Arama sonuçlarınız

1. hsk

Kırmızı ışıkta vakit geçirme :)

Güler misin Ağlar mısın.... dw5e8CLdzvg
  2. hsk

Motosiklet Yapımı

Güzel bir video :) OU9zS3KVLSI
  3. hsk

Ryno motor

Uzun yıllardır çalışmalar yapılan ve tek tekerli yapısıyla ilginç ve tuhaf motosiklet modeli RYNO, kısa zaman içerisinde satışa sunulacak. Gücünü değiştirilebilir SLA bataryalarından ve teker içerisine yerleştirilmiş motorundan (İsteğe bağlı olarak lityum-iyon tercih edilebiliyor) alan RYNO, tek...
  4. hsk

Motosiklet sürücüleri "köprü geçiş ücreti"ni protesto etti

Motosiklet derneklerinin düzenlediği eylemde, 8 motosiklet bir kamyonete yüklendikten sonra gişelerden geçti. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) girişinde toplanan Klasik Motor Kullanıcıları Derneği, Motosikletli Kuryeler Derneği ve Realist Motor Kullanıcıları Derneği üyeleri, motosikletlerden...
  5. hsk

Motor bayıldı

Dün öğlen 1de Esenler den eve (esenyurt) dönmek üzere yola çıktım hız 70-80 bazen 90km ydi. Esenyurt gişelere gelmeme az kalmıştı ki motor yavaşladı gaz yemeyip stop etti. Benzin azdi önce benzin bitti sandim kontrol ettim benzin var. Dedim herhalde sıcaktan şişti.Biraz bekleyip bastım marşa...
  6. hsk

MOTOSİKLET hırsızlığına karşı eylem

Yarın saat 09:30 İstanbul Gayrettepe Emniyeti önünde eylem yapılacak imiş... https://m.facebook.com/events/1022303497787398?refid=7&_ft_=qid.6148814287895042608:mf_story_key.-8309810750855755248:ref.48&__tn__=C
  7. hsk

İlk kaza

Bende ilk kazamı yapmış bulunuyorum. Pazartesi günü izinli olduğum için akşam eşimi almaya iş yerine gittim.Dönüşte trafik yoğun ara sokaklar falan derken evin oraya geldik.Hanım birşey istedi yolu değiştirip markete yöneldik.Ana cadde de normal gidiyorum ilerde iki kişi duruyor bir kadın ve...
  8. hsk

Karbüratör arıyorum

Merhaba arkadaşlar motor sürekli tekleme yapıyor.Karbüratörü söktüm temizledim topladım yine aynı ilk başta düzeliyor sonra yine.Geçen çalışmadı marşa basıyorum üst kapağın orada bir hortum var oradan benzin atıyordu.Söküp temizledim topladım ilk marş çalıştı.İğneli olan diyafram yıpranmışdı...
  9. hsk

Akıllı ambulans dönemi başlıyor

Sağlık Bakanlığı, hayat kurtaran 112 Acil Servis ambulanslarında yeni sisteme geçiyor. Acil Sağlık Otomasyon Sistemi (ASOS), Türkiye’de akıllı ambulans dönemini başlatacak. 12 saniye içinde ambulansa yol vermeyen ve ambulansı arkadan takip eden araçlar ön ile arka kameralar sayesinde...
  10. hsk

Scooter çalışmadı

Günaydın Mt sabah sabah motorum beni yayan bıraktı.Marşa basıyorum ateşleme var.Benzin var.Buji yı söktüm kurum yapmış temizledim. Karbüratör üst kapak da olan bi hortum var marş yapinca Oradan benzin atıyor.Ayak marşı nda da aynı. ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir...
  11. hsk

Hgs yi iptal ettirdim !!!

Merhaba arkadaşlar bugün gidip hgs kartı ptt ye geri verdim. Geçiyorum gişeden okumuyor hep uzak mesafe ücreti alıyordu,her seferinde müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım ve sonunda verdim gitti.İçinde 75 kuruş mu ne vardı 1 ay içinde gelip alabilirsiniz dediler onun peşine düşecek...
  12. hsk

"Seksörlük " 12 bin Tl maaş

Seksörlük mü O da ne ? Oğlunuz ne iş yapıyor ? O bir Seksör ... m.radikal.com.tr/ekonomi/meslegi_seksorluk_kazanci_ayda_12_bin_tl-1321415?utm_source=sm_fb&utm_medium=cpc&utm_term=post&utm_content=meslegi_seksorluk_kazanci_ayda_12_bin_tl-1321415&utm_campaign=ekonomi
  13. hsk

Plakasız,Aynasız ve abartı egsozlu motorlular..

Bunları görünce hiç rahat uyuyamıyorum ki hergün dolu geçiyor buralardan kimse dur demiyor sen kimsin demiyor bize gelince topcase bilmem ne deyip cezayı basıyorlar bunları kim görecek ne zaman görecek ve dur deyecek geçen akşam komşunun moturu çalınmış 2 dk da bir dışarı çıkıp mororumu kontrol...
  14. hsk

Motosiklet satıcısına şaka :))

Bir daha bilmediği kişiye artçı olmaz bu satıcı :cherry::cherry::cherry: mWfOj5-REkM
  15. hsk

SYM Crox 125

Motor Tipi 4 zamanlı Motor Hacmi 124.6 cc Soğutma Sistemi Hava Maksimum Güç 6.5 kW / 7500 d/d (8.71 hp) Şanzıman CVT Ön Süspansiyon Teleskopik Çatal Arka Süspansiyon Salınım kolu Ön Fren 226 mm tek disk Arka Fren Kampana Ön Tekerlek 130/70-12 Arka Tekerlek 130/70-12 Boyutlar (UxGxY) (mm) 1895 x...
  16. hsk

Motosiklet park sorunu

Daha önce eklendin mi bilmiyorum ama ... Lvm6sEXHkjw
  17. hsk

Cami Hoca sının facebook yorumu...

818315394881292 https://www.facebook.com/video.php?v=818315394881292
  18. hsk

Motorcu Tabirleri...

Forumda bazen konular açılıyor örneğin bir arkadaş yazmış motor kol çıkardı diye malum bende yeniyim bu kol çıkarmada neymiş diyorum.Bunun gibi olan tabirler HİGHSİDE,TANK SLAPPİNG vs bunlar ne demek ve böyle kelime başka neler var merak ettim bilgilendirirseniz bizde ögrenmiş oluruz şimdiden...
  19. hsk

Rölanti deki düzensiz çalışma neden olur.

Merhaba arkadaşlar motoru sabah çalıştırınca devir 3.000 lerde oluyor sabit şekilde 5dk ısınınca dengesiz oluyor 2.000-2.500 arası inip çıkıyor 5km yol gittikten sonra ise 1.500 lere düşüyor genelde stop ediyor bunun nedeni hava ayarıyla mı ilgili yoksa bi yerden hava mı alıyor da...
  20. hsk

Fsm köprüsü bilgilendirme

Arkadaşlar FSM de 25 ocak pazar gununden itibaren 10 gişeden 4 u kapalı olacak. m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28036010

Yeni mesajlar