- Motosikleti
- Kawasaki ZX-4RR
Geçen Reddit'te birisi Voge250RR için parça beklediğini söylemişti sordum nerde oturuyorsun Karabük dedi. Sanırım büyükşehirlerde parça konusunda sıkıntı çıkmıyorKesinlikle biZZAT kendim şahidim mekanik motor gayet güzel parça konusunda.altta da yazdığım gibi ne lazim ise 2 güne çözüldü.jant değişecek 2 güne çözdük. Ayak manet kırıldı ertesi gün yenisi takıldı
Nişanlıma işe gidip gelmelik Voge 250RR almayı düşünüyorum. 1-2 aydır Voge markasını araştırıp duruyorum sonunda alacağım gibi bakalım. İstanbul'da oturuyoruz yedek parçada sıkıntımız olmaz sanırımAçıkçası 80 90k verip ikinci el alacaksa ufak tefek şeylerle parça teminiyle uğraşacağını da sanmıyorum. Ayrıca parçaların pahalı olması da sıkıntı olmayacak ben çok eminim ki motoru düşürmediği sürece motor sıkıntı çıkarmayacak ki çıkarırsa da zaten para vermesi gerekmeyecek. Kaza yaptığımda motorumun vites atma yeri kırıldı kaynak yaptırdık, bir de kanadı kırıldı düştü, şuan kanat hala bende duruyor istersem yapıştırabilirim. Yani bu parça temini olayına neden bu kadar çok takıldıklarını bilmiyorum bir insan 125lik motoru 50 bin km boyunca kullanır mı gerçekten