Yeni alınan motor masrafı

2024 model Mondial Drift L 125 almayı düşünüyorum. Ortalama sigorta masrafı ve ruhsat çıkarma ücreti ne kadar çıkar ?

Motosikleti
RKS TNT 202
2024 model Mondial Drift L 125 almayı düşünüyorum. Ortalama sigorta masrafı ve ruhsat çıkarma ücreti ne kadar çıkar ?

daha bugun rtr için bayiyle görüştüm, sigorta size bağlı hocam 5 12 arası hazırlıklı olun. 2 civarı da noter plaka falan tutuyomuş. Vergiyi sonra da ödeyebiliyormuşuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra tecrübelerinizi yazsanız da bilgilensek bizde

Motosikleti
Forza 250
2 senedir motosiklet sahibi olan ve 3 gün önce bayiden rtr200 alan arkadaşıma 8.820 liraya trafik sigortası yaptırdık.Ruhsat çıkarma sanırsam 1.5 lira civarlarında artık yetişemiyorum onun hızına maalesef

Martın 17 sinde sıfır motosiklet aldım, yaptığım masraflar.

1.633 lira noter
380 lira plaka basım ücreti
xxxxxxx lira sigorta ücreti kişiden kişiye ve sigorta şirketine göre değişmekte. Ben de yedinci basamaktan 3236 lira sigorta ücreti çıktı ama benle kıyaslamayın kendinizi.

Motosikleti
Dominar 400 UG
Geçen hafta bayiden ilk motor olarak drift L aldım, ruhsat plakayı bayi halletti, ben teslim almaya geldiğimde her şey hazırdı motorda o kısmını bilmiyorum, ama sigortada en düşük 10500₺ teklif aldım bu motor için.

Ek olarak, ilk defa üstüme bir araç olduğu için 4. basamaktan yaptırdım sigortayı. Daha önce trafik sigortası geçmişin varsa ve temizse daha uygun fiyatlar bulman olası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar