Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Evet, kesinlikle ben de görmek isterim, merak ettim.
  2. Renderman

Vergiler düşünüldüğünde en mantıklı motosiklet markaları?

Aynen kanka, battılar, morali çok bozuktur...
  3. Renderman

Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kazık olduğunu düşünüyorum tabiki :)
  4. Renderman

Vergiler düşünüldüğünde en mantıklı motosiklet markaları?

Motosiklet için değil de, araba için yazabilirim. 2004 model Honda Accord kullanıcısıyım ve ilk sahibiyim. Saat gibi sorunsuz çalışır, tüm fonksiyonları aktif. Aracı iyi tanıyan bir ustam var, büyük işçilik isteyen şeylerde kendisinden destek alıyorum. Diğer ufak tefek tamirlik işleri kendim...
  5. Renderman

250CC Bandında ne alacağını bilememek.

Linkteki motor modelleri arasından bana göre en mantıklısı Svartpilen 250. Belirttiğiniz fiyat bandında bir motor baktığınızı düşünürsek daha düşük km'li ve temizlerini bulabilirsiniz. Pazarlıkla da fiyat inerler illa ki...
  6. Renderman

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

Ozzy'di hocam
  7. Renderman

Motorsiklet önerisi Orta sınıf

Bahsettiğiniz seçenekler arasında NX500 olabilir ancak artçılı uzun yol kullanımda üzebilir. Liste dışındaki önerim Triumph Tiger Sport 660 olabilir.
  8. Renderman

Svartpilen 401 vs CB250R

Duke 250 / Svartpilen 250 ve Duke 390 / Svartpilen 401 aynı motor blokları kullanılıyor ancak haritaları farklı. Svartpilen serilerinde titreşim daha az oluyor bu sebepten. Bana göre bu titreşim konusu sadece KTM'ye kıyasla daha az değil, diğer markaların benzer CC'deki modellerine göre de daha...
  9. Renderman

Svartpilen 401 vs CB250R

Bence de abarttın dostum. Kendim 3 senedir Husqvarna kullanıyorum, yakınen tanıdığım 4 arkadaşımda da KTM var, periyodik bakım harici servis kapısına girmedik. İlla ki sizin çevrenizde sorun yaşayanlar olmuştur ama bu herkesin yaşadığı anlamına gelmez. Kawasaki, Ducati, Honda gibi markaları...
  10. Renderman

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Selamlar; İsmim Onur, 37 yaşındayım. Kışları İstanbul, yazları Fethiye & Gazipaşa'dayım. Özel bir şirkette Endüstri Ürünleri Tasarımcısıyım.
  11. Renderman

Svartpilen 401 vs CB250R

İnan bana, yetmemesi 1 seneden az da sürebilir :D 401 üzerinden ilerleyip uzun vade kullanıp sonrasında yine beğendiniz bir başka motordan ilerlemek mantıklı olabilir. Bu SV650 ya da başka bir model de olabilir. Satış konusu evet kafa kurcalayabilir ama illa ki satılacaktır. Royal Enfield'lar...
  12. Renderman

Svartpilen 401 vs CB250R

Bütçeyi, marka konularını bir kenara bırakıp şu yorumu yapacağım: 125'den sonra hiç 250cc sınıfına bakmaya gerek yok, rahatlıkla orta sınıf bir makinaya geçebilirsin. Svartpilen 401 gözünüzü korkutmasın.
  13. Renderman

Barrossa Motor

Barrosa alıp acaba bir sorun yaşasam muhattap bulup sorunumu kolaylıkla çözdürebilir miyim derdine gireceğime, üstüne 130.000TL daha ekler, Kawasaki Eliminator alırım, en azından kafam rahat olur, uzun yıllar da kullanırım. Eğer 130.000TL'm yoksa da cruiser modellerini sevdiğim halde hiç bu...
  14. Renderman

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın
  15. Renderman

Cezadan Koruyacak En Ucuz Kask Önerisi

Dostum al bi tane çene açılır kask, bunalınca açarsın alt kısmı, efil efil gidersin. Seneledir Fethiye sıcağında bu şekilde kullanıyorum. Emin ol o Nazi Kaskları'ndan daha iyi korur seni. Bi yere gittiğinde de elinde ağırlık yapmasın istiyormuşsun, al bi tane kask kilidi, bağla motora hayatına...
  16. Renderman

başıboş köpek sorunu

Yapacak birşey yok hocam, Kadıköy Belediye'den Moda sahiline inmenin başka bir yolu yoktu. Barlar sokağı dediysem de araç trafiğine açık olan bölgelerinden bahsediyorum :)
  17. Renderman

başıboş köpek sorunu

Kadıköy barlar sokağında 3 arkadaş grup sürüşü yaptığımız sırada köpeğin biri sakince yaklaşıp arkadaşın bacağını kapıvermişti. Sonrasında eczane, hastane uğraşıp durduk...
  18. Renderman

Yan Çanta Demiri Olmadan Yan Çanta

Hocam yan çanta demiri, yan çantanın rijitliği sağlamakla görevlidir ve demirsiz takılırsa sürüş güvenliği olumsuz etkilenir. Yumuşak çanta da olsa arkasında bir yerinde mutlaka en azından demir bir çubuk geçirilen bir yeri vardır. (Aşağıdaki resimde bunu göstermeye çalıştım.) Bence şaseye...
  19. Renderman

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Motosiklet hız sınırına uyarak ilerlediğim bir gün, TEM otoyolunda aynı gün içerisinde 2 kere ezilme tehlikesi geçirdim. Biri hafriyat kamyonuydu, diğeri de makas atarak ilerleyen bir Scirocco. İki olayda da aynalarımı sık kontrol ettiğim için hayatta kaldım. O günden beri hız sınırı ne olursa...
  20. Renderman

Honda Cb250r vs Ktm Duke 250

Sadece alım - satım açısından yorum yapmam gerekirse; aldıktan sonra en geç 1 sene içerisinde satmayı düşünürseniz, Honda'yı tercih edebilirsiniz. Yok, eğer en az 3 sene binerim düşüncesi varsa KTM olabilir. KTM şu an iflas haberleri nedeniyle, sıfır ve ikinci eli benzer CC'deki sahip...