Arama sonuçlarınız

1. DETROITCITY

Yeni Başladım…

hayırlı olsun peker motora gidebilirsiniz 3 tane bajajım oldu hep oraya giderim tavsiye ederim. kayalar motor ve balcı motoru deneyimleyen biri olarak tavsiye etmiyorum.
  2. DETROITCITY

HGS şart mı ?

Ben de kullanmıyordum hatta motosiklette gerek olmadığını savunuyordum. Ama bazen ödemeyi unuttuğum oluyordu ve özel işletmeler geçişleri haftalar sonra yansıtabiliyordu. Bu yüzden fark etmeden cezalı ödeme yaptığım çok oldu. Sürekli takip ederim diyorsan kullanmayabilirsin. Örneğin özel...
  3. DETROITCITY

Özür

4. DETROITCITY

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

polis kapıdan döndü bu nasıl haber
  5. DETROITCITY

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

Temsili görsel
  6. DETROITCITY

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Yurt dışı videolarda kadran sansürleniyor, muhtemelen ceza kesilmesin diye. Özellikle Japonya’da yapılan sürüşlerde buna çok denk geldim. Acaba Türkiye’de de sansür uygulanabilir mi, bu sayede cezadan kaçınabilirler mi? Gerçi ne diyorum ben, Türkiye’de yaşıyoruz.
  7. DETROITCITY

ns 200 ug 2 yağ ışığı yanma sorunu

UG var, bende. Arkadaşımda UG2 var. İkimizde de aynı sorun var, rodaj bakımından sonra başladı. Yazın hiç yanmıyordu, kışın soğuk havalarda ilk hareketten 3–4 dakika sonra yanıyor. Kontağı kapatıp açıyoruz, devam ediyoruz. Motor soğuyana kadar bir daha yanmıyor. Kontrol ettim, yağ ışığı yanarken...
  8. DETROITCITY

Merhabalar

mereba hoşgeldiniz
  9. DETROITCITY

Alemin paşası Suzuki Inazuma

Ve aleyküm selâm ve rahmetullâhi ve berakâtühû ey muhterem zât, Beyân buyurduğunuz Suzuki Inazuma nâm cengâver makinenin işbu hâli, gaz kolunun nihâyetine dek açılmasıyla altı, hattâ yedi litreyi müşâhede eylemeniz, aslında hayret olunacak bir keyfiyet değildir. Zîrâ malûmdur ki her makine...
  10. DETROITCITY

2. el bajaj alırken kontrol edilecekler

soğuk havalarda ns serileri yağ ışığını yakıyor ug2'ler bile yapıyor serviste yapılmış mı bi sordur istersen
  11. DETROITCITY

Motoruma acıyorum..

Pulsarımda rpm limit ışığı yanıp sönünce hoşuma gidiyor, bazen o devirlerde tutuyorum. Evet sonuçta para kolay kazanılmıyor, dünya malı dünyada kalır ama yine de bu kadar da kasmamak lazım bas gitsin.
  12. DETROITCITY

Kışlık eldiven fikir alışverişi

2 ay önce 3bin tl'ye hasanpaşa'dan markasını hatırlamadığım bilekli kışlık eldiven aldım oldukça kalın görünüyordu işe yarar diye düşünmüştüm ama hiç faydası olmadı tavsiyem biraz daha fiyatı yükseltip kaliteli bir ürün almanız. illaki düşük fiyata kaliteli ürün bulunur ama kullanıcı...
  13. DETROITCITY

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

konuyu açan kişi 10 gün sonra bir daha giriş yapmamış... acaba korktu da bıraktı mı :(
  14. DETROITCITY

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

pulsarla istanbul - sinop yaptım 11 saat sürdü
  15. DETROITCITY

Domimar 250 yetkili servis bakım fiyatı.

aşşırı fazla muhtemelen işçilik yüksek geçmişlerdir
  16. DETROITCITY

Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkür ederim fanı yakmışım değiştirdim düzeldi
  17. DETROITCITY

motoru aldıkta nereye gidicez?

Hayırlı olsun pazar günü canım sıkıldı gaziosmanpaşadan kalktım tuzlaya gittim yemek yiyip geri döndüm Kafa dağıtmak için böyle yapabilirsin plan yapmana gerek yok ormanlık alanlarada gidebilirsin
  18. DETROITCITY

MT THUNDER 4 SV

vizör açıkken ıslık sesi çıkarıyor bir önceki serisinde de aynı sorun vardı yenisinde de var Çok rahatsız ediyor bilgin olsun Birde güneş vizörü sistemi tek taraftan açılıp kapatıldığı için esneme yapıyor sistem çalışmıyor ben camı elimle indirip kaldırıyorum Bir önceki seriye göre arasındaki...
  19. DETROITCITY

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Daha önce vardiyalı ve her hafta izin günümün değiştiği işlerde çalıştım. Son 3 yıldır ise 08.00–17.30 saatleri arasında, hafta sonu izinli olacak şekilde çalışıyorum. Dünya varmış diyorum, hem kendime hem aileme hem de arkadaşlarıma ayıracak zamanım oluyor. Bence böylesi çok daha iyi.
  20. DETROITCITY

Altai Tank x125 hakkında

siyaset dönüyor sanıp geldim