Arama sonuçlarınız

1. M

Aranan Kan Bulundu :)

2016 haziran çift eksoz- kaliteli lastikler- ABS fiyat 9300tl 200cc lik canvar:queen:
  2. M

foruma video nasıl eklenir

foruma video nasıl eklenir
  3. M

A1 EHLİYETİ APRİLİA 125 KULLANMAK

Yeni ehliyet yasasına göre a1 ehliyeti cbr250 den daha hızlı tek silindir 2 zamanlı bu motoru kullanabilir mi Not: A sınıfı ehliyetim var meraktan soruyorum ..... ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ---------- Up ........
  4. M

EKİPMAN ALICAM YARDIM!!!

Motomax dan ekipman almak istiyorum hazır yüzde 25 indirime girmişken Acaba mağazalarında yüzde 25 indirim geçerli mi yoksa sadece internet sitesinde mi geçerli? Bu arada motor botu ayakkabısı almak gerekli midir? Almak istediğim ekipmanlar Aikido nitro kask 2 adet Sırt koruma 4 riders 2...
  5. M

Hangi otomobil markasının motosiklet üretmesini istersiniz

Hangi otomobil 🚗 markasının motosiklet üretmesini istersiniz? Benim cevabım MAZDA rotary wankel skyactiv
  6. M

OTOMOBİLLER TEK SİLİNDİRLİ MOTOSİKLETLERDEN AZ YAKACAK

Tek silindirli motorlar neden çok yakıyor 125cc tek silindir şehir dışı 2 litre yakarken Benzinli otomobil 4 litre Dizel otomobil 3 litre yakabiliyor Hem bu araçlar 4 silindirli birbuçuk ton ağırlığında Motosikletlerde euro formu otomobillere göre geride

Yeni mesajlar