Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Disk kilidi takılıyken unutup hareket etmeye çalıştım o da diski yamulttum heralde gacır gucur ses geliyodu ilk 2 gün şuan gelmiyo ama , ne olmuş olabilir ? . Motorum rs200
Kaliperine, diskine, ön maşana bir bak derim. Eğer ki sehpa bulabiliyorsun kaldırıp diskin yamulmuş mu diye bir çevir. Bunların dışında bir de ön çamurluğuna dikkat et belki bir yerleri sıyırıp çatlatmıştır.
Orta sehpaya alip ön tekerleği çevirirken diske dokunursan yamulduğundan emin olursun
Yalnız ilk iki gün gelip sonra ses kesilmesi şu demek;
Evet disk biraz balans yapmış ama balatalara sürterek kendini sıfırlamış
ABS olduğu için sıfırlanan yerin karşı yüzündeki oyuğu hissettirmiyor
İçin rahat edecekse yenisini taktır ya da tornada iki yüzünü de sildir sıfır gibi olur hatta kalipere hidrolik fazla basılacağı için fren gücü artar
Silecek tornacı her iki yüzden 2'şer mikron silsin,abartıp diskin yarısını yemesin
NS200 De başıma gelmişti, motoru sürerken sadece tek bir noktada inceden ötme sesi yapıyordu. yamultma değil de tahriş etme gibiydi benim başıma gelen.
ustam değişltirmeye gerek bir problem olmadığını belirtti ama sizin daha ileri ise ya da gözle görülür bir yamukluk var ise mutlaka değiştirin.
orta sehpaya alıp milim milim çevirerek kontrol etmekte fayda var.