Arama sonuçlarınız

1. Yurtseverr

Rüzgar

Gidemiyorsun, kacamiyorsun, korunamiyorsun adami dayak yemise ceviriyor. Nereden alirsan al bi gidemiyorsun yani :D Motorun agir ise avantajin oluyor cunku savrulmuyorsun fakat sr 125 gibi bi motorla bazen Urla’da dayak yemis gibi eve geldigim oluyor. Ayrica zamaninda AEA’min dedigi gibi bazen...
  2. Yurtseverr

Şarjlı lastik şişirme pompası

Ben Xioami’nin pompasini 3 senedir kullaniyorum tavsiye ederim. Her seyi sisiriyor ve sarji da baya iyi gidiyor.
  3. Yurtseverr

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Evet turu bitirip geldik(aslında pek bi tur gibi olmadı ama ben her şeyi anlatayım). İzmir - Yenifoça - Çandarlı - Dikili yapıp Cunda'da konakladık. Yenifoça'da Firuze diye bi kahvaltıcı var 10 üzerinden 8 rahat alır. Oraya uğrayıp güzel bi kahvaltı yapabilirsiniz. Cunda'da da Burcu diye bi...
  4. Yurtseverr

Düşünceleriniz için teşekkür ederim ama yazdığınız yerler daha çok dinlenme tesisi gibi. Tabikide güzeldir ama benim tercihim biraz daha rafine yerler olur 🙂
  5. Yurtseverr

Köfte>gözleme 😃 Ayrıca manzara noktaları varsa onları da çok güzel dinlerim 😃
  6. Yurtseverr

Zaman sıkıntımız yok o yüzden bir yün Cunda, bir gün Çanakkale’ye ayırıp Cunda Balıkesir üzerinden yapar dediğiniz yerlere bakarız 😃 teşekkürler
  7. Yurtseverr

Herkese selam, öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim. Pazartesi günü İzmir - İstanbul yönüne yola çıkıcam yolda görmen lazım veya yemen lazım dediğiniz yerler varsa tavsiyelerinize açığım :)
  8. Yurtseverr

motoru aldıkta nereye gidicez?

Ilk once, otobandan haftasonlari Urla’ya gel, sonra yavas yavas demircili, ozbek yollarina sakin yavas hizlarla git. Alismaya basladigin da Karaburun’a ya da Ahmetbeyli yoluna dogru gec. Daha da tirmanmak ve gelistirmek istersen Guzelbahcenin üzerinde bir suru köy var manzaralari harika oralara...
  9. Yurtseverr

4 silindir naked sürmüşler gelsin

20bin Km z800 ve MT10 kullanmistim. Malum Crossplane motoru ses icin cok bana hitap etmese de, 2015 z800 benim icin baska bir yerdeydi. ABSsiz olmasi tek dezavantijiydi insanlara gore ama hala kemik gibi motordu ne bir ariza yasadim ne de baska bir sey. Xj6 da o klasmanda. Fiyatlari ne oldu hic...
  10. Yurtseverr

Yurt Dışı Ekipman Getirmek

Çoğu ekipmanımı eşim ve kendim için İspanya’da bulunan Motocard ve Martimotos mağazalarından aldım. Türkiye’ye her gelişimde de birşeyler getiriyorum ekipman olarak. Daha bir kere kimse bu ne filan demedi(kask, tulum, bot, sırt korumalar vs vs) yani bir sorun yaşamazsınız diyorum tecrübelerime...
  11. Yurtseverr

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

Hocam bot tabanındaki ısıtıcıların linki var mı ? 😀
  12. Yurtseverr

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

Ilk cikan modellerde opsiyonlar vardi simdi de getirdiler ama agirliktan kazanim saglanamamis maalesef. Cunku arka suspansiyon sisteminin sadece kendi agirligi 55kg diye duymustum ve orijinal egsoz 8.5kg civari. Motorun kendi blogu maalesef sessiz calismiyor bir traktor sesi mevcut dogru ama...
  13. Yurtseverr

Suspansiyon kesinlikle cok iyi calisiyor herhangi bir rahatsizligimiz olmadi. Hatta ilk basta arka suspansiyon beni korkutmustu ama sonradan baya sasirmistim bu kadar iyi calismasina. Yukarida soylemeyi unutmusum bu motorun tek dezavantaji maalesef agirligi bi 20kg hafif olsa piyasada cok farkli...
  14. Yurtseverr

20k km’dir benzer amacla xp400 kullaniyorum. Esimle birlikte Izmir - Istanbul, Mugla,Aydin vs gibi yollarda cantalari yukleyip tatile cok gittik. Iki kisi icin ortalama yakit tuketimi 4.5-5lt otoban, 4, 4.5 lt sehir ici diyebilirsiniz. Titresimi bence yok, 100-120 cok rahat gidersiniz ki...
  15. Yurtseverr

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

İlk 10’a girmesi zor olmaz diyorum. Çok bariz bir motosiklet yeteneği var. Motogp motorları farklıdır vs diyen arkadaşlar olmuş evet ama bu düşünceyi zaten ilk test gününde çöpe attık. İlk test günü ve kariyerinin ilk motogp motoru için yeteri kadar hızlı ve hatta fazlası var. Bilimsel...
  16. Yurtseverr

İtalya 2025 Ocak-Ekim ayı skuter satışları

25 gün önce 2 gün Genoa’daydım. Ben hayatımda bu kadar X Adv’ye maruz kalmadım. Bakın maruz kalmak diyorum çünkü her yerdeler, gözlerinizi kaçırsanız bile sokuluyor gözünüze 😀 Xadv’nin çok satılmasını şuna bağlıyorum; şekil motor, yaşım 30+ , işe gidicem tulum vs uğraşamam, e takım elbise ceketi...
  17. Yurtseverr

Shorai Akü

Herkese merhaba, Shorai akü almak istiyorum fakat Türkiye’de distribütörlüğünü yapan ya da getiren kimseyi bulamadım. Acaba Türkiye’ye getiren var mı ? Ya da nasıl getittirebiliriz ?
  18. Yurtseverr

Disk kilidi varken hareket

Kaliperine, diskine, ön maşana bir bak derim. Eğer ki sehpa bulabiliyorsun kaldırıp diskin yamulmuş mu diye bir çevir. Bunların dışında bir de ön çamurluğuna dikkat et belki bir yerleri sıyırıp çatlatmıştır.
  19. Yurtseverr

Lastik seçimi

Ben s20’leri bir süre Mt10’da kullanmıştım yaklaşık 6k km’de bitmişti. Ondan önce diğer motorumda rosso 4 vardı ve inanın bence hiç yakın bile değillerdi(bu tamamen benim hissiyatım tabi). Sonra gidip hemen rosso 4’e döndük ve mt10 sanki virajlarda iki seviye atladı bir anda 😃 S20’nin bir türlü...
  20. Yurtseverr

BMW BATMIŞ

Bugünlerde artan hafif enduro arayaşının bir sonucu gibi görünüyor. Büyük büyük endurocu abilerimizin dağda bayırda küçük haftasonu çapkınlıklarını kaldırmak için yapılan ara güzel bir motora benziyor. Çift silindir ve 48hp olması onu ktm nin 390 modellerinin üstünde bir yerlerde konumlandırmış...

Yeni mesajlar