Arama sonuçlarınız

1. istanbuls34

NS200 scooter yağı kullanmak

Merhabalar motorum yağ eksiltmiş en yakın benzincide şu scooter yağını bulabildim : SAE 10W-40; API SL; JASO MB. 200ml kadar yağ koydum içine Bu yağ ile bir süre motoru kullansam bir sıkıntı olur mu ? Sonradan yine eksilirse üstüne ekleyebilir miyim ? son yağ değişimi 500km önce. ----------...
  2. istanbuls34

Köprüden kaçak geçip cezasını ödemek

Merhaba motosikletimde hgs yok ihtiyacımda pek olmuyordu ama geçenlerde karşıya gitmek durumunda kaldım kaçak geçtim ve geri tekrar köprüden geçtim aradan 3 hafta kadar sonra kgm den sorgulama yaptığımda 4 tl gibi bi borç çıktı ödedim. Peki hgs almadan bu şekilde kaçak geçip ödersem bir problem...
  3. istanbuls34

Şanzıman dişli sıyırması

NS200 motosikletimde aldığımdan beridir nadir de olsa 1. ve 2. vitese geçerken dişli sıyırıyor dışardan çok net bir şekilde duyuluyor Ciuv diye (:D) Dediğim gibi bunu nadiren yapıyor bu bir sorun mudur ? acaba motorun debriyaj balataları bitiyor mu ? Ya da debriyaj ayarı bozuk mudur ? (debriyaj...
  4. istanbuls34

Taksiye arkadan çarptım

dün gece taksiye sağ arka çamurluğuna vurarak çarptım bende bir şey yok küçük sıyırıklar var. kendi motoosikletimde ciddi sayılacak hasar yok ancak taksinin sağ arka çamurluğuna vurduğumdan dolayı hasar aldı ve stop kırıldı benim her şeyim tam ehliyet sigorta vs. olay yerinde tutanak tuttuk...
  5. istanbuls34

Aracı satın aldıktan sonra plaka değişimi - granit zinciri nereden temin edebilirim ?

Merhaba bin bir bela ile motorumu sonunda aldım ancak noterde devir sırasında sordular "plaka değişimi ister misiniz ?" O sırada hiç vaktim yoktu aracı alıp hemen işe yetişmem lazımdı bu yüzden hayır dedim. Araç 41 plaka 34 plaka yaptırmak istiyorum değiştirmem için ne yapmam lazım ? Birde...
  6. istanbuls34

NS200 alacağım neye dikkat etmeliyim ?

Merhabalar sonunda 150 driftimi sattım NS 200 alacağım fiyatlar yüksek aynı oranda km lerde yüksek ve model düşük muhtemelen alacağım araç 2015-2016 arası ve 35-55 bin km arasında olacak bu aracı alırken "özellikle şuna Dikkat et" Dediğiniz bir şey var mı acaba ? Birde düşük bir ihtimal benelli...
  7. istanbuls34

A sınıfı ehliyet için

Merhaba 2 sene önce a2 ehliyet almıştım bu gün otomobil sınavını geçtim ve b sınıfı ehliyet hakkı kazandım aklıma şu soru takıldı acaba A sınıfı da açılmış olur mu ehliyeti yenilediğim için ?
  8. istanbuls34

Yanmaz boya bir işe yaramıyor mu acep ?

Geçe sene nisan ayı gibi motorun egzozunu bir güzel zımpara yapıp temizledim ve motip yanmaz boya ile boyadım 6-7 ay sonra boya tamamen yok oldu anlamadım ben mi yanlış boyadım başta yoksa üstüne kat mı atmam lazımdı ? Şimdi matkap için tel ve polisan ısıya dayanıklı sprey aldım tekrar...
  9. istanbuls34

Bir motosiklet almak ne kadar zor olabilir ?

Bir heves ile ehliyetimi aldım ve motosikletime kavuştum tam 2.5 senedir kullanmakta olduğum motorumu değiştirme kararı aldım ve burada daha önce konu açtım. Bir şeyler oldu ve kredi çekemedim dolayısı ile motor alamadım bütçemi 40bin yaptım ama inanın bu paraya bile motor bulamıyorum benim...
  10. istanbuls34

30.000tl bütçe ile 2. el motosiklet

nereyse 3 sene olacak 150 drift kullanmaktayım motorun mekanik hiçbir sorunu yok ama sıkmaya başladı artık askerden de yeni geldim 20.000tl kredi çekip üstüne motoru satacağım aklımda ns200 var fakat bu fiyat bandında 40 bin km aşşağısı düzgün bir motosiklet bulamıyorum ve yıl olarak baktığım...
  11. istanbuls34

Bu sinyal muayenede sorun çıkarır mı ?

Merhabalar bu ürünü almak istiyorum 2 ay sonra muayene var üstündeki sinyallerden birinin camı düştü ve sinyal içinde yanmayan ledler mevcut. Şimdi sorum şu bu ürün muayenede sorun çıkarırmı ? Ve ayrıca 1 adet takım halinde alacağım yani arkada bu üründen olacak önde eski sinyallerim olacak...
  12. istanbuls34

Motosiklet sevdasına kapılan kocasına açtığı boşanma davasını kazandı

8 yıllık eşi T.E.'nin motosiklet sevdasına kapıldığı nedeniyle kendisiyle ilgilenmediği ve başka kadınlarla vakit geçirdiği için boşanma davası açan M.E. davayı kazandı. Mahkeme ayrıca T.E.’nin iki çocuk için 750 lira iştirak nafakası, boşandığı eşi için de 400 lira yoksulluk nafakası ödemesine...
  13. istanbuls34

YALAN

Size sıkça söylenilen yalan nedir ? Size göre dünyanın en büyük yalanı nedir ? Hangi yalan sizi daha çok üzer ? Hangi gerçek daha çok acıdır ?
  14. istanbuls34

ABS ne kadar hoj birşey ya

https://youtu.be/HEBYWMtALQI?t=49 0:48
  15. istanbuls34

Mondial drift km saatini sökemiyorum

Merhabalar bu sabah km saatini çıkarmaya çalıştım resimlerde görünen deliklerdeki vidaları çıkardım ama bir turlu çıkaramadım km saatini yerinden sanki başka bir vida daha tutuyor gibi çok sert çıkmıyor başka bir yerinde vida var midir ? Km saatinden gelen bir kablo 4. kez koptuğu için 4 sinyal...
  16. istanbuls34

3 gün önce çaldırdığı motosikletini parçalanmış şekilde bulan motorcu

Yazık gerçekten yazık. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  17. istanbuls34

acil Arh+ kana ihtiyaç var

Facebook da denk geldigim haberi baylasiyorum. : Arkadaşlar kaza yapan arkadaşımızı için acil Arh+ kana ihtiyaç var ver çarpan araç aranıyor özellikle İstanbul Anadolu yakasında sanayilerde tanıdığı olanlar birbirlerine haber verirlerse seviniriz . Diğer bilgiler fotoğraflarda yer almaktadır...
  18. istanbuls34

fırsatçılar toplanmış yine.....

Kullandığım motorun piyasasına bir bakayım dedim demez olaydım 150mh drift 2.el olmuş 10.000TL evet yanlış okumadınız 150cc (hadi ruhsatta 162cc yazıyor) 2.el çan çin çon motosiklet 10.000tl rakam yazmışlar ciddi ciddi ulan sıfırı zaten 7 bin lira dedim kendi sitesinde kaldırılmış bizim...
  19. istanbuls34

Gezi sırasında motosikleti alev alan kullanıcı

Yolda sehir halinde giden motosiklet yanmaya başladı. Motorunu sağa çeken motorcu yoldan geçenlerden yardım isteyerek motorunu söndürmeye çalıştı ama motoru küle döndü. Motosikleti yanan motorcunun youtube sayfası.
  20. istanbuls34

Hareket halinde motosiklet stop ederse ne olur ?

Merhabalar aklıma takılan küçük bir soru var 5. viteste hareket halindeki motosiklet aniden stop ederse biz debriyaj a basana kadar arka tekerlek kilitlenir mi ? Yoksa araça hareket eder mi ? Birde böyle bir senaryoda mekanik parçalarda hasar oluşur mu ?

Yeni mesajlar