Kışlık Lastik Tavsiyesi

Eveeet ilk kar yağdı ve az önce eve dönerken bi yokuşu ara ara kayarak indim. Bu sebepten hemen bir kışlık lastik alacağım.
Önce arka tekere bir hafta felan sonrada ön tekere alacağım.
90/90-18 uygun fiyatlı bir kış lastiği arıyorum. Agresif kullanan biri değilim sakin kullanıyorum ve virajlarda çok yatmıyorum.

Metzeler Me 22 diye bi lastik buldum ön arka 216 TL şu an internette ama lastik 2016 sizce alınır mı? Lastik sıfır bu arada mağaza satıyor.
Normalde arkayı ayrı önü ayrı alacaktım ama fiyat ucuz olunca ikisini bir alabilirim yukarıdaki lastiği.

Bu arada aynı modelin 2014 49 ve 46. hafta lastikleri var 187 tl ön arka.

Not: En fazla 2 sene kullanacağım onun belirteyim.

Son düzenleme:
Boyutları sana uygun olmayabilir, ama bi kontrol et tam emin değilim çünkü.

Michelin sirac, sürüş kaliten artacak emin ol, ıslak zeminde dans edeceksin motorla.

Boyutları sana uygun olmayabilir, ama bi kontrol et tam emin değilim çünkü.

Michelin sirac, sürüş kaliten artacak emin ol, ıslak zeminde dans edeceksin motorla.

Baktımda biraz beni aşıyor fiyat olarak biraz masrafım var şu sıralar dediğim lastik bana çok uygun geldi kullananlarda memnun ebatları da oluyor ön arka. Ama bir de sizlere danışmak istedim 2014 2016 arasında kaldım. 2 sene kullanacağım en fazla dediğim gibi acaba 2014 ünü alsam sıkıntı olur mu?

Ek olarak düzelteyim arka lastik uyuyor ama ön lastiğim 3.00 18 miş ama alacağım lastik 2.75 18 miş ya acaba olmaz mı?

Son düzenleme:
Hocam bende metzeller me22 lastik var fakat bu lastik bence kışlık değil nitekim bende ufak bi karlı havada kayıyorum. Metzeller me22 takmadan önce kullandığım anlas kışlık lastikler kışın daha iyi yol tutuyordu. Metzeller me22 bahar ve yaz kullanımı için daha uygun bence çünkü kuru zeminde aldığım haz bambaşka fakat kış koşullarında aynı şeyi söylemeyeceğim, bana güven vermiyor ve dğeiştirmeyi düşünüyorum, yani kışın kışlık, bahar ve yaz aylarında metzeller me22 kullanacağım.

Hocam bende metzeller me22 lastik var fakat bu lastik bence kışlık değil nitekim bende ufak bi karlı havada kayıyorum. Metzeller me22 takmadan önce kullandığım anlas kışlık lastikler kışın daha iyi yol tutuyordu. Metzeller me22 bahar ve yaz kullanımı için daha uygun bence çünkü kuru zeminde aldığım haz bambaşka fakat kış koşullarında aynı şeyi söylemeyeceğim, bana güven vermiyor ve dğeiştirmeyi düşünüyorum, yani kışın kışlık, bahar ve yaz aylarında metzeller me22 kullanacağım.

Anlas grip 2 tavsiye eder misiniz peki?

Anlas grip 2 tavsiye eder misiniz peki?

Hocam kullanmadığım için net bilgim yok, motosikleti aldığımda Anlas marka lastik vardı modelini bilmiyorum açıkcası, fakat kış koşullarında kullandığımda beni üzmedi.

Fakat çok dişli olduğu için kuru zeminde kullanmamı tavsiye etmedi çevremdeki motosiklet kullanıcıları bende metzeller me22 aldım. Çıkardığım anlas lastiklerden arka olanı hafif kabak olduğu için yeni bir arka lastik alacağım. Ön lastiğe de çıkardığım Anlas'ı takacağım.

Bu arada Pirelli Dura Traction önerilerini de kış için çok duydum.

Hocam kullanmadığım için net bilgim yok, motosikleti aldığımda Anlas marka lastik vardı modelini bilmiyorum açıkcası, fakat kış koşullarında kullandığımda beni üzmedi.

