Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Gazyağı. Bulamıyorsan da mazot. İkisi de oluyor. Gazyağı nalburlarda falan bulunuyor artık, eskiden yaygın değildi. Her ikisi de işe yarıyor kısaca. Mazotta sadece sabunlamakta gerekiyor, yağımsı kalıntısı kalıyor.
  2. DPFTA

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

En başında dedim, çok yakında gemiye sefere gidecek olmamdan dolayı katılamıyorum. Yoksa V-Strom aldırana kadar uğraşırdım :D Her türlü tape-şantaj-Varan 1-2 falan stoklardım... :D Her motosiklet fikri değiştiğinde V-Strom için devreye alırdım şantaj kanıtlarını. 😈 Espri bir tarafa çok cuzi...
  3. DPFTA

Abi benim maksadım toksiklik :) Yoksa yerme yada başka bir kötü niyetle yazmıyorum. :D Selametler.
  4. DPFTA

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Kuryeler, tırcılar ve taksiciler. Bence aynı klasmanda iş yapan operatörler. Genel ortak probleme bakıldığından bu insanlar akademi eğitimi almıyorlar. Belli sertifikalara mesleğin ilk başlarında sahip olmaları daha da eğitime ihtiyaç duymayacakları anlamına gelmiyor. Başka ülkelerde olmayabilir...
  5. DPFTA

Yere düşenleri, motor devirenleri görmek için gelmeyi çok isterdim. İfşa diye foto çekip forumda şantaj yapmak gibi mesela 😇 😇 . Keşke gelebilseydim..
  6. DPFTA

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

@yaşlıveacemi İsmet abinin kanalı üstüne tanımam abi. Zeytincilikten, Nordkapp'a, motosikletin sınırlarını tanımaktan düzgün insan olmaya her türlü içerik var. Geziyor da tanıtıyorda abimiz, hem de yorum da yapıyor bol bol.. İnsan daha ne ister :). Ufkumu açan en samimi ve kendimden de birtakım...
  7. DPFTA

Temu, Türkiye'ye yurtdışı satışlarını kapattı.

2-3 ay daha kapalı tutup sonra açarlar. 25 Euro falan yaparlar sınırını da. Maksat yılsonu döviz gider kalemini düşürmek. Bu yıl baya bir de gaz-petrolde buluruz, altın yıl yaşadık falan diye geziniriz. 2028 genel seçimlerin yaklaşmasıyla eşşeği kaybettirip buldurma oyunu oynuyoruz yine.
  8. DPFTA

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Hiç biri. Sadece gezi yapıp onları paylaşanlar. Herkes marka övme derdinde çünkü. Bu konumda sebeplerini açıkladım, mantıksız ve vakit kaybı görüyorum. Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?
  9. DPFTA

Dainese dry balaclava alınır mı

Hakikatten buff nasıl yoruyor ki ? :D Tam tersine rahatlıktır, kolaylıktır, arkadaştır... Fren manetini bile tutar senin için... Sevgidir, dosttur.. Rengi, deseni değişse de hisleri değişmez, aynı kalır. Anadolu'dur bizim için, buff diyerek hakir görme..
  10. DPFTA

plakanı aldım zaten :)

Başın ağrıyabilir bundan dolayı kardeşim. Aşağıda bu hususla alakalı bir haber var, Sn. A. Yerlikaya CNNTürk'teki konuşmasında bunu zaten uyguladıklarını ve yaygınlaşması için uygulama paylaşılacağını söylemişti. Bu hususla ilgili detaylar haberde mevcut. Ümit ediyorum zarar görmezsin ancak...
  11. DPFTA

Başka şehirden sıfır motosiklet alıp kargo ile teslim almak güvenli mi ?

Yerinde olsam direk kendim giderek noter işlemlerini halleder, en fazla 1 gün konaklayıp sabahına yada öğlene doğru atlayıp motosikletle geri gelirdim. Bazı otobüs firmaları sığacak, sıvı barındırmayacak şekilde motosiklet taşıyorlar ancak gelecek hiçbir zararda da mesuliyet kabul etmiyorlar...
  12. DPFTA

avast Antivirüs

Bizim veriler yine bir başkasının masasına meze olmuş yav.. Bu arada beleşe birşey kullanıyorsanız muhtemelen ürün sizsinizdir lafı hakikatten doğru olmuş. Bu bir aralar beleşti diye biliyorum.
  13. DPFTA

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Bilerek kapatmadım ya, 2-3 gün kar yağacak diye bir video alırım demiştim, nasip oldu başardım :D. Brandası var tabi ki. He bu arada laf aramızda, BMW değil ki abi bozulsun 😈😈😈😈 hahahhaha.
  14. DPFTA

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

## Karlar altında bir V-Strom 650. Takip cihazı aküyü bitirmiş hep, soğukla da zayıflayınca tabi ufak bir yusuflanmadık değil..
  15. DPFTA

Gidon Ayna

Görünce en şaşırdığım illerden birisiydi, siz de iyi ki gitmişsiniz. Görünce yazmadan edemedim. :)
  16. DPFTA

Motosiklet ayak braketi tek başına değiştirilebilir mi?

Dogru bir alet takımı cok onemli, o saplamanin kafasini siyirirsan cok ugrasirsin sonrasinda. Gecmis olsun, gerekli islemler yukarida belirtilmis zaten.
  17. DPFTA

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Keşke mümkün olsaydı da gelseydim, evimin hemen yanında sayılır. O tarihlerde sanırım seferde olacağım. Katılımcılara iyi eğlenceler dilerim, organizasyonda da emeği geçen herkesin ellerine sağlık şimdiden. Umarım herkes için faydalı olur.
  18. DPFTA

Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

Yok gerçekten, derin simli lacivert boya favorimdir. CRF 1000 L4'ün de mavili bi rengi vardı mesela, ben onu da çok sevmiştim. Resimde de hafif gölgede güzel gözüküyor. Bilgim yoktu valla, aile dostumuz bir abimin motosikleti. Yalnızca poz vermeye oturmuştum üstüne. :D Enteresan bilgiymiş...
  19. DPFTA

Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

V-Strom lobisinin bir temsilcisi olarak yine bir BMW K1200 GT konusunu yeterince bulandırmayı başardığımıza inanıyorum.. :D Emeği geçen herkesin köftelerinin kendilerine afiyet olmasını diliyorum. Hahahhahaha. :ROFLMAO: Abi gerçekten lacivert mavisi çok seksi, çok çekici bir renk. Çok derin ve...
  20. DPFTA

Gaz kolu takılı kalıyor

Selamlar, kontak için su dökmeyi bırak. Su dondukça hacmi artar ve kapalı alanda çatlatıp kırabilir. Kuru bir yerde kontak için WD-40 yada türevi pas sökücü sıkacaksın, bol bol. Dışarıda da bırakacağın zaman kontak deliğini kapatacak bir kap, bant, poşet birşey koyarsın olay biter. Gaz telinde...

Yeni mesajlar