Navigasyon cihazı?

Merhabalar millet,
Quality Control denen bi ders için bi anket lazım oldu. Normalde belirlenen sayıyı bulduk; yalnız, navigasyon cihazı kullanan, anlayan birilerinin cevaplaması daha iyi olacağı için bunu buraya sizlere bırakıyorum. 9 soru çoktan seçmelidir yapmanız 3-5 dakikayı bile bulmaz. Teşekkür ederim.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGDVnDxu8AtIuA3cWB5XqByTNAs3rOnmBRfJQmA2Grd9jnNw/viewform

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

Hadi gari millet destek lazım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Şu anki durum yeterlidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Doldurdum
Kaç kişi doldurmuş merak ettim

normalde 45 50 kişi olması gerekiyordu 25 30 doldurttuk ama sonradan dolduranların pek ciddiye almadığını ya da anlamadığını farkettim. sonra buraya attım şu an 60 küsürlerde sayı yeterlidir. konu kaparılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Otobüsle işe gidip gelen haftasonunu yatış günü olarak değerlendiren adam navigasyonu ne yapsın. Bu yüzden buraya yazdım. Yolla alakası olan adam lazım bize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar