Arama sonuçlarınız

1. T

Motosikletimin görünüşünü değiştirmek istiyorum

Merhabalar uzun zamandır mc 125 var bende ve biraz görünüşünü değiştirmeyi düşünüyorum. Öncelikle ön çamurluğunu mcx modelinin çamurluğuyla değiştirmek isritorum. Biraz daha keskin hatlara sahip. Aynı zamanda siyah mat kaplama ve turuncu jant şeridi yaptırmak istiyorum. Kaplamayı komple...
  2. T

Egsozumdan pot pot ses geliyor

Merhaba arkadaşlar, Bu gün ilk kez olmaya başladı bu, aslında daha önceden de çok nadir oluyordu ama bu kadar sık olmuyordu. Örneğin 4 bin devirde giderken gazı bırakıp vites değiştirdiğimde tam o aralıkta pot pot ediyor egzoz. Acaba benzinden olabilir mi? Çünkü en son benzin aldığımda her...
  3. T

yarın motorumu muayeneye götüreceğim

Yarın motorumu muayeneye götüreceğim ancak motorumun benzin göstergesi çalışmıyor acaba kalır mı muayeneden? Diğer hiçbirşeyinde sıkıntı yok.
  4. T

motosiklet sayfası açmak istiyorum

Arkadaşlar instagram da motosiklet sayfası açmak istiyorum resimler teknik bilgiler v.s Ancak resimleri nerden bulabilirim? Telifsiz olarak?
  5. T

Beyaz duman

Bu gün farkettim, atm de durdum para çektim motorun yanına geldim çalıştırdım bi baktım beyaz duman çıkıyor egsozdan 2-3 saniye kadar çıktı sonra kesildi. Beyaz duman neden atar?
  6. T

Şasi mi yoksa plakalık mı yamuk sizce?

Bana plakalık yamuk gibi geldi yere paralel durmuyor gibi. Belki selenin arka kısmıda yamulmuş olabilir çünkü düştüğünde felan hep ora yere temas ediyor ve genelde hep sola yattım düşüşlerde. Gidiştede sağa sola çekme yok.
  7. T

motorun içine kum v.s kaçması mümkün mü

Az önce bi video izliyordum adam motorunun içine kum kaçtığını söyledi motor cbf 150 nin motoruydu. Motorun üzerindeki çamur, kum, toz, su v.s içine kaçabilir mi? Bu mümkünmü? Kaçarsa ne gibi bi belirti çıkar ortaya? Çünkü ben geçen çamura girip düşmüştüm o günden sonra farklı bi ses duymaya...
  8. T

r6 hakkında bi soru

Yakın çevremden birisi motorunu satıyor motor r6 2014 model 28 bin km, fiyat olarak uygun, bende motorlarımı satıp üzerini de tamamlayıp alsam mı? diye şöyle bi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım? Ortalama 25-30 bin arası tecrübem var. Hız yapan biri değilim, hiçbir motorumda daha son hız...
  9. T

Debriyaji geç birakinca gelen ses

Debriyaji gec birakip yeterli gazi vermeyince alt taraftan tak tak tak diye bi ses geliyordu, normal sekilde kaldırınca bu ses yok normalde. Sonradan boyle bi sorun basladi, motorda gidiş esnasinda bi ileri atip geri cekiyor kendini motor. Acaba nedendir bu? Motor mc 125 Ek olarak bu sorun...
  10. T

TP den yakıt alan var mı?

Arkadaşlar yakıt aldığım yeri değiştirmek istiyorum, TP genel olarak nasıldır? Sürekli müşterisi olan var mı içinizde?
  11. T

Anlas winter grip aldım

Dün akşam taktırdım lastiği, İlk başta pek bi fark olacağını düşünmemiştim, önceden çok kötüydü lastiklerim marka vermiycem karalama gibi anlaşılmaması için, ıslakta kayıyordu gerçi kurudada kayıyordu, yerler ıslakken korkudan motoru neredeyse hiç yatırmadan dönüyordum düşmemek için. Neyse...
  12. T

ön lastik ebatı / 1 soru

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz bu konuda acele ediyorum çünkü yağmur, kar yağmaya başladı bi an önce lastik almak itiyorum. Metzeler me 22 alıcam kesin noktayı koydum bu konuda kararım net. Arka lastik tam oluyor ama ön benimki 3.00-18 alacağım lastik 2.75-18 sıkıntı olur mu?
  13. T

Lastik Sorusu yine ben :)

2 tane lastik buldum bakın alıcam artık ama sorular bitmiyor. Metzeler me 22 2016 45. hafta veya 49 da olabilir tam hatırlamıyorum. ön-arka 2.75-18 / 90-90-18 Pirelli Dura Tracion bunun üretimi yazmıyor ön-arka 2,75-18 / 90-90-18 Benim jantlarım 3.00-18 / 90-90-18 Arka tam oluyor ama ön...
  14. T

Motor aksamından anlayanlar bi bakabilir mi

Aslında hiç kafaya takmıyordum ama bu gün araştırırken ciddi olabileceğini düşünüp size sorayım dedim. 1) Şimdi motor rölantide çalışırken tik tik tik tik diye tempolu bi ses geliyor silindirin ordan bi yerden tam yerini kestiremedim. Sanki çayı karıştırırken kaşığın bardağa değmesiyle beraber...
  15. T

Motosikletin yavaş devir alması

Arkadaşlar mesela karbüratörlü motosikletlerden örnek vereyim cbf 150 de gazı verince devir çok hızlı artıyor aynı şekilde ybr de de öyle ama benim motorda gazı verince devir yavaş yavaş yükseliyor bunun sebebi ne? Motor mc 125 ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki...
  16. T

Kışlık Lastik Tavsiyesi

Eveeet ilk kar yağdı ve az önce eve dönerken bi yokuşu ara ara kayarak indim. Bu sebepten hemen bir kışlık lastik alacağım. Önce arka tekere bir hafta felan sonrada ön tekere alacağım. 90/90-18 uygun fiyatlı bir kış lastiği arıyorum. Agresif kullanan biri değilim sakin kullanıyorum ve virajlarda...
  17. T

vizördeki çizikler

Vizörümde epey bi çizilme var kapatınca yol doğru düzgün görünmüyor acaba bu çizikleri giderebiliecek bişiy var mı?
  18. T

Şasi numaramın olduğu yer paslanmış nasıl düzeltebilirim

Arkadaşlar şasi numaramın yazdığı yerin boyası atmış ve paslanma olmuş. Şimdilik bi hasar yok numaralarda okunuyor ama bi kaç harf sağlam durmuyor sanki zamanla kötü olacak gibi. Burayı nasıl düzelttirebilirim (tabi yasal yollardan) Nerelere başvurmam gerekiyor. Orayı pastan kurtarıp harf ve...
  19. T

katalizör nedir ne işe yarar (soru)

Arkadaşlar katalizörün tam olarak tekniğe girmeden görevi nedir? İptal edildiğinde motora ne fayda veya zarar sağlar?
  20. T

akü suyu

Ya arkadaşlar sürekli konu açıyorum ama sormayı unuttum motordan ne zaman düşsem akünün suyu akıyor akünün olduğu yeri açtım baktım akünün suyu nerdeyse yarım kalmış su eklettirsem sıkıntı çıkarır mı? Birde krank kutusunun aküden tarafına akmış biraz zarar vermiş gibi onu nasıl rengini...

Yeni mesajlar