Yurt Dışı Ekipman Getirmek

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Almanya'da lois mağazası web sitesinden fiyatlara bakın karar verin. Geçen sene kışın gittiğimde gözüm dönmüştü mağazada. Kask da alacaktık ama vlizlerde yer yok diye almadık, sonradan Mayıs'da Yunanistan Selanik'ten kask almaya ayrıca gitmiştik.

Kaskları arabanın bagajında kutuları ile getirmiştim, Gümrükçü bagajı açtırdı, kocaman kutular içinde iki kask iki bot, giymek için kendimize aldık dedim peki dedi uzo falan almadınız mı dedi, yok almadık onun için haftaya tekrar geleceğiz dedik geçtik. :) Gümrükçüler daha çok alkol ve yasaklı maddelerle ilgileniyorlar, kişisel giyim eşyasına dokunmuyorlar.
ipsala'da gümrükten geçince tax free'yi de nakit olarak 160euro almıştım, Selanikte hanımla bir gece konaklama ve akşam yemeğinde masayı donatma masrafı bedavaya gelmişti.
Kask işini ben de öyle yapacağım. Seninle Yunan eline geçtiğimizde hallederim.

Motosikleti
Xp400
Çoğu ekipmanımı eşim ve kendim için İspanya’da bulunan Motocard ve Martimotos mağazalarından aldım. Türkiye’ye her gelişimde de birşeyler getiriyorum ekipman olarak. Daha bir kere kimse bu ne filan demedi(kask, tulum, bot, sırt korumalar vs vs) yani bir sorun yaşamazsınız diyorum tecrübelerime dayanarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar