Arama sonuçlarınız

1. yagizs1

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

2. El Takıntın yoksa, Temiz olarak ;Vitesli istersen Tvs Raider 125 düşünebilirsin. Scooter istersen Honda Activa, Tvs Jupiter 125, Rks VRS 125 gibi motorlara göz atabilirsin.
  2. yagizs1

pcx vs mt25

Honda dio da düşünebilirsiniz. Eğer ki spontininiz sorun çıkarmıyorsa onunla devam edebilirsiniz. Her hafta arıza çıkartıyorsa 10 20 bin km civarında 2. el temiz uygun fiyatlı dio alabilirsiniz. Yedek parçalarıda gayet ucuz. Kuryelikte önemli olan yürüyeni ile konfor önemli olur. Dioyu konfor...
  3. yagizs1

Honda Activa 100 Toplama

Motorla hız denediğimde kadranı deviriyordu ama hiç 100 105 le gidiyormuş gibi hissettirmedi açıkçası 😅.Eyvallah üst kapağın durumu iyi. Teklifin için teşekkür ederim.
  4. yagizs1

Honda Activa 100 Toplama

Herkese selamlar. Bundan 1 ay önce civarı 17.500 tl ye sac kasa bir activa satın aldım. Amacım motosikleti baştan aşağı toplayıp mekanik becerimi geliştirmek için bir hobi edinmek açıkçası. Hem sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Eksiklerim olursa tavsiyelerinize açığım. En başta...
  5. yagizs1

İnsanoğlunun nankörlüğü ve adapte olması hakkında

Bu konuda şunu söylebilirim. 1 yıla yakın kuryelik yapıyorum. Sürüşümü geliştiriyorum. Tecrübem artıyor. 90-100 bin km dir hala 125 cc üstü bir motora sahip olmadım ve canımı ara sıra sıkıyor bu durum açıkçası. Şuan Honda nın kuryeler yarış derneği fedarasyonunun icat ettiği Diosu var :D Bazen...
  6. yagizs1

Matkap İçin Lokma Ucu Tavsiyesi

Merhabalar herkese iyi günler dilerim. Einhell in 450 nm torklu bir darbeli somun matkabım var. Bunun için lokma uç takımı arayışım var. Lakin iyi ve kaliteleri bir matkap kadar daha para istiyor. Biraz daha fiyatı uygun ve biraz daha uzun ömürlü olacak bir set öneriniz var mı ?
  7. yagizs1

Kuryelik İçin Kask Önerisi

1 seneye yakın kapalı kask ve yaz sıcağında da olsa her ne kadar terletsede fileli montla kuryelik yapıyorum. O yüzden kapalı kask arayışım var. 3 kazamıda tam ekipmanlarımla yaptım ve ekipmanlar korudu. 3 ünde de Allah'a şükürler olsun kafamı asla çarpmadım ama bu çarpmayacağım anlamına gelmez...
  8. yagizs1

Kuryelik İçin Kask Önerisi

Merhabalar herkese. Orta seviye bir kask arayışındayım. 20 bin tl bir bütçem var 1 2 lira oynayabilirim. Kaskta 2 adet beklentim var. 1. Cisi mikrometrik bağlantılı olması. 2. Cisi ise fiberglass malzeme veya üstü varsa bu bütçelere odur. Gerekirse bütçeyi biraz daha arttırabilirim yeterki...
  9. yagizs1

Honda Dio 2024 Model Bakım ve Gerçek & Orjinal Yağ Nereden Bulunur ?

Şuan önümüzdeki 2 3 ay için 10-40 tan zarar gelmez o halde. O motor yağ kataloğu eski çinli motorda bile vardı. Ama bunda hiç denk gelmedim açıkçası.
  10. yagizs1

Eski motorumun yağını 15 kere civarı değiştirdim. Arka jantı komple söküp toplayıp statör değişimi sübap ayarlaması gibi ortamsı girişimsi şeylere yeteri kadar hakim olduğumu düşünüyorum. Hangi değerde hangi seviyede olduğunu biliyorum, önceki yağ değişimim 10-40w mb putoline orijinal yağı idi...
  11. yagizs1

Kuryelik için tavsiye

Dediğim gibi tvs 125 jupiter veyahutta 110 jupiterden bir kaç kişi çanta ruhsata işli satış yapıyordur ama fiyatları bir tık yüksek. Yoksa sizin dediklerinizin arasından tabi ki sym tercih edilir.
  12. yagizs1

Kuryelik için tavsiye

Merhabalar. Ben dükkan kuryeliği yaptım ve bir kaç motor deneme şansım oldu. Bunlar Tvs jupiter 125 ile 110, rks spontini, bir tanede dağılmış 50cc çin malı motosiklet. Extra olarak dio activa ve bir önceki jenerasyon activa sürme şansım oldu. Şahsen bir önceki jenarasyon activalar gerçek bakım...
  13. yagizs1

Merhabalar herkese iyi ve dikkatli sürüşler dilerim öncelikle herkese. 2024 model honda dio sahibiyim ve 6000 km bakımı yaklaşıyor. Kitapçığında gereken bakımları güzelce inceledim herşeyi güzelce idrak edip gerekli bilgileri edindim. Lakin takıldığım bir konu var. Ben bu motora 10w 30 mb yağ...
  14. yagizs1

110-120 Bin TL Bandında Motosiklet Önerisi

Merhabalar herkese, şuan elimde 50cc cup motosiklet var (100cc çevrilmiş) lakin çok fazla arıza vermeye başladı yeni bir motosiklet almanın vakti geldiğini düşünüyorum yaklaşık 1 ay içinde bir tane satın alacağım lakin japon olması tercihim oldu. Racing, naked, scooter çok fark etmiyor her...
  15. yagizs1

Motosiklet Ateşleme Yapmıyor.

Merhabalar herkese iyi günler dilerim. Mondial sfc 50 , 2021 model bir cup motosikletim var. Motosikletim yolda giderken aniden gaz kesti. Kenara çektim heralde motosiklet subap kesmiş olmalı diye. Meğersem motosiklete ateşleme gelmiyordu. Buji başlığından ateşleme gelmiyordu. Heralde statörü...

Yeni mesajlar