EKİPMAN ALICAM YARDIM!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motomax dan ekipman almak istiyorum hazır yüzde 25 indirime girmişken

Acaba mağazalarında yüzde 25 indirim geçerli mi yoksa sadece internet sitesinde mi geçerli?

Bu arada motor botu ayakkabısı almak gerekli midir?

Almak istediğim ekipmanlar

Aikido nitro kask 2 adet
Sırt koruma 4 riders 2 adet
Diz koruma 4 riders ucuzundan 2 adet

Mont alıcam 2 adet benim için korumalı gösterişli mont olsun artçı için ucuz korumalı mont

Kendime bot yada ayakkabı alsam mı motor için bunda kararsızım?

Almak istediğim motor pulsar 200ns kırmızı
İlk motorum olucak motoru nisanda almayı düşünüyordum motomaxdaki indirimleri görünce kararsız kaldım
Motoru nisanda alırsam ekipmanlarla birlikte alıcam montlar hariç
Ekipmanları şimdi alırsam motoru mayısta alıcam

Cevaplarınız benim için önemli...
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

Kask ve dizik hakkinda bilgim yok. Fakat mont olarak daenese g laguna 4 mevsim mont onerebilirim. Eldiven knox handroid kalitedir. Bot olarak forma ve tcx iyidir. Butcenizi soylerseniz daha iyi aciklamalari abilerim ablalarim da yapar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kask ve dizik hakkinda bilgim yok. Fakat mont olarak daenese g laguna 4 mevsim mont onerebilirim. Eldiven knox handroid kalitedir. Bot olarak forma ve tcx iyidir. Butcenizi soylerseniz daha iyi aciklamalari abilerim ablalarim da yapar :)

Motomax hakkında bilginiz var mı? Yüzde 25 indirim sadece web de mi geçerli? mağazalarda da geçerli mi?

Ben daha bugün sipariş geçtim ordan, zaten %25 indirim diye ibare var her üründe. Online alış-verişte de geçerli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben daha bugün sipariş geçtim ordan, zaten %25 indirim diye ibare var her üründe. Online alış-verişte de geçerli.

Kask alırken sıkıntı olur mu?
Kafama sığmaz vs iade

Sadece kredi kartıyla mı alışveriş yapılıyor?

Havale de oluyor; kaskı alırsın, denersin, uymazsa değiştirirsin. Ben sordum bugün, sadece bir değişim için kargo ücretini karşılıyorlarmış, 2. denemende gene olmazsa artık kargo ücreti sana.

Indirim mağazalarda da geçerli. Hazır indirim varken aklımda olan botları aradan cıkardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar