Arama sonuçlarınız

1. Sinanakkoyun0

Kışlık eldiven hakkında...

ya motoru alırken eski sahibi eldiven de verdi sağolsun, temizlemeden kullanmak istemiyorum ama nasıl temizleyebilirim onu
  2. Sinanakkoyun0

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Ben trendyoldan gp kompozitin brandasını almıştım, içi yumuşak bi malzemeden motoru cizmiyo. Sürekli yağmur altında da kalmazsa su geçirmiyo, gerçi son zamanlarda sürekli kar ya da yağmur yağdığı için motoru bok götürüyor ama olsun
  3. Sinanakkoyun0

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

motorun limitlerini, titreşimi falan görmek için her viteste kesici yapıp top speed denemesi falan yapıyor, ondan bahsediyor sanırım arkadaş
  4. Sinanakkoyun0

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Ben Prosofi kanalını izliyorum, videolarda genellikle motorun olumlu olumsuz herşeyini söyleyen birisi, şahsen de tanışma fırsatım oldu gayet efendi birisi. Videolarını severek izliyorum
  5. Sinanakkoyun0

Voge markası nasıl bir markadır ?

Aldım alalı 2k km den fazla yapmışım, şimdilik bi problem yaşamadım ben. Yaşım 25 ama diğer magandalar gibi tekere falan da kalkmıyom. Sadece sebebini çözemediğim bi ufak gıcırtı sesi vardı onu da göz gezdirdim bulamadım (çok ta fazla üstüne düşmedim açıkçası, interkomu açınca duymuyorum :D)...
  6. Sinanakkoyun0

Ekipman Değerlendirmesi

İnterkom olarak bende knmaster 6100 var, benim işimi görüyor. Bağlantı olarak bence gayet güzel, arkadaşıma 6100pro modelini almıştık. İstanbul içinde trafikte falan ister istemez araya mesafe giriyor vs.. durumlar oluyor bize çok rahat yetiyodu.
  7. Sinanakkoyun0

Kask Kamerası Hk.

Kesinlikle şart ( https://www.motosiklet.net/forum/konu/trafikte-yasadigim-olay.222115/post-4848146 ). Bu olaydan sonra ben aldım ve her binişimde kullanıyorum. Dün akşam da taksinin biri boş yolda önüme atladı mesela. Tr de kamera şart
  8. Sinanakkoyun0

Fiyat dengesizliği ve motor tavsiyesi ne yapmalıyım?

ben bayiye şişme mont ile gittim :)
  9. Sinanakkoyun0

5k Kilometre kullandım bi tane şu dediğinizi yapmadım ya :D Ben de mi sorun şimdi ki gençler de mi anlamış değilim. bu arada Voge'nin 250'lik makinasını kullanıyorum şimdilik gayet memnunum, hatta geçen hafta istanbul-çanakkale yaptım asla yormadı. Herhangi bir problem de yaşamadım. 125' in...
  10. Sinanakkoyun0

Drift L zehrini salmaya geldimm
  11. Sinanakkoyun0

İhlalli geçişlerin sorumluluğu kimde?

Abiler 2 hafta önce motor aldım fakat allırken kgm den plakayı falan sorgulamamıştım. Aldıktan 2 sonra aklıma geldi bi bakayım dedim köprü, otoban vs.. bir sürü kayıt var. Bunları ödemesi için eski sahibiyle görüştüm fakat sallayıp duruyor. Devir tarihinden sonra bi defa ücretli geçiş yaptım ve...
  12. Sinanakkoyun0

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Valla dediğiniz rotaya baktım çok keyifli bi yola benziyo, akşam karanlıkta gitmektense sabahın ilk ışıklarında bu yoldan gitmek daha keyifli olacak galiba. Cumartesi çıkayım en iyisi :D
  13. Sinanakkoyun0

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Bu ay sonunda ben de Çanakkale/Gelibolu tarafına gideceğim motorla, yeni motoru alalı daha 1 hafta oldu, cuma akşamı iş çıkışı tekirdağ üzerinden gideyim diyorum ama bursa üzerinden gitmek daha mı mantıklı olur emin değilim, Tuzladan çıkacağım yola
  14. Sinanakkoyun0

Trafik Polislerin Saçmalaması

Geçenlerde evden çıktım motorla e5 yan yola bağlandım, bağlandığım gibi yunusların kucağına düştüm, çevirme atmışlar. Vizörü aç diye işaret etti. Açtım durdum, baktı kask kameram açık sadece mesleği sorup devam edebilirsiniz dedi. Anlam veremedim, mesleğe göre mi durduruyolar yoksa kask...
  15. Sinanakkoyun0

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

F/P diye önermeyi kendi tecrübeme dayanarak söylemedim, İncelemeleri falan çok izledim motoru almadan önce, çok araştırdım. Herkes ne diyosa ben de aynı şekilde ilk izlenimim iyi olduğu için söyledim. Yani aslında 3 günlük değil daha önceki kullananların tecrübesiyle beraber F/P ürün diyorum...
  16. Sinanakkoyun0

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Drift L demeye geldim :D İlk motorum.. Hiç bir arızasını görmedim aksine çok ta memnumum. Yeni motorumu aldım onu hala satamadım tabi orası ayrı ama benim tavsiye edeceğim motordur. Parçası ucuz, bi yeri kırılsa bozusa içim yanmıyo, kaza yaptım kalktım motora bile bakmadım zaten ucuz diye. CBS...
  17. Sinanakkoyun0

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Racing düşünürsen voge 250RR derim, 3 gün önce aldım. F/P ürünü. Fiyatları da istediğin aralıkta
  18. Sinanakkoyun0

Virajı alamayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. “Motorcu dostu bariyer” hayat kurtardı

videosunu izledim arkadaşımın ama ben o kadar anlayamadım tabi. Kendisinin anlatmasına göre çukurdaki su birikintisinde motor kıç atıp dengeyi kaybediyor. Sanırım yine sizin dediğiniz kapıya çıkıyor. Ben o kadar tecrübeli değilim :)
  19. Sinanakkoyun0

Virajı alamayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. “Motorcu dostu bariyer” hayat kurtardı

Çanakkalede yakın arkadaşım da kaza yaptı, hatta bu video internete düşünce onun videosu sandım ama değilmiş. (Arkadaşımın videosu da var). Sağa viraj dönerken ufak çukur ve su birikintisine denk geliyor, Dengeyi kaybedip motorun üzerinden düşüyor. Sağa yatılan virajda motor sola yatıp...
  20. Sinanakkoyun0

Sivil Polisler trafik cezası yazabiliyormu

Tanıdığı polis varsa veya fahri trafik müfettişi varsa bile yazdırır illa polis olması önemli değil. Geçen ay şerit değiştirdim diye banket kullanmaktan ceza yedim. Fahri trafik müfettişi yazmış, dikkat etmek lazım

Yeni mesajlar