Arama sonuçlarınız

1. Ö

125 CC motora motul 7100

Teşekkürler hocam hep yarım sentetik koyuyordum bide tam sentetik deneyim ozmaan
  2. Ö

125 CC motora motul 7100

Merhaba Mondial drift l 125 motora önceden 20 40 koyulmuştu falan vites geçişleri falan sertti sesli çalışıyordu geç ısınıyordu tıkanıyordu Castrol power falan koyuyordum ama hala o 20-40 ın etkisi tam geçmemişti bu sefer motul 7100 koymak istiyorum hem koruması yüksek olsun hem motoru temzlesin...
  3. Ö

Serviste Zincir bakımı

Olabilir hocam orjinal zinciri üstünde şuan
  4. Ö

Serviste Zincir bakımı

Teşekkürler abi,5000 km ye yakın zincirim dediğin gibi en küçük bi yağlama yaptığımda direkt salıyor kendini tam sıkmadı boşluğu varda şu disliye göre yapılması yapılması gerekiyor zincir ayarının dediler o kafamı karıştırdı öyle birşey var mı?
  5. Ö

Sesli çalışan motora subap ayarı

Hocam motorum garantisi devam ediyor bide dediğim gibi mekaniği ile alakalı bilgim yok yanlış bişey olsun istemiyorum ustaya vereceğim en fazla 500 TL
  6. Ö

Yetkili servis hocam bulunduğum yerde en bilindik motor tamircisi hem satış hem tamir olarak yani en güvene bileceğim de burası var
  7. Ö

Sabah bırak akşama alırsın falan dedi abi de dediğini bilmiyorum
  8. Ö

Selamlar dostlar zincir çok boldu servise ayarlatmaya götürdüm da motorda eskiye göre sesli çalışıyordu onunuda söyledim azıcık subaplarda ses var dedi onuda ayarlarız sonra dedi internette gördüm bloğu falan açtırınca sonra motor düzen tutmaz diyorlar da üst kapak sökülüp yapılıyor diye...
  9. Ö

Serviste Zincir bakımı

Motorsikletimin zincirine ne zaman yağ dokersem 1 gün sonra başlıyor bollaşmaya 4-5 gün sonra zincir boşta gibi oluyor servise götürdüm 2-3 defa ayarlatmaya normalde bi formda okumuştum dişilere göre zincir ayarı mı ne yapılması gerekiyormuş yazıyordu da servise götürdüm baktım adam yaparken...
  10. Ö

Merhaba👋

Aramıza hoşgeldiniz hocam
  11. Ö

DRİFTL MUAYENE

Sigortayı görüyorum abide muayene sayfasında bişey gözükmüyor işte
  12. Ö

DRİFTL MUAYENE

Çok teşekkürler abi bilgi için
  13. Ö

DRİFTL MUAYENE

Mondial driftl motorum var 2024 model 2024 Aralık ayında almıştım 2025 aralık ayında muayenesini yaptırmam mı gerekiyor yoksa internette bi yazı gördüm 3 yıl sıfır motorsikletse muayene gerekmez diye bilgisi olan cevaplayabilir mı lütfen
  14. Ö

Driftl performans düşüklüğü

Tamamdır
  15. Ö

Hava filteme söküp bakıyorum da birşey görmedim 3-4 defa söktüm hep temiz gibi sizce garanti olsun diye yıkayıp kurutayım mı bujimi de motorcuya degistirtmistim 2 ay önce falan
  16. Ö

Pardon ben yanlış anlatmıştım 2 saniye geç hızlanıyor derken motor tıkanıyor gibi sonra gidiyor gazı verinde boğuluyor gibi oluyor yani alt viteslerde eskiye göre biraz sertleşti de onda sıkıntı olmuyor
  17. Ö

500 de bakımını 2000 de bakımını 3000 de yağını ve 4000 de de bakımını yaptığım Mondial driftl motorsikletimin eski gücü yok performansı yok gazı birden ac direkt hızlanması gerekirken 2 saniye falan bekledikten sonra hızlanıyor geç atikleşiyor yani demek istediğim motorda öncekine göre ses...
  18. Ö

Drift L 125 yağ değişimi

Abi çok dalga geçen olmuş ya gerek yok adam gibi soru sorduk herkes aşağılamış
  19. Ö

Drift L 125 yağ değişimi

Herkese selamlar motorumun yağını değiştireceğim malum havalar sıcak 10-50 veya 15-50 koyayım mı sizce kışın 10 40 koyuyordum
  20. Ö

Motor sürerken göz yaşarması

Aynen öyle kardeşim trol değil gerçek hesabım çalıştığım için çok sık foruma giremiyorum kusura bakmayın

Yeni mesajlar