- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar motor sürekli tekleme yapıyor.Karbüratörü söktüm temizledim topladım yine aynı ilk başta düzeliyor sonra yine.Geçen çalışmadı marşa basıyorum üst kapağın orada bir hortum var oradan benzin atıyordu.Söküp temizledim topladım ilk marş çalıştı.İğneli olan diyafram yıpranmışdı değiştik yine tekleme başladı.İlk gaz verdiğim zaman yerinde sayıyor ya birden kalkıyor yada stop ediyor.
Motor Şuan 17.000km de daha önce hiç değişmemiş karbüratör.Sizce motorcuya temizleyim mi yoksa yenisini mi alayım ?
Tamirci 60tl ve 80tl ye karbüratör var diyor.
Elinde olan varsa yada daha uygun alabileceğim yer varsa bilgi verirseniz sevinirim.
...Tekerinize taş deynesin ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
MOTORUM "ASYA AS 125"
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------
Güncel....
Motor Şuan 17.000km de daha önce hiç değişmemiş karbüratör.Sizce motorcuya temizleyim mi yoksa yenisini mi alayım ?
Tamirci 60tl ve 80tl ye karbüratör var diyor.
Elinde olan varsa yada daha uygun alabileceğim yer varsa bilgi verirseniz sevinirim.
...Tekerinize taş deynesin ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
MOTORUM "ASYA AS 125"
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------
Güncel....