Arama sonuçlarınız

1. Supermert

Ktm 890 smt vs Ducati multistrada 950

Arkadaşlar ilanda belirttiğim 2 motosiklet arasında kaldım ducati 2021model 17 km Desmo bakimi maliyeti kafamı kurcaladım kısmı. Ktm'de ise. arıza ve modelin türkiye'de yaygın olmaması. yedek parça ve blok tasu sıkıntıları var mı kafamı kurcalıyor. siz hangisini tercih edersiniz
  2. Supermert

Büyük Makine Tel jant🤔 Güvenlik? Tubeless dönüşüm?

Jant yanaklari diyorsunuz ama lastiklerde hem dublex hem tuplu kullanima uygun yaziyor adv lastiklerin bir çoğu bu durumda mantiken jantta öyle diye dusunuyorum Yinede fikriniz ve bilgilendirdigin icin tesekkur ederim Şu silikonculara gelelim gavurlar 3m in 5200 diye bir tutkali var tekneler...
  3. Supermert

Okurken yaşadım :) valla iyi kurtarmışsın abi Sürat neydi o an?
  4. Supermert

Bende bu lastigi kullaniyorum suan oldukcada memnunum aslinda. Bu esnada süratiniz neydi neler yaşandı orada? 🙂
  5. Supermert

Sıfır Tenere 700 vs 2. El Africa Twin

Afrika afrika afrika Tenere de çok güzel ama parasinin motoru değil HIçbir özellik olmamasıda benim açımdan güzel ama hicbir özellik kullanmamak icin ekstra para ödemek hoşuma gitmedi .tercihimi 2.el afrikadan kullandım
  6. Supermert

super sport tan geçtim yani ara ara otobanda yapiyorum seyir süratimin yüksek olduguna vurgu yapmak amacli öyle yazdım
  7. Supermert

Arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim. afrika twin l1 kullanıcısıyım. tel jantin, enduro motorlar için faydalı olduğunu biliyorum fakat bizim gibi ölümlüler ve motoru günlük kullanan insanlar veyahut yolda yüksek sürat yapanlar icin şamberli lastik ne kadar güvenli...
  8. Supermert

Ls2 strom serisi ff800

Arkadaşlar görüntü olarak çok premium duruyor acaba kullanan veya testmiş arkadaşlar konfor ve kalitesini değerlendirebilirler mi...
  9. Supermert

Mt10 sp nasıl bir makina

Arkadaşlar öncelikle Merhaba 600rr kullanıcısıyım 600rr verip Üzerine de biraz koyduktan sonra MT10sp almayı düşünüyorum fakat motor hakkında bilgi oldukça az yakıt 600rr dan fazlamıdır Bu motoru alsak suan ki piyasada nakite çevirme hızı ne olur Çünkü alıp uzun uzun sürebilecek bir maddiyatta...

Yeni mesajlar