Fakat çok dişli olduğu için kuru zeminde kullanmamı tavsiye etmedi çevremdeki motosiklet kullanıcıları bende metzeller me22 aldım. Çıkardığım anlas lastiklerden arka olanı hafif kabak olduğu için yeni bir arka lastik alacağım. Ön lastiğe de çıkardığım Anlas'ı takacağım.

Ya şu an motordaki lastikte nylon yazıyor açıkçası şimdi metzeller me 22 alsam en azından ondan fazla performans alırım heralde diye tahmin ediyorum.
Sert kullanmıyorum motoru viraja da yatmıyorum öyle sakat durumlarda. Bana gider heralde ya hem yazında kullanırım. Seneyede yeni bi çift kışlık lastik alırım ben bu sene kışlık almayı düşünmüyordum aslında ama baktım olmayacak gibi, anlaşılan ani oldu yani hiç bütçe ayırmamıştım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
30 TL için 2 yaş daha eski lastik alınmaz, al 2016 yı kafan rahat etsin.

30 TL için 2 yaş daha eski lastik alınmaz, al 2016 yı kafan rahat etsin.

Tamamdır perşembe siparişi veriyorum :)
Sizin lastik hakkında bi yorumunuzu alabilir miyim acaba?
Model olarak yorum yapamıyosanız bile en azından marka olarak bi yorum yapabilir misiniz?

Bu arada arka lastik tam uyuyor ama ön lastiğim benim 3.00 18 ama alacağım ön lastik 2.75 18 acaba sıkıntı yapar mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim ben şimdi motoru alınca lastikleri değiştiricem kışlık takınca yazında kullanılırmı o lastikler

arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim ben şimdi motoru alınca lastikleri değiştiricem kışlık takınca yazında kullanılırmı o lastikler

Hem yazlık hem kışlık al veya fabrika çıkış lastikleri iyiyse sadece kışlık alırsın kendi lastiğinide yazın takarsın.

Cbf 150 başlığında bu ara kuryeler bol bol takıyor. Memnunlarmış. Billas marka kışlık lastik. Veya az daha pahalı anlas winter grip 2 yi de bol bol okuyorum. Kısaca bunların 90-90-18 i mevcut. Fiyat da uygun. Tutuş da iyiymiş. Araştırınız.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tamamdır perşembe siparişi veriyorum :)
Sizin lastik hakkında bi yorumunuzu alabilir miyim acaba?
Model olarak yorum yapamıyosanız bile en azından marka olarak bi yorum yapabilir misiniz?

Bu arada arka lastik tam uyuyor ama ön lastiğim benim 3.00 18 ama alacağım ön lastik 2.75 18 acaba sıkıntı yapar mı?

Maalesef bilgim yok.

Baktımda biraz beni aşıyor fiyat olarak biraz masrafım var şu sıralar dediğim lastik bana çok uygun geldi kullananlarda memnun ebatları da oluyor ön arka. Ama bir de sizlere danışmak istedim 2014 2016 arasında kaldım. 2 sene kullanacağım en fazla dediğim gibi acaba 2014 ünü alsam sıkıntı olur mu?

Ek olarak düzelteyim arka lastik uyuyor ama ön lastiğim 3.00 18 miş ama alacağım lastik 2.75 18 miş ya acaba olmaz mı?

30 tl için deymez 2016 tarihli al derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Michelin pilot street / Pirelli dura traction(inşallah doğru yazmışımdır) . Bu iki modeli commuterlar için çok duyuyorum. Param olsa bende pilot street alacağım. Malum IRC ile ne frenleme yapılıyor ne de viraj...

Kisin kullanacaksanız ozelllikle kis için üretilmiş lastik seçin desenleri büyük vs diyerek yanilmayin

Metzeler kullaniyorum yağmurda kayıyor söyleyeyim

Ama modeli ne?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Michelin pilot street / Pirelli dura traction(inşallah doğru yazmışımdır) . Bu iki modeli commuterlar için çok duyuyorum. Param olsa bende pilot street alacağım. Malum IRC ile ne frenleme yapılıyor ne de viraj...

Pirelli dura traction kışlık mı? Şu an baktım bi yerde ön arka 265 TL gayet uygun geldi.

Swallow u nasıl bilirsiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Michelin / Pirelli nin önerdigim modellerini 4 mevsim diye hatırlıyorum... Yalan olmasın. Swallow u hiç duymadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar