir kaç frenlemeden veya hafif frenle bi süre gittikten sonra ses kesiliyor birde ses geldiği zamanda sert frenleme yapıyor dokunsan bile kafa sallıyor ısınınca düzeliyor kışın büyük sıkıntı yapıyordu soguk havada bunu ne mondıal çözebildi nede gittiğim diğer ustalar

2000km'de bir kampanayı söküp temizlemelisiniz, o zaman gıcırdamaz. Kampanada biriken fren tozlarının etkisi var, ayrıca kampanada kilitleme de yapıyor frenlemede.

takalı 2000 km yapmadım - ancak ilk takılma sonrasında temizlik daha mı erken yapılması gerekiyor acaba ? sanırım bir kontrol ettirsem iyi olacak

Temizlemeyi peçete ile yapabilirsiniz kampanayı ve fren parçalarını tozdan arındıracaksınız olabildiğince, balata spreyine gerek yok.

Bende de geçmek bilmeyen ön disk gıcırtısı var. Çözümünü bilen var mı arkadaşlar ?

arka disk gicirtisi: orjinal olmayan ama Vidalı yerleri tutan rastgele balata takildigindan bu sesi yapıyor.

On disk : en az 5 sefer ses yüzünden balata değiştirdim kesilmedi. Artık duymuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar