Arama sonuçlarınız

1. C

moto ehliyet sınavı bakılması gerekenler

Slalom, fren, panik fren, kontra, viraj cizgisi vs gibi pek cok test var. ayrica uzman artcin olup oturmalı ensene, akar trafikte 30-40 dakika surmeli sinyal omuz bakisi, tramvay ve toplu tasima yollari, yaya gecidi, hiz limitleri, guvenli Durus, runde (ada) giris cikislari, otoban girisi...
  2. C

şu an tvem kanalında motosiklet filmi var

antony hopkins oynuyor efsane edam filmin adı, motoruyla yarışlara katılmak için yollara düşüyor
  3. C

Dikkat motosiklet sürükleyerek götürmek

ilanda gördüm dikkat edin sürükleyerek göürme aparatı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-motorsiklet-surukleyici-167659880/detay
  4. C

ybr 2013 satılık full aksesuarlı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tayinim-cikti-satilik-2013-ybr-memur-isi-163196333/detay/ motorum satılmıştır
  5. C

turksat +1 kanalı jawa ali motor programı

turksat üzerinde +1 kanalında şu an jawa ali ile motosiklet dünyası programı yayınlanıyor bilginize
  6. C

edirne tekirdağ edirne zorlu kış koşulları altında

biraz önce edirne-hayrabolu-tekirdağ- mola- muratlı edirne rotasında yoğun yağmur ve kuzeyden esen sert rüzgar altında yolculuğumu tamamladım. 4riders mont ön bölümden rüzgar ve yağmur aldı 4riders pantalon paçalar önden gelen şiddetli yağıs sebebiyle ıslandı ve içimdeki kot pantolon daki...
  7. C

Kamyoncu haklıydı

kırklareli yolunda ilerlerken önümdeki tır ın üzerinden 3 metre bir kayış ve dev bir zincir şerit halinde 50 metre önüme aynı filmlerdeki gibi düştü dönerek üzerime geliyordu. sondurak filmi aklıma geldi birden manevra yaptım kaçtım tır şöförü farketti durdu bende peşinden durdum adamı tarif...
  8. C

Iphone intercomm uygulaması ücretsiz

Iphone intercomm uygulaması ücretsiz geçici süreliğine ,motor sürerken bloototh üzerinden haberleşir
  9. C

A2 Ehliyeti Direksiyon Sınavı Komisyon Şikayet Dilekçesi

Bir arkadaşım pazar sabahı (0800) da yapılan direksiyon sınavından kaldı. pazar sabah yollar bomboş, neymiş efendim "dur" levhasında durmamak ve ayağı yere koymamak. Pazar sabahı trafiği boş görmüş ve yavaşlayarak sola sinyal vermiş. Komisyon, kenara çektirip sınavı kesmiş. -------------...
  10. C

AL Bundy motor kullanırsa

11. C

ışıklarda motor sürücülerinin en önde yer alması

izlediğim bir videoda sanırım çin yada japon kore, ışıklarda motor sürücülerinin bekleme yapacağı nokta işaretlenmiş, motor sürücüsüne saygı yasalarla kayıt altına alınmış, ülkemizde işleyen hindistan tarzı araç trafiğine kapak olacak resimler
  12. C

motor sürücüsü 16 yaşında ve tali yoldan çıkan 131

http://www.memurlar.net/haber/411084/ antepde gerçekleşmiş
  13. C

Ne tarafa bakarsanız , o yöne gidersiniz!

Ne tarafa bakarsanız, o yöne gidersiniz… Eğer yüzünüzü yoksulluğa ve şanssızlığa çevirirseniz, bu yönde ilerlemeniz kaçınılmaz olur. Ancak tam aksi yöne döner ve yoksullukla ilgili her şeye sırt çevirirseniz, onu düşünmezseniz, refaha yaklaşmaya başlamışsınız demektir. Yoksulluktan kaçmak...
  14. C

ybr ile tam uyumluyum

amatör fotoğrafçılığa bisikletimle devam ederken donanımhaber motorsiklet bölümünde ilgimi çeken ileri sürüş tekniklerini araştırırken buldum kendimi, YAMAHA YBR125 mavi 2013 aldım onu hızlandırılmış bisiklet gibi hissediyorum. tam motor havasını alamadım henuz trafiğe cıkmıyorum, sadece...

Yeni mesajlar