Arama sonuçlarınız

1. batuhanaslan

29 Nisan - 17 Mayıs arası Motosiklet Tamircileri açık mı?

Arkadaşlar merhaba karantina döneminde motosiklet tamircileri açık mı bilgisi olan var mı? Nette ve genelgede motosiklet tamircileri için kısıtlama vs göremedim. Motoru bugün bıraktım ustaya tamir ve parça siparişi için parasını da peşin ödedim. Karantina da açık mısın diye sordum açığım dedi...
  2. batuhanaslan

Xmax İle Uzun Yol Yapilir Mi?

Arkadaşlar mesela ben 2015 düz xmax ile antalyadan ankaraya gitmek istiyorum yazın rahat gidebilir miyim sizce
  3. batuhanaslan

R.I.P Superduke

2020 Kawasaki Z H2 https://www.youtube.com/watch?v=GCnOdVhcPXg
  4. batuhanaslan

ATV'LERDE VERGİ SİSTEMİ NASIL?

Herkese iyi forumlar, araştırdım fakat konular baya eskiydi. ATV almak istiyorum ama Aklıma takılan şunlar: 1-2019 itibarı ile ATV lerin vergisi nasıl oluyor? ATV si olan arkadaşlar yıllık ne kadar vergi ödüyorsunuz? 2- sigorta yaptırırken ücret motosiklet kadar mı çıkıyor yoksa araba kadar mı?
  5. batuhanaslan

Bir Motosikleti En Fazla Kaç Km Kullandınız?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, iş yerinde biraz can sıkıntısı biraz da merak ettim doğrusu ben başlıyorum Ybr Esd 2014 - 6500 Km :)
  6. batuhanaslan

Cygnus rs 125 rolanti sorunu

Herkese iyi formlar. İstediğimi bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım. Bende 72 binde cygnus rs var 2008 mod. Motor ilk başta çok düşük devirle çalışıyor bazen gaz versemde çalışmıyor 2. De çalışıyor. Isındıktan sonra devir iyice düşüyor ve motor resmen tir tir titriyo düşük devirde...
  7. batuhanaslan

Ramzey Kalipso 125

Arkadaşlar bu motoru daha önce kullanan var mı? Bitane buldum 2400 e anlaştım pazartesi alcam genel olarak sürdüm baktım motora Duman atma yok Kalkışta titreme 0 Sabit gazda cok rahat gidiyo Abuk subuk sesler yok Muayne yeni bakım yeni 1- parça konusunda sıkıntı çeker miyim? Bakım parçaları...
  8. batuhanaslan

Cbr 125 r yağ mı yağ buharı mı?

Arkadaşlar merhaba Cbr 125 r var bende motorun sağ alt kısmından çıkan bi hortum var ve buradan yağ geliyor alt sakalı leş gibi yağ yapıyor, bu normal hortumun konumu mu yanlış yoksa burdan yağ çıkması mı sorun anlamadım
  9. batuhanaslan

CBR 125 R Stop Ediyor çözüm bulamadım forumda

arkadaşlar bugun elim debriyajda motor viteste gazverip çekiyodum bi anda motor gazı yemedi ve bi egzoz patlaması ile stop etti bunu 3. yapışı neden yapıyor anlamıyorum, bazen 1 de kalkıyorum 2 ye çekip hızlanmak istiyorum ve egzoz patlayıp stop ediyo. başına gelen var mı?
  10. batuhanaslan

YANLIŞ BASILAN PLAKA

Arkadaşlar merhaba ben motoru üstüme aldım yeni plaka çıkarttırdım fakat noterde sonu 172 ile biten plakayı şöförler odasında yanlışlıkla 712 diye basmışlar bende aldığımda farketmedim tabi heycandan farkedince de çoktan gece olmuştu. şöförlerin verdiği gelir makbuzunda da 172 doğru olan yazıyor...
  11. batuhanaslan

Motoru açılan motosiklet

merhaba arkadaşlar bende ybr esd 125 var motorun vidalarında deforme var yani belli motor açılmış. motorun açılması demek illa krank değişimi falan demek mi yoksa normal bi bakımda da motor açılabilir mi ilk aldığımda var mıydı yok muydu hatırlamıyorum valla 3 kere girdi bakıma

Yeni mesajlar