Arama sonuçlarınız

1. harficer

Şalvar diktirmek için rüzgar geçirmez kumaş önerisi

Cümleten selamın aleyküm cemaati müslimin ! :) şimdi meselelerin cevabını aldım yazıyorum. Bir şeyin sünnet olmasının sebepleri var. Efendimiz aleyhisselamın tavsiyeleri yaptıkları yanında yapıldığında ses çıkarmadıkları. Şalvarın bizatihi kendisi değil bol giyinmek sünnettir dedi. Yani...
  2. harficer

Aa evet unutmuşum o soru neydi hocam tam olarak onu da sorayım
  3. harficer

selamın aleyküm hocam. Hız sınırı meselesini sordum. Hız sınırını geçmenin ve bu durumda allah muhafaza ölmenin intihar olmayacağını söyledi
  4. harficer

80k 2. El çinli

Selamın aleykum. 80k ya 2. El çinli arıyorum. Japon almak mantıksız gibi geldi çünkü 80 90 km hızla sağdan sağdan giderim, fantezili sürmem efendi gibi yoluma bakarım. Japon bu sebeple istemiyorum. 80 85k ayırdım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. harficer

e napalım slip mi giyelim 1743891545 paçaları biraz daraltmak gerekiyor rüzgar değil de pedala takılma olabiliyor
  6. harficer

medrese izindeydi ptesi başlıyor sorucam aklımda hocam. Bi kere ulaşmaya çalıştım da ulaşamadım müsait değildi. Ben de çok rahatsız etmek istemedim. Ptesi size de haber veririm 1743882737 abi sıkıntı yok. Hatta inadına giyiyorum daha da hoşuma gidiyor. En son 3 tekerlekli go kat gibi...
  7. harficer

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

amin amin allahümme amin
  8. harficer

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

ne güzel cevap hocam allah size de kazasız belasız sürüşler nasip etsin
  9. harficer

hocam sünette şalvar var hatta asıl tam bizle alakalı bölüm : efendimiz as ata binerken giydiği oluyordu :) motosikleti de at gibi düşünürsek neden olmasın :) giyme sebebim de herhangi bir cemaati temsil etmek değil hocam, biliyosunuz erkeğin avret yeri göbeğiyle diz kapağı arası ve bu bölgenin...
  10. harficer

Sym wolf 250 alınır mı

hay allah razı olsun abi. Peki yedek parça servis konusunda ne dersin
  11. harficer

Sym wolf 250 alınır mı

Özellikle de senin fikrini merak ediyorum abi, artılarıyla eksileriyle yazsan da istifade etsek @tommygun
  12. harficer

Yeni alınan motor masrafı

daha bugun rtr için bayiyle görüştüm, sigorta size bağlı hocam 5 12 arası hazırlıklı olun. 2 civarı da noter plaka falan tutuyomuş. Vergiyi sonra da ödeyebiliyormuşuz 1743186282 Aldıktan sonra tecrübelerinizi yazsanız da bilgilensek bizde
  13. harficer

içine pamuk keten karışımı inci kumaştan bi astar yapılsa olabilir hocam şimdi aklıma geldi. Direkt tene deymeyeceği için daha konforlu olabilir.
  14. harficer

hocam çok teşekkürler cevabınız için, peki bu kumaşları normal dikiş makinaları diker mi
  15. harficer

arora ar50(cg 150) koltuk kilidi açılmıyor

youtubeden da bak hocam. Belki de arızalıdır
  16. harficer

arora ar50(cg 150) koltuk kilidi açılmıyor

Benim motorda marş yönünün tersin çevirince açıyor. Bastırmadan dene hocam
  17. harficer

50CC

Ruhsatta 50 cc 80liğe çevirdiğim bir techno 50 var hocam satıyorum. Hafta sonları 40 km yol yapıyorum ve hiç yolda bırakmadı. İlgilenirseniz görüşelim. 40 bin tl 6bin yüz kmde. 1742988189 balık için gidiyorum yolu. 40 gidiş 40 dönüş toplam 80 km yapıyorum gün içinde
  18. harficer

40 bin km 2012 YBR 125 alınır mı?

20 25binde 200lük ya da 250lik pulsara ne dersiniz 1742978081 hocam off road ya tipi çok hoşuma gitse de kafama yatmıyor
  19. harficer

böyle bi şey mi varmış rica etsem bi link adabilir misin
  20. harficer

Cümleten selamın aleyküm, Rüzgar geçirmez kumaşların türü nedir? Hazır tekstil ürünü kullanamayacağım çünkü henüz rüzgar geçirmeyen bir şalvarın üretildiğini düşünmüyorum :) Bazı kumaşlar gördüm nette ancak benim aradığım hem rüzgar geçirmeyecek hem de havasız bırakıp beni bunaltmayacak. Böyle...

Yeni mesajlar