Ktm 890 smt vs Ducati multistrada 950

Arkadaşlar ilanda belirttiğim 2 motosiklet arasında kaldım ducati 2021model 17 km
Desmo bakimi maliyeti kafamı kurcaladım kısmı. Ktm'de ise.
arıza ve modelin türkiye'de yaygın olmaması. yedek parça ve blok tasu sıkıntıları var mı kafamı kurcalıyor. siz hangisini tercih edersiniz

Yani, biraz uzaklar birbirlerine yakın görünseler de.
Nick'ine bakınca tabii ki SMT demek istiyorum ama, bu soruyu soruyorsan aklın da karışmış sanki.
Ama genel geçer bir şey söyleyebilirim. Sıkıntısı var mı parçası öyle mi diye soruyorsan KTM ya da Ducati almamalısın.

Son düzenleme:
İkisi arasından Ktm yi alırdım.
Bu tip soruları ben de kendime soruyorum. Hem de günde 10 kere. Kafamda net bir cevap oluşmadı. Ancak Ktm ve Ducatti ye biraz haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor. Bunun dışında hala kendi önyargılarımı yıkmış değilim.
Atomu parçalamak daha kolay demişti ya bir bilim adamı. Haklıymış.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
K 1600 GTL
KTM kaç model ve hangi km de yazmamışsın. Bu iki modelden bana göre Ducati sana kendini daha iyi hissettirir gibi geliyor. Ama burada yürütme maliyetlerinin senin üzerinde ne gibi bir etki bırakacağını belirtmemişsin. Yaşın kullanım amacın vs de önemli. Ama Killingroad un son cümlesi bence yeterli görünüyor. :giggle:

bende smt değil de duke var, aynı motor bloğunu kullanıyor, ben herhangi bi arıza yaşamadım. gerçi ben çok binmiyorum, daha 6000'i görmedim sanırım.
çok pimpirikli isen, geneli öylemi bilmiyorum, üst kapak contasının yuvarlak kısmından belli belirsiz bi yağ terlemesi oluyor. orijinal contanın yeni versiyonunu üretti firma, satın aldım da üşenip taktırmadım daha. yani conta değiştirtmeye değecek kadar bir sızıntı değil benim gözümde.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Key Ti Em al key ti em. Ducato alıp da servis mi çekecen?
ducato-minibus-paket.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben smtleri beğenmiyorum adv yerine neden smt alayım ki

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Allah'ın gücüne gitmesin ama çok çirkin bir motor be. Bu nasıl bir şekildir? nasıl bir tasarımdır?

2026 olan bir tık daha güzel sanki? :D (Gaga gibi duran ön çamurluk gitmiş normal yol çamurluğu gelmiş...)

PHO_BIKE_PERS_LIVO_KTM-my26-sports-tourer-890-smt-left-front-view-studio_%23SALL_%23AEPI_%23V1.png

Yalnız çok nalet duruyor. Tam bir holigan makinesi.

P.S. Ben alacak olsam 40-45kg hafif olan 690 SMT'yi alırım sanırım. 78hp o ağırlıkta bir motosiklet için yeterliden de öte. (F900 GSA'den daha iyi bir güç/ağırlık oranına sahip...)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben de 1290 Super Duke Gt'yi tasarım anlamında çok beğeniyorum ama bu garibim Smt tam akraba evliliği
Ktm icin zaten youtubedakiler bile "ktm iste, cirkin olur, guzellik aramayin" tadinda konusuyorlar. Dediklerinin hepsine katiliyorum.
Bi de triumph street triple"a laf ederler😂

Motosikleti
İki Teker Havada
Ktm desen motor bloğu patlayan bomba ducati desen desmo bakımı kol gibi
Sonuç iki motor da alınmaz ocak söndürür

Saf ses için Tiger 900
Teknoloji için Gs900
Ekonomi için Transalp 750
Tork için Africa Twin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar