Arama sonuçlarınız

1. emretimac

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Merhaba arkadaşlar. Antalya Muratpaşa da oturuyorum. Motolux Nirvana Pro 50 CC (Profilimde görülen motorun) Gündüz aydınlatmalarının yarısı yanıyor yarısı yanmıyor. Tamir edebilecek usta veya bu işle uğraşan tanıdığınız var mı acaba? Desteklerinizi rica ediyorum. Teşekürler.
  2. emretimac

Bu Parça Ne İşe Yarıyor Acaba?

Çok araştırdım fakat bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Bu parça nedir? Ne işe yarar? İçi neden dolar? Dolarsa ne olur? Dolması kötü bişey midir?
  3. emretimac

Diğer Motolux Nirvana Pro / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba. İlk motorum ve çok memnunum. Enjeksiyonlu bir model. Kolay kolay arıza çıkaran bir motor değil. Servis ve yedek parça konusunda sorunsuz. İlk motor olarak alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Bende uzunca bir zaman araştırma yapıp bunu almıştım. Üretimde kırmızı,gri ve beyaz seçenekleri...
  4. emretimac

Motolux Nirvana Pro Hakkında Sorum Olacak

Merhaba. Motolux Marka Nirvana Pro model scooter motorum var. Çok memnunum. Yalnız bir problemim var hala aşamadığım. Havalar biraz daha soğuyunca sıklaşmaya başlıyor yazın çok nadir yapıyordu. Motorum ısınmış olsa da ışıklarda beklerken bazen stop ediyor. Bakımlarını yetkili servisinde...
  5. emretimac

Merhaba

Merhaba. Ben Antalya'dan Emre. Herkese iyi forumlar :)

Yeni mesajlar