Bugün Şiledeydik 2 motor, keşke önceden haberim olsaydı, tanışırdık hocam.
[url]https://i.hizliresim.com/jgn11G.jpg[/url]
Gene Uçmakdere'de buluşacağız ama bu sefer gazlamadan bırakmayacağımŞaka bir yana yaz gelsinde gidelim, üstattan çapkınlık dersleride alacağım
l:
Estağfurullah üstat ne dersi, biz senden öğrenelim. Çapkınlığın güzel yanı ortama motorla gidebilmekşimdi kış ya hiç şehirdışına motorla çıkasım gelmiyor. Haftaya yine Ankara programım var, trenle gideceğim. Başkan, Uçmakdere zaten yaparız da öncesinde havalar ısınsın Şile'ye davet edelim seni.
Ben bu yaz bir fırsatını bulup gene Çanakkale, İzmir, Bodrum, Fethiye, Antalya, Burdur, Afyon, Bursa, Çanakkale, İstanbul rotası yapayım diyorum. Amaç sürmek, olabildiğince az molalı ve konaklamalı olmasını planlıyorum. Bir rüzgarla geldim, geçtim gibi. Max 2 gece yatmalı. 3.gün çıktığım yerde olmalı şekilde. Bilemiyorum çok mu anlamsız oldu ama Tarsus'a kadar uzanıp o virajları görüp öyle de dönesim var.
Bugün Şiledeydik 2 motor, keşke önceden haberim olsaydı, tanışırdık hocam.
[url]https://i.hizliresim.com/jgn11G.jpg[/url]
Ben bu yaz bir fırsatını bulup gene Çanakkale, İzmir, Bodrum, Fethiye, Antalya, Burdur, Afyon, Bursa, Çanakkale, İstanbul rotası yapayım diyorum. Amaç sürmek, olabildiğince az molalı ve konaklamalı olmasını planlıyorum. Bir rüzgarla geldim, geçtim gibi. Max 2 gece yatmalı. 3.gün çıktığım yerde olmalı şekilde. Bilemiyorum çok mu anlamsız oldu ama Tarsus'a kadar uzanıp o virajları görüp öyle de dönesim var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Ben oralarada geleceğim. Walla Hızlı tren ile bende gitmek istiyorum Ankara'ya ıvıra zıvıra. Şartları tam uygunlaştırıyorum, sonra gene bir zıkkımlıklar çıkıyor ortaya.
Aga ben 100kg'mı zorlayan adam oldum. Yapma, etme. Kendimce diyetteyim. 88'lere inmeden geri yükselememLakin ben lafımdan dönmem. Gelin dibine nerede isterseniz orada vurdurayım. Eskişehir'i merak etmiyor değilim ama çıkarsam uğrarım çayını içmeye.
Ben lastiklere pek bakmadım. Anlas Witer grip'ler nasıl? Bu tatlısu motorculuğu bana yaramadı. Gizli gizli motora biniyorum size söylemedenl:
Lakin winter grip'lerim olsa eminimki yarın binerdim kar yağışı altında. Zira yarın İstanbul trafiği pert olur...