Arama sonuçlarınız

1. harficer

Bursa - Tekirdağ arası rota tavsiyeleri

Cümleten selamın aleyküm dostlar, kardeşler, abiler... Allah nasip ederse Kurban Bayramı'nda Bursa'dan Tekirdağ'a bir yolculuğum olacak. Bugün gezinti yaparken farkettim ki doğa içinden efil efil köylerdeki tosunların tezek kokularını çeke çeke gitmek daha da hoşuma gidiyor, hem de yolculuk...
  2. harficer

Yıkama sonrası amortisörden gelen gıcırtı

Motosikletimi çok dikkatli yıkamama rağmen arka amortisörden gıcırtı gelmeye başladı. Çözümü nedir
  3. harficer

50CC

küba markaya bakabilirsin. Sıfır olmasa da temiz bir ikinci el bulursun diye düşünüyorum.
  4. harficer

50CC

selamın aleyküm kardeşim. Ben sana farklı bir tavsiyede bulunacağım. Scooter yerine cg tavsiye ederim. Evet ön yargı çok cgci arkadaşlara ama senin işini çözecek makine ruhsatta 50 cc görünen fabrikasyon 100 150 cc bir cg.k
  5. harficer

5000 tl kask tavsiyesi

cevaplar için çok teşekkür ediyorum allah tekerlerinize taş değdirmesin
  6. harficer

5000 tl kask tavsiyesi

katılıyorum. C70le uzun yol yapılır mı acaba
  7. harficer

5000 tl kask tavsiyesi

cevaplar için teşekkürler. peki eldiven için de bir öneride bulunur musunuz. Kışlık düşünüyorum
  8. harficer

5000 tl kask tavsiyesi

selamın aleyküm. 5k kask tavsiyeniz var mı
  9. harficer

Zorunlu Trafik Sigortası

8400 200 cc
  10. harficer

Ön 110/70-17, Arka 140/70-17 lastik tavsiyesi

lastik montajı garantiden çıkarıyor mu
  11. harficer

Kask, mont, eldiven tavsiyesi

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bütçem çok düşük. Sizin tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı
  12. harficer

Allah razı olsun hocam teşekkür ederim yorum için. Lastik alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı peki. Montajını da serviste mi yaptırmam gerekiyor, lastiği kendim götürsem (onların da satma ihtimali için söylüyorum) takarlar mı
  13. harficer

benim motora olur mu acaba hocam
  14. harficer

TNT 200 İÇİN SORUYORUM
  15. harficer

Kask, mont, eldiven tavsiyesi

Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hepsini 2. el alacağım Kask açılır çene için bütçem: 4000 Mont için bütçem: 3000 Eldiven kışlık için bütçem: 1500 Toplam 8500 8500 tlyi aşmayacak şekilde ister marka ister direkt ürün tavsiyelerinize açığım.
  16. harficer

Rks tnt 202 koruma demiri

Cümleten selamın aleyküm Allaha şükür ilk motosikletimi aldım. Şu an motoruma uyumla koruma demiri çanta demiri ve tur camı arıyorum. Orjinal ya da uyumlu bildiğiniz ürünler var mı
  17. harficer

Şalvar diktirmek için rüzgar geçirmez kumaş önerisi

ben bir şey giymiyoruz demedim ki. Google şeriat donu yazın çıkar giydiğimiz iç çamaşırı
  18. harficer

Şalvar diktirmek için rüzgar geçirmez kumaş önerisi

e rasulullah neden geldi o zaman :) biz de baksaydık kuranı kerime ya. Bize birileri vesile oldu biz de olucaz tabi. Ben kimsenin benle kafa bulduğunu düşünmüyorum ama öyle bi şey varsa da başkası görür istifade eder

Yeni mesajlar