Arama sonuçlarınız

1. Anfibi

Exclusive Red 200 ns

Malum site'den inceleyebilirsiniz.:cat: 715295676
  2. Anfibi

Pazar gazlaması (Anadolu yakası)

Millet bugün varmıdır dışarı çıkıp gazlaycak,motorumun cc küçük ancak muhabbetim devasa'dır :mrgreen:
  3. Anfibi

Tükkan için 50 cc motosiklet önerisi

Arkadaşlar mubarek dedemin parçacı dükkanı var ve sağa sola gidip gelmek icin kücük bir motor istiyor.Aranizda kullanan veya tavsiye verebilicek olanlar varsa sevinirim.
  4. Anfibi

Uzuncayir koprusu yağ dokulmesi dikkat!!

Uzuncayir koprusunu gecince 100 mt sonra soldan 3.serit uzerine bidon olarak kopmle yağ dökülmüşdür dikkat edin.Ben direk saga attim kendimi ancak bazi arabalarin arkamdan slalom yaptigini gordum.
  5. Anfibi

Caddebostan beltur'un çılgın apaçilerine duyuru.

Arkadaşlar şimdi burayi herkes bilir motorcularinda uğradığı guzel bir mekandir.Ancak son zamanlardaki apaçi gençliği yüzünden insanlar artik serseri,pislik,hovarda gozuyle bakiyor motorculara ve haklilar. Kafenin onunde cocuklar olmasina ragmen stoppie yapan pcx ler,teker yapmaya...
  6. Anfibi

Michelin Pilot street vs Metzeller lasertec

Pulsar 200 ns icin 2 lastik arasinda kaldim kullanici yorumu ve tavsiyeler alabilirmiyim fikir sağlamak için.
  7. Anfibi

İş hukuku bilgisi olanlari alalim ve bu motorcu kardesimize yardimci olalim.

2.5 senedir bir benzin istasyonunda çalısıyorum.İşe başladıgımda mesailer hakkinda ozellikle bir sorun olup olmadigini konustugumda bizde saati saatine hersey yatar dediler ve sozlesmeyi imzaladik. Aradan 5 ay gecti bir arkadaşımız aramizdan ayrildi ve basladik mesailere ama nasil mesailer 45...
  8. Anfibi

Ateş Kırmızı Ns 200 Garantisi devam etmekte.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-ates-kirmizisi-exclusive-red-turkiye-de-sayili-vardir-garantili-575060707/detay
  9. Anfibi

(Acil)Kaza sigortası için serviste duran motosiklet parçasına zam hakkında.

Aralık ayının sonlarında motosikletim ile bir kaza geçirmiştim ve motor o günden beri serviste.Yaklaşık 2 ay sonra eksperin geldigini ve tamir için yaklaşık 2400 YTL istediklerini söylediler.Parayı önce elden vermem gerekiyormuş,tamirden sonra hesabıma yatırılacakmış para.Bende parayı anca...
  10. Anfibi

Kaza yaptik maddi manevi tazminat talep edebilirmiyim?

Dün 18:00 saatlerinde e-80 kavacik umraniye yolunda bi kaza gecirdim. Kavaciktan umraniye yoluna dogru ilerlerken arac 3.kopru sapagini kacirmamak icin sol seritten en sagdaki seride sert bir manevra yapti acida cok dar oldugu icin arac yatay bir sekilde komple onumdeki seriti kapladi. Araca...
  11. Anfibi

İşe motosiklet ile gidip gelmenin verdiği HAZ

Toplanın sabah sabah yine adrenalinle doldum biraz enerji salınımı yapayım:queen: Evet konu gayet açık arkadaşlar aslında ancak ben duygularımı kelimelere dökmek istedim.Sabah 7 bucuk vardiyamı devir ettim,hava yeni yeni aydınlanıyor ve hafif bir soğuk var ama tam havası yollar resmen seni...
  12. Anfibi

100 Ytl'lik kask altinda 15.000 tl lik motosiklet

Bu aralar moda bu oldu malesef, insanlar kendi bedenini koruyacak kiyafetlere oncelik vermek yerine seklim olsun yaa edasinda takılıyorlar.Bu ego tatmini sonucunda çoğu arkadasda ekipmansizliktan dolayi yaralaniyor.Arkadaslar sizin bedeniniz daha onemli, motosiklet herzaman alabilirsiniz ancak...
  13. Anfibi

Soğuklar başladı!Ekipman tavsiyesi

Evet arkadaşlar deniz,kum.güneş sezonu resmen kapandı ve artık yagmur,kar,ve soğuğa hazırlanmamız gerek.Elimde andesin alt ust yagmurlugu var şuan tek ihtiyacım bot ve eldiven,2 tane kafama yatan eldiven var kullanan varsa veya ekipman hakkında tavsiyesi olan varsa fikirlerini sunabilir...
  14. Anfibi

Kadikoyde apaçi motorcunun trajikomik kazasi

Saat 6 civarlari hava guzel kadikoy guzel hafif bir trafik var ama motorla akıyorsunuz trafik'de yavaş ve sakince.Arkamda kız arkadaşım kendi yolumuzda gidiyoruz hafif muhabbet ediyoruz o sirada Kadikoy ptt isiklarinda durduk yanimiza hizlica siyah bi 200 ns geldi,kafada kask var o kadar...
  15. Anfibi

Yaz geldi deniz sezonu açılsın artık

Arkadaşlar ramazan bitmek uzere malumunuz havalarda ısınıyor artik bi denize gidip guzelce yuzmek farz oldu😁 istanbul ve cevresinde motorla gidebilicegimiz sessiz sakin insan kalabaligi olmayan sakli cennet diyebilecegimiz deniz kiyilarini paylasalim.Alin verin motosiklet aile'sine tavsiye verin 😊
  16. Anfibi

Shark s700 vizor

Arkadaslar shark s700 icin aynali vizor ariyorum internette hicbiryerde bulamadim gecen gunde yolda giderken bi arkadasda gordum ama soramadim bulma kpnusunda olabilicek biri warmi acaba.
  17. Anfibi

4 kisilik intercom meselesi

Arkadaslar yazin 4 kisilik grubumla karadeniz turu ve batum turu yapacagiz tabiki yol uzun ve iletisim cok onemli!!! Bu yuzden İnterkom ariyoruz ancak 4 kisi ayni anda konusabilicegi bi intercom bulamadik malesef.Forumda illaki grupca gezi yapan veya urun kullanan motorcu kardeslerimiz...
  18. Anfibi

İntercom yerine Bluetooth kulaklik

Arkadaslar hem guncel hayatimda hemde motor ustunde kullanabilecegim alternatif bir kulaklik ariyorum kullanan varsa tavsiyelere acigım:king:(max 150 tl)
  19. Anfibi

12 .000 13.000 TL arasi motosiklet önerisi

Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim simdiden tesekkurler 😊
  20. Anfibi

9 bin tl peşin+taksit 200,250 cc motor aramaktayım duke 200 önceliklidir teşekkürler.

selamlar 9 bin tl nakit param var üstüne her ay 750 tl verebilirim taksit olarak gerekirse şimdiden ilginiz için teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar