Kış için ben Vexo H2o Tempest'ı f/p olarak değerlendirebilirim.cevaplar için teşekkürler. peki eldiven için de bir öneride bulunur musunuz. Kışlık düşünüyorum
aynen, ben de araştırmalarım neticesinde bunu almıştımO bütçe ya da az üstü için forumda Hjc C70'i tavsiye etmişlerdi, bir araştırmanızı öneririm.
ben ece sertifikası olduğu sürece bütün kaskların güvenli olduğuna inanıyorum ondan sonra verdiğiniz para genelde konfor içinKilo karpuz 39-69 tl arası değişiyor.
Ne alaka değil, taksit yapılıyor. En önemli şey aklınız, biraz daha yüksek ve sertifikası olan, impact testi başarılı ürünlere bakın. Almadıysanız biraz daha araştırın
ben ece sertifikası olduğu sürece bütün kaskların güvenli olduğuna inanıyorum ondan sonra verdiğiniz para genelde konfor için
o bütçelerdeki bütün kasklar rüzgar alır bi yerden sonra rahatsız eder uzun yol yapılacak kasklar 15ten başlıyorkatılıyorum. C70le uzun yol yapılır mı acaba
alpine motosafe race ya da muadili kulak tıkacı alırsanız her kaskla uzun yol yapılır, zaten schubert kask da alsanız kulak tıkacı uzun yolda mecbur yoksa ileride işitme kaybı yaşarsınız.katılıyorum. C70le uzun yol yapılır mı acaba