Arama sonuçlarınız

1. jimi_hendrix

CBR250R repsol

Millet henüz ilana koymadım ama ben de motoru satmayı düşünüyorum. Benim sürekli memleket değiştirmem (iş sebebi) ve normalde motoru kullanır belki diye düşündüğüm babamın hasta olması sebebiyle motor 6 aydır yatıyor. Şu an mersin anamurda, mersin adana bölgesi için 2 hafta sonra gideceğim...
  2. jimi_hendrix

Navigasyon cihazı?

Merhabalar millet, Quality Control denen bi ders için bi anket lazım oldu. Normalde belirlenen sayıyı bulduk; yalnız, navigasyon cihazı kullanan, anlayan birilerinin cevaplaması daha iyi olacağı için bunu buraya sizlere bırakıyorum. 9 soru çoktan seçmelidir yapmanız 3-5 dakikayı bile bulmaz...
  3. jimi_hendrix

ITU ROVER TEAM NASA ya Gidiyor. (Destek vermek için videoyu açmak yeterli)

Üyesi olduğum takımdır. Geçen sene ilk defa araç yapıp NASA nın düzenlediği URC (University Roverc Challenge)ye katılmaya hak kazandık ve 13. olduk. (Bir bölüme geç kaldığımız için katılamadık. Ulaşım desteğimiz yoktu.) Bu sene çok çalıştık ve ortaya bu araç çıktı. NASA Youtube izlenmelerine de...
  4. jimi_hendrix

VFR??? GOLDWING??? Millet bi yorumlayın.

Buyrunuz efendim... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifirdan-cok-daha-guzel,darbesiz-goldwing-gorunumlu-526412695/detay
  5. jimi_hendrix

LTD MH-50+ tel takımı+limon yağı+kılıf+ gitar sehpası

Merhabalar; gitarımı uzun zaman boyunca kullanamadığım için satılıktır. Üzerinde alman schaller saddle takımı vardır (altın sarısı renkte), ve akort kaçırmaz. Gitarım bakımlıdır. Üzerinde vuruğu kırığı çiziği yoktur. Gitarın yanında; bakımda kullandığım Dunlop limon yağını, paketi açılmamış...
  6. jimi_hendrix

Mondial Extreme max 150cc siyah

Arkadaşımın motorudur 7 Mart sabaha karşı Seyrantepe Mahallesi'ndeki arkadaşımın evinin önünden çalınmıştır. Marka: Mondial X-Treme Max 150 Plaka No: 33 DKK 22 Şasi No: NMUXMKZF851000170 Resimlerde görüldüğü gibidir. Ayırt edici olarak artçı tutamaklarının kenarlarında ufak çizikler vardır ve...
  7. jimi_hendrix

Çalıntı Yamaha R25 Siyah

Merhabalar; Resimdeki 34 FJ 4946 plakalı; arkadaşıma ait olan Siyah Yamaha R25 dün gece Beşiktaş, Dikilitaş, Emirhan caddesinden çalınmıştır. Sağ grenajda çok solda az çizik, sol depriyaj kolu eğik. Gören duyan arkadaşların 05057033466 yada 05348682787 numralarından birine haber vermenizi rica...
  8. jimi_hendrix

motor tafsiyesi

Merhabalar; uzunca bir süredir bu forumdaydım fakat sormaya fırsat bulamadım. 7 sınıftan beridir 125cub motosiklet ve o cub un yanında 3 senedir kullanmış olduğum 125cc mondial motosiklet ve az kulladığım MZ etz251 var. bu motorların hepsini mersin'de kullandım. Okulum sebebiyle istanbuldayım 1...
  9. jimi_hendrix

YENİ EHLİYET YASASI VE ESKİ SİSTEM SERTİFİKASI PROBLEMİ

Merhabalar; daha önce 10 ekimde sınava girip aldığım bir ehliyet sertifikam var. Sürekli süregelen işlerim ve yurtdışı gibi sebeplerden dolayı daha yeni geldim. İem den randevu alamıyorum.2016 da ehliyet alırsam ne olur her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ne yapacam lütfen yardım edin.

Yeni mesajlar