Motolux Nirvana Pro Hakkında Sorum Olacak

Merhaba. Motolux Marka Nirvana Pro model scooter motorum var. Çok memnunum. Yalnız bir problemim var hala aşamadığım. Havalar biraz daha soğuyunca sıklaşmaya başlıyor yazın çok nadir yapıyordu. Motorum ısınmış olsa da ışıklarda beklerken bazen stop ediyor. Bakımlarını yetkili servisinde yaptırıyorum. 2.bakımını da yeni yaptırdım hatta sonrasında stop şikayeti ile tekrar götürdüm. Kontrol etti uzun süre çalıştırdı sorun yok. Orta sehpayı açıp kontrol ediyorlar problem yok normal kullanımda sorun yaratıyor. Rolanti tam uç noktada. Biraz yükseltsem sanki düzelecek gibi. Rolanti ayar kısmını bulamadım motorsiklet enjeksiyonlu olduğu için karbüratörlülere göre biraz daha farklıymış. Görseli paylaşacak olsam rolanti konusunda destek olursanız çok sevinirim :king:

7pptmNH

https://ibb.co/7pptmNH

Bilmedigin seye hic bulasma, akim yaparken b......kum olmasin git usta 5 dakikada ayarlayiversin,oldu bitti.

Ustaya götürdüm zaten ustanın yanında yapmıyor ışıklarda yapıyor. Adam yarım saat çalıştırdı yapmadı. Sente ayarı rolanti hepsini ayalardım dedi.

Motosikleti
Ns200 15"
Enjeksiyonlu motosiklette rölanti ayarını rölanti motoru yapar, sizin elle yapabileceğiniz bir ayar değildir. Rölanti motoru ile tps temizlenirse sonuca ulaşabilirsiniz, birde subap ayarı kontrol edilirse çözülme ihtimali yüksektir. Kendiniz yapmak isterseniz gaz telinin olduğu metal parçadaki sensörleri sökün (tps ayarlı olabilir sökmeden sensör ile kelebeğin oraya boya kalemi ile çizik atın) ve balata spreyi ile yıkayın.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Enjeksiyonlu motosiklette rölanti ayarını rölanti motoru yapar, sizin elle yapabileceğiniz bir ayar değildir.

Konuyu yolundan saptıracağım ama çok garip, benim enjeksiyonlu motorda rölantiyi düşürüp arttıracak manuel bir parça var. Çevire çevire düşürüp yükseltebiliyorsun.

Bilgileriniz için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar