Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

İşallah alır da biz de seviniriz... Forum olarak sevinç başlığını ben açacam.... :)
  2. alp_tunay

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Yok o kadar değil benim kızın adı... Ben Su koyacaktım... Hanım çok kısa dedi.. O dönemde ikimizde evdeyiz , bende doğum iznine ayırmıştım kendimi :) O oturma odasında kore dizisi takılıyor, bende mutfakta gemi maketi yapıyordum :) Geldi mutfağa buldum dedi.. Dizideki karakterlerden birinin adı...
  3. alp_tunay

Scooterimin hava filtresine ulaşamıyorum

Nerdeymiş vida ? İşaret falan koysaydın fotoya görseydik ... Bence bir yanlışın var , hiç bir motorda hava filtresini değiştirmek için amortisör vidasını gevşetmeye gerek olmamalı..
  4. alp_tunay

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Yıllardır raider denim kullanıyorum... Çok ta memnunum..Likralı kevlarlı...Çok esnek pantolon.. Hiç bir dedorme de olmadı... Kışın 6 ay kıçımdan çıkarmıyorum.. O olmadan motora binince çıplak hissediyorum kendimi :)
  5. alp_tunay

Bence kesmez... 09 falan alır ;)
  6. alp_tunay

Bizim hanım da kore dizisinden esinlenip koydu kızın ismini.. Ama Değişik bir isim gibi geldi beğendim ok dedim.. :)
  7. alp_tunay

Şimdi GS e geçebilirsin ;) Hayırlısı olsun.
  8. alp_tunay

Motoru kandilerinin değil.. Acaba hangi motoru kullanmışlar ?.. Elde imkan olunca Custom da yapılmayacak şey yoktur.. Ama tebrik etmek gerek..Yıllardır bu işin içindeler...
  9. alp_tunay

Africa Twin 2017 DCT aldım

Güzel motor.. Kazasız belasız binin..
  10. alp_tunay

Fuara girmenin ücretsiz bi yolu varmı ? Ücret olmadan davetiye nerden alabilirz?

14 sene önce bitmiş bedave bilet... Bayağı geç kalmışsın.. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  11. alp_tunay

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Bir de Erika Eleniak vardı... İyiki ona laf etmemiş... Motorla üzerinde stopie yapardım... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. alp_tunay

Merhaba...

Alacaksan al artık.. Neşenin kepek sorunu bile halloldu...
  13. alp_tunay

Özür

Özrün için teşekkür ederim ama gerek yoktu.. Orada konuştuk bitti.. Alınmadım.. Sonuçta sen beni , ben seni tanımam.. Burada yazıyorsak, bişeyleri paylaşıyorsak hepimiz aynı yaştayız.. Yaş takıntım falan yok... Duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim.. 🌹
  14. alp_tunay

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Eee sonuç ?.. Dyno da üzerine mi oturmayalım ?.. Videonun ana fikri ne ?..
  15. alp_tunay

Gebertirim Seni Bak!

Apartman ya da site yöneticiliği zaten normal insanın yapacağı iş değil.. İşi gücü olmayan , SSK dan emekli , her işe burnunu sokmaya meraklı tiplerdir genellikle.. :)
  16. alp_tunay

lastik tamiri için fitil seti

Eğer yanında köük fitil vs. yoksa vidayı çiviyi çıartma.. Zaten kaçırma olayı minimum düzeyde olacaktır.. 2.soruna gelirsek şişirme imkanın varsa şişir tabi.. Ben en yakın benzinliğe kadar götürür minvalinde söyledim.. Çok ta memnun olur şişirirsen :) 1775482050 Fitile bakmaya zaten gerek...
  17. alp_tunay

Arazi Kabiliyeti Olup Rezil Olan Japon Motosiklet Dillere Destan Oldu!!!

Yapılmaz diye bişey yok... Şimdi transalpin o şekilde kullanılması hem fizik kanunlarına , hem de üreten insanlara saygısızlık... Sonra da kalkıp ağacın üstünden geçerken altı sürttü derler.. 10 kere aynı şekilde ağacın üstünden geçse değil tranalp , GS bile dağılır..
  18. alp_tunay

Motor almak istiyorum yardım lazım

Naapalım ? .. Kampanya mı açalım ?.. Kusura bakma hepimiz açız.. Sana kuruş çıkmaz... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  19. alp_tunay

Arazi Kabiliyeti Olup Rezil Olan Japon Motosiklet Dillere Destan Oldu!!!

Amacı dışında kullanmış.. Bu motor bu iş için değil ki?.. Enduro motorlar bozuk yollar için.. Hoplamalı zıplamalı atraksiyonlar cross motorların işi..
  20. alp_tunay

Gebertirim Seni Bak!

Şerefsiz niye asansöre işiyon.. Amacın ney ? İnsan değilmisin ?... Köpekler bile asansörde işemiyor.. Hayvanoğlu hayvan diyecem , hayvanlara hakaret olack.. 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬

Yeni mesajlar