YANLIŞ BASILAN PLAKA

Arkadaşlar merhaba ben motoru üstüme aldım yeni plaka çıkarttırdım fakat noterde sonu 172 ile biten plakayı şöförler odasında yanlışlıkla 712 diye basmışlar bende aldığımda farketmedim tabi heycandan farkedince de çoktan gece olmuştu. şöförlerin verdiği gelir makbuzunda da 172 doğru olan yazıyor yani. şimdi 1 gün geçti sorun çıkar mı düzelttirmeye gitsem?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------

arkadaşlar başına gelen yok mu bu durum

Sorun cikartirlar sen mahalleden adam topla doner bicaklari silah balta ole git oraya selamimi sole duzeltmezlerse dalin benide ara gelirim hemen🏍️

Koca kafalı görevlilerimiz plakayı yanlış basabilir, kocaman puntolarla plakanizi alırken kontrol edin diye yazıyor olmalı.Neden etmediniz?Küçük bir ihtimal bile olsa başkasının plakasını da alabilirsiniz. Büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar, sorun çıkarsa da bir kamyon iş yok ruhsat değiştir yok bilmemne .Internette birçok sitede standart plaka basıp kargo ile gönderiyorlar son çare oradan sipariş ver geç, çok kafana takma böyle ufak şeyleri.

Bir tanıdığım, muayenede plakada vida var diye ağır kusur aldı. Yeni plaka bastırdı. Seninkisi gibi hatalı oldu. Ve bu şekilde muayeneden geçti birkaç gün sonra durumu fark edince gittik kendimiz plakayı değiştirttik. Skandallar ötesi bir durum bence.

Sende kağıt duruyorsa ücretsiz değiştirirler.

çok sağolun değerli cevaplarınız için.yeni motorun heycanı ve plakayı 02 den 06 yapmanın sevinci ile son rakama bakmadan aldım direk taktım. neyseki görevliler ekstra 21 liramı alarak yeniden bastılar plakayı doğru şekilde. aynı gün olsa belki para almazlardı ucuz yırttıklarını söylediler, ama polis çevirseymiş direk ceza yazarmış böyle bi durumla karşılaşırsanız motosiklet ile gitmeyin plaka düzeltmeye.

not:yeni plaka basımı 3 dk sürdü hemen verdiler

not2: ceza dediysem az buz değil sahdecilikten hapse kadar yolu varmış

çok sağolun değerli cevaplarınız için.yeni motorun heycanı ve plakayı 02 den 06 yapmanın sevinci ile son rakama bakmadan aldım direk taktım. neyseki görevliler ekstra 21 liramı alarak yeniden bastılar plakayı doğru şekilde. aynı gün olsa belki para almazlardı ucuz yırttıklarını söylediler, ama polis çevirseymiş direk ceza yazarmış böyle bi durumla karşılaşırsanız motosiklet ile gitmeyin plaka düzeltmeye.

not:yeni plaka basımı 3 dk sürdü hemen verdiler

not2: ceza dediysem az buz değil sahdecilikten hapse kadar yolu varmış

Sen bide paramı verdin 😠

1 kuruş vermem para isterlersede orayı karıştırırım.mevzu 21 lira degil ama başkasının hatasının bedelini ben niye ödüyorum ? Seninde hakkını araman gerekirdi

Polise denk gelsen direkt olarak motor bağlanıyor. Sonrasında da duruma göre muayeneye bile gidebilirsin. Bir tanıdığımın başına gelmişti, motoru aldığı gün çevrilmiş ve çevirmede plakanın hatalı olduğunu farketmişti :)Direkt bağlanmıştı motor.

Arkadaslar cevap yazmamışım buna açıklıyım.

Tekrar gittim şoförler odasına 21 tl daha ödeyerek yanlış bastıkları plakanın doğrusunu bastırttım. Ordaki abi ucuz yırttık falan dedi çünkü çevirmede baksalarmış motoru bağlayıp üstüne sahte plakadan ceza yicekmişim. Onların hatası yüzünden.

Arkadaslar cevap yazmamışım buna açıklıyım.

Tekrar gittim şoförler odasına 21 tl daha ödeyerek yanlış bastıkları plakanın doğrusunu bastırttım. Ordaki abi ucuz yırttık falan dedi çünkü çevirmede baksalarmış motoru bağlayıp üstüne sahte plakadan ceza yicekmişim. Onların hatası yüzünden.

Bunlar suçu da kabul etmezdi de para cezaları direkt senin üzerinde kalırdı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar