A1 başlangıç motosiklet önerisi

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Kesinlikle biZZAT kendim şahidim mekanik motor gayet güzel parça konusunda.altta da yazdığım gibi ne lazim ise 2 güne çözüldü.jant değişecek 2 güne çözdük. Ayak manet kırıldı ertesi gün yenisi takıldı
Geçen Reddit'te birisi Voge250RR için parça beklediğini söylemişti sordum nerde oturuyorsun Karabük dedi. Sanırım büyükşehirlerde parça konusunda sıkıntı çıkmıyor
Açıkçası 80 90k verip ikinci el alacaksa ufak tefek şeylerle parça teminiyle uğraşacağını da sanmıyorum. Ayrıca parçaların pahalı olması da sıkıntı olmayacak ben çok eminim ki motoru düşürmediği sürece motor sıkıntı çıkarmayacak ki çıkarırsa da zaten para vermesi gerekmeyecek. Kaza yaptığımda motorumun vites atma yeri kırıldı kaynak yaptırdık, bir de kanadı kırıldı düştü, şuan kanat hala bende duruyor istersem yapıştırabilirim. Yani bu parça temini olayına neden bu kadar çok takıldıklarını bilmiyorum bir insan 125lik motoru 50 bin km boyunca kullanır mı gerçekten
Nişanlıma işe gidip gelmelik Voge 250RR almayı düşünüyorum. 1-2 aydır Voge markasını araştırıp duruyorum sonunda alacağım gibi bakalım. İstanbul'da oturuyoruz yedek parçada sıkıntımız olmaz sanırım

Motosikleti
Voge 250RR
Geçen Reddit'te birisi Voge250RR için parça beklediğini söylemişti sordum nerde oturuyorsun Karabük dedi. Sanırım büyükşehirlerde parça konusunda sıkıntı çıkmıyor

Nişanlıma işe gidip gelmelik Voge 250RR almayı düşünüyorum. 1-2 aydır Voge markasını araştırıp duruyorum sonunda alacağım gibi bakalım. İstanbul'da oturuyoruz yedek parçada sıkıntımız olmaz sanırım
Biz motoru istanbul motofestte aldık orada bize satışı yapan adam bizzat kargo aracıyla İzmit'e geldi bak motoruna sorunu var mı falan bayağı ilgilendi. Yedek parçada sorun yaşamazsınız fakat servis biraz şans işi yorum yapamayacağım. Ama motor kalite olarak kesinlikle ne tvs ne bajaj ne de cfmotoyla kıyaslanamaz.

Karismak haddime değil ama işe gidip gelmelik 250cc motosiklet almanızı önermem. Ailem her gün eve sağ salim dönebilmem için dua ediyor, motosiklet şeytan işi..

Motosikleti
Voge 250RR
Birkaç aya ilk motorsikletimi almayı planlıyorum iki yıl boyunca beni üzmeden kullanıp sonra satabileceğim bir şey istiyorum
Bi buraya da sormak istedim şuan aklımdaki model cbf125 ama hakkında internette kötü şeyler duyuyorum emin olamadım o yüzden sizce cbf mantıklı mı? Kolay satar mıyım? Aynı fiyat civarında başka model öneriniz var mı? Tamamen şehir içi kullanacağım doğru düzgün bisiklet bile kullanmamış biri olarak düşürmem muhtemel o yüzden buna katlanabilecek olması lazım
Drift L demeye geldim :D İlk motorum.. Hiç bir arızasını görmedim aksine çok ta memnumum. Yeni motorumu aldım onu hala satamadım tabi orası ayrı ama benim tavsiye edeceğim motordur. Parçası ucuz, bi yeri kırılsa bozusa içim yanmıyo, kaza yaptım kalktım motora bile bakmadım zaten ucuz diye. CBS falan bence iyiydi yani

Motosikleti
DUKE 250

bende nişanlınla, eşinle binmelik naked yada racing motor tavsiye etmem,
gerçekten artçı için aşırı konforsuz oluyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Drift L demeye geldim :D İlk motorum.. Hiç bir arızasını görmedim aksine çok ta memnumum. Yeni motorumu aldım onu hala satamadım tabi orası ayrı ama benim tavsiye edeceğim motordur. Parçası ucuz, bi yeri kırılsa bozusa içim yanmıyo, kaza yaptım kalktım motora bile bakmadım zaten ucuz diye. CBS falan bence iyiydi yani
Aynen bak al bu motordan düşür kır, sök tak parça ucuz bol. Aksesuarda rahat bulursun. İnsan ilk alınca şunu bunu takası gelir. Tipide hiç fena bir motor değil.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
bende nişanlınla, eşinle binmelik naked yada racing motor tavsiye etmem,
gerçekten artçı için aşırı konforsuz oluyor.
Ara sıra motorları değiştiricez SuperSport harici motorları hiç sevmiyorum o yüzden benim de binebileceğim motor istiyorum :) nişanlımın ailesi biri hariç komple motorcu benden çok daha fazla tecrübesi var o yüzden hayır olmaz da demedi

Motor grenajsız olunca sürdüğümü hissetmiyorum racing motorlar candır

Motosikleti
Voge 250RR
Ara sıra motorları değiştiricez SuperSport harici motorları hiç sevmiyorum o yüzden benim de binebileceğim motor istiyorum :) nişanlımın ailesi biri hariç komple motorcu benden çok daha fazla tecrübesi var o yüzden hayır olmaz da demedi

Motor grenajsız olunca sürdüğümü hissetmiyorum racing motorlar candır
Voge 250rr alabilirsiniz birisi sonunda bu modele koruma demiri de yapmış demirle beraber de çok güzel gözüküyor

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Voge 250rr alabilirsiniz birisi sonunda bu modele koruma demiri de yapmış demirle beraber de çok güzel gözüküyor

Teşekkürler, ilk önce bi motoru alalım da :) bi tık daha ucuzlasa direkt sıfırını alacam onu bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar