Arama sonuçlarınız

1. Belentepe

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

aynen bakıcam arka seleye bağlama için lastikli kancalı bir şeyle halledebilirim gibi duruyor. Lastikler tüpsüz diye biliyorum sarjlı pompa ve tamir kitlerinden çantama koyucam. Valla sele sert yalan yok :) Benden önceki sahibi konfor sele adı altında 1 karış kadar bişi koymuş içi plastikli...
  2. Belentepe

Bir şekilde çözeceğim alışacağım artık bu durumlara ilk motor deneyimi olduğu için yeni gelin gibiyim bu konularda ahahdajhaj
  3. Belentepe

Her motora sonradan orta sehpa takılabiliyor mu?
  4. Belentepe

Lastik için tamir kiti, şarjlı pompa bunların hepsi koçtaş'ta mevcut yarın mecidiyeköy tarafında işim var cehavir'den hallederim onları. Hem fitilli hem spreyli alayım bulunsun yanımda. Ama bu durumda en büyük sıkıntı benim motorun orta sehpası yok tekerleri havaya kaldırabilecek :)
  5. Belentepe

eyvallah çok temiz öneriler bunlar. Bakayım o gözle hemen senin gezi fotoğraflarına :D paylaştığında bakmıştım ama sornasında altında ki goygoyu okumak daha keyifli gelmişti dufahuah
  6. Belentepe

Köprü geçişleri ile hep bu mesafeler. Ben feribot kullanmayı düşünüyorum hem dinlenmiş olurum hem rüzgar yemem, çayımı kahvemi içer tostumu yer yola devam ederim. Zincir yağlama için bizim evin yakınlarında motor dükkanları var oraya götüreyim halledilsin o zaman. Aynen çadır, şişme yatak...
  7. Belentepe

Aynen Ortaköy'deyim ben. Google maps rotaları Tekirdağ tarafından gidersem 415km Gebze tarafından gidersem 442km
  8. Belentepe

yok aslında çok değil 30-40km var aralarında 1754999192 Gidiş için bursa üzerinden olabilir ama dönerken arkadaşlarda araba olacağından onlarla çanakkale yapabilirim fikri aklıma geldi şu an. Osmangazi yerine Eskihisar-topçular feribotu kullanırım
  9. Belentepe

Sırt çantasını arka seleye nasıl sabitleyebiliyoruz onun için aparatlar mı var? Kask çok şükür çok fazla rüzgar sesi almıyor içeri HJC Rpha 12 modeli kullanıyorum. Motorun bakımı 9 ağustos cumartesi günü yeni yapıldı yetkili serviste. Ama sonrasında motoru oto yıkamacıda yıkattım zincir için...
  10. Belentepe

Arkadaşlar selamlar :) Hafta sonu için istanbul - assos uzun yol yapmayı planlıyorum. Arkadaşlar arabalarla perşembeden kampa gidecekler, ben iş yerinden izin alamayacağım için cuma öğleden sonra 16:00 veya cumartesi sabah 05:00 gibi yola çıkıp gitmeyi düşünüyorum. Rotayı şu şekilde...
  11. Belentepe

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

Çok teşekkürler arkadaşlar detaylı bilgiler için. En kısa zamanda bakım için servise götüreceğim motoru. Servise götürücem ama Spormoto'ya telefonla ulaşamadım randevu için :D motoru satın aldığım Arn motors'u aradığım zamanda yoğunluk var ekip yıllık izine çıktı gelecek hafta tekrar arayın...
  12. Belentepe

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

Selamlar, Motorumun periyodik bakım zamanı geldi ağustos ayında yaptırmam için yol bilgisayarında bildirim çıkıyor. 8 temmuzda satın aldım ve ilk motorum olduğundan bu tarz konularda hiç deneyimim yok. Ancak motorda yazan "service" bilgilendirmesi olduğundan beri sanki gidişinde değişiklik...
  13. Belentepe

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

Bajaj'dan devam edeceksek bence dominar yerine pulsar 400 daha mantıklı olur. İlk motoru olacağını ve 250cc üzerine çıkmak istemediğini söylemişsin. Bende ilk motoru 400lük aldım ama sürüş modları ve elektronik destek olması güven verdi. Şu an alışmak için "Rain" modunda sürüyorum motoru...
  14. Belentepe

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

Bu ay başında tamamen aynı süreçten geçtim. Başlangıç motoru olarak MT25 ve CB250R bakıyordum bütçem 250k ₺ idi. Senin de bahsettiğin gibi özellikle mt25 kullananlar makinanın verdiği hazdan, gazdan, gençlikten adı ne olursa artık hor kullanılmış veya sağına soluna gereksiz işlem yaptırılmıştı...
  15. Belentepe

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çok güzel günlerde mutlu anlarda binmek nasip olsun her zaman. Hornet500 ü ilk gördüğümden beri hayallerimde olan bir model 750'lik olanı ama CB650R 'da çok ayrı makina olduğunu hissettiriyor bana. DRD Ataşehirde mağazada ekipman alırken biraz kurcalamış...
  16. Belentepe

400CC Motosiklet Önerisi

8 Temmuzda ilk motorum olarak duke 390 aldım. 250bin bütçem vardı ve 250lik motor bakıyordum. Baktığım motorlar MT25 ve CB250R modelleriydi, MT25'in 2.elde temizini bulamadım açıkcası satıcıya güvenemedim, neredeyse tüm ilanlarda motorlarda ufak oynamalar vardı aynayı gitmiş hiç bir işe...
  17. Belentepe

Gps takip cihazı önerir misiniz

ben hiç dikkat etmemiştim alırken android cihaz uyumluluğuna ama şimdi sen sorunca knmaster'ın destek hattı ile görüştüm sadece apple cihazlar ile çalışıyormuş
  18. Belentepe

Gps takip cihazı önerir misiniz

knmaster'dan yandan yemiş airtag aldım ben. memnunum şu an için falsolu bişi yaşamadım. 400liralık fiyatına göre maks verim alıyorum diyebilirim.
  19. Belentepe

CL250 Depo Değişimi

yarın bi iletişime geçip sorayım buraya. teşekkürler
  20. Belentepe

CL250 Depo Değişimi

google da aratırken forumda denk geldim bir ustaya. Aradım görüştük ancak artık bu işlerle uğraşmadığını iletti heralde o da müşterilerle uğraşmaktan kanser oldu :D

Yeni mesajlar