Arama sonuçlarınız

1. ercetin

Tamircinin Önemi

İzmir/Konaktayım. Önerdiğiniz bi usta varsa herkes yararlansın derim çünkü bu devirde usta bulmak zor :)
  2. ercetin

Tamircinin Önemi

Teşekkürler, ben izmir'deyim ama konuya gelen diğer arkadaşlar yardımı dokunur
  3. ercetin

Tamircinin Önemi

Evet. İşin enteresan tarafı somun düştükten sonra aradım yeni somun takması için yarım saat sonra elinde fiberli somun ile geldi üstüne bi de somun sabitleyici sürdü. Şimdi kafamda o somun nasıl ordan çıkacak diye düşünüyorum :)
  4. ercetin

Tamircinin Önemi

Şarjlı somun sıkması vardı ama o da yetmedi sanırım gress yağından dolayı 1739175824 Lastiği taşımak zor olacağı için ben yakın mesafe bi yer tercih ettim ama bunun yanlış olduğunu zor yoldan öğrendim. Mahalle arasındaki motosiklet tamircilerinde lastikçilerdeki lastik sökme makinesi olmuyor...
  5. ercetin

Tamircinin Önemi

Selamlar, Yaklaşık 2 hafta önce Arora Safari 50/125 motoruma Anlas 360Grip marka lastik takmak için özel bir motorsiklet tamircisi aramaya başladım. İlk motorum ve ilk lastik değişimim için Armut üzerinden benimle iletişime geçen lokal bi tamirciyle anlaştık. Kısa mesafe'de olması tercih...
  6. ercetin

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Selamlar ben de yaklaşık 2.5 ay kadar senin gibi çok araştırmıştım ve tam 3 hafta önce bi motor alarak bu topluluğa katıldım :) Özellikle trafiğin yoğun olduğu caddelere-bulvarlara çıkacaksan 50cc önermem. 50 cc sadece sokak aralarında veya merkezden uzakta yerleşim yerleri için uygun. Mevcut...
  7. ercetin

Artçı Ayaklık Sorunu

Benim için yeterli olmuyor ki bu konuyu açmışım. Başka yapmamı istediğin bişey var mı ?? 🤣
  8. ercetin

Artçı Ayaklık Sorunu

Ne yazık ki hayır. Bu arora safari 125 pro'nun artçı ayak koyma yeri. Motor üzerindeki konumu ve tasarımı tamamen farklı.
  9. ercetin

Artçı Ayaklık Sorunu

Selamlar, Yaklaşık 15 gün önce Arora 50/125 CC motorsiklet alarak bu camiaya ben de katıldım :) Sürekli forumları ve diğer bilgi kaynaklarını takip ederekte bu sürede kendimi biraz geliştirdim. Fakat artçı ayak koyma yerine bir çözüm bulamadım. Arora Safari 50/125'lerde artçı ayak koyma yeri...

Yeni mesajlar