Arama sonuçlarınız

1. Gorkem.IX

AGV kask yedek parçası

Yurtdışından bir türlü Agv Corsa için yanak pedi getirme yolu bulamadım. Daha önce herhangi bir agv yedek parçası temin eden var mı yurtdışından acaba?
  2. Gorkem.IX

Akü Hk.

Merhabalar, BS marka ytz10s-bs 12v akü kullanıyorum motorumda. Geçtiğimiz hafta motosikletimin birkaç saniye geç marş almasından dolayı şarj etmek için akümü söktüm 10 saat kadar şarja koydum şarjdan çektiğim an 13 volt civarını görmüştü akü. Ertesi gün baktığımda 12.4v’a inmiş tekrar birkaç...
  3. Gorkem.IX

Akü için motosiklet kaç haftada bir çalışmalı?

Yatan bir motoru kaç haftada bi kaç dk rölantide bekletmeli akünün sağlığını kaybetmemesi için sizce? Siz ne yapıyorsunuz? 2 haftada bir 25km kadar sürüp koyuyorum ya da 2 haftada 15dk rölantide çalıştırıp kapatıyorum ben.
  4. Gorkem.IX

Raleri pinlock hakkında

Arkadaşlar aynalı vizöre takmıştım raleri pinlock’u oradan çıkarıp normal vizörüme taksam kullanılmaz hale gelir mi çıkarınca deneyen var mı?
  5. Gorkem.IX

Farda beyaz mı yoksa sarıya yakın ışık saçan ampul mü?

Beyaz mı sarı mı sizce?
  6. Gorkem.IX

Yağ değişimi hk.

Yarın bakıma gideceğim fakat servis bana castrol var dedi sadece, ben tekrar yağı ileride motul 7100 ile değiştirdiğimde yağ filtresini değiştirmesem sıkıntı yaratır mı bana? Yağ ve filtreyi değiştiricem yarın.
  7. Gorkem.IX

Vizör için buğu önleyici sprey

Malum yaz aylarına girdik fakat aklıma takıldı, vizör içine buğu önleyici sprey sıkmak az da olsa işe yarıyor mu soğuk havalarda?
  8. Gorkem.IX

Elcik oynama sorunu

Motosiklete geçen sene değişiklik olsun diye orjinal elciklerini çıkarttırıp rizoma elcik taktırmıştım fakat gaz kolundaki elcik oynuyordu gaz açış kapatışlarda, takan usta geçen sene içine japon sürdü öyle taktı sonra o günden beri içimde kurt var bi daha değiştirmek istesem orjinaliyle elciği...
  9. Gorkem.IX

Egzoz Susturucusu hk.

Performans egzoza susturucu takılı halde kullanınca motora ve egzoza zararı ne kadardır? Maksimum kaç km gidilmelidir bilen biri yorumlarsa çok sevinirim :)
  10. Gorkem.IX

Vlog çekenler bi bakabilir mi acaba

Sjcam sj8 air kullanıyorum hero 5'te denedim bi ara videolarda dahili mikrofon sesleri berbat hiçbir şey anlaşılmıyor izlenmez yani, ses kaydını nasıl alıyorsunuz merak ettim:king:
  11. Gorkem.IX

sjcam aksiyon kamera cızırtı sorunu

SJ8 Air almıştım geçen yaz fazla kullanmadım ama çektiğim videoların hepsinde dahili mikrofonla çekim yaptım her sesi kaydediyor onda sorun yok ama videolarda yolda olsun evde olsun hep bi cızırtı sesi var başına gelen illa vardır bu sorun neyden kaynaklanıyor? :thumright
  12. Gorkem.IX

Balatalardan gelen ses

Son 1 aydır arka fren balatasından düşük süratlerde(şehir içi) ses geliyor. Balatalar yeni ve balata spreyi de sıktım geçenlerde fayda etmedi ne yapmalı? :cat:
  13. Gorkem.IX

Yarın Yalova'dan Konya'ya gideceğim yarın bu güzergahı kullanacak varsa gelsin

Eşlik etmek isteyen varsa şansa denk gelirse gelebilir :queen:
  14. Gorkem.IX

Yarın motoru muayeneye götüreceğim fakat

Tiger egzoz var üstünde katalizör de yok onun haricinde bi sıkıntısı yok motorun bi problem çıkartıyorlar mı acaba:queen: Bulaşık teli sıkıştırdım egzoza yine kükrüyor motor napıcam bilemedim :mrgreen:
  15. Gorkem.IX

Oynayan dikiz aynası

CBR 650F kullanıcısıyım sol aynada bi gevşeklik oluştu uzun zamandır çözmedim bu sorunu hala. Yolda giderken durmadan kapanıyor çok rahatsız edici bir durum bu, sıfır bi ayna da 250TL Allah'ın aynası :mrgreen: Sorum şu bu aynayı sabitlemeden nasıl eskisi gibi yapabilirim yenisini almadan çözümü...
  16. Gorkem.IX

Go pro hero5 hakkında

Kullananlar varsa nasıl kameradır yorum yapabilirse çok sevinirim :mrgreen: Gereksiz bi heves oldu almaya değer mi para biriktirip bilemiyorum kullanıcıları varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.
  17. Gorkem.IX

Yolda kalmak hk.

Dün bi arkadaşı beklerken 4'lüler ve uzunlar açık bi şekilde 5-7dk arkadaşı bekledim tekrardan motoru çalıştırmak istediğimde motor çalışmadı bu normal bi durum mu acaba? Motosiklet cbr 650f bu arada, R25 varken zamanında hiç böyle şeyler olmazdı her neyse vurdurarak çalıştırdık motoru bi sorun...
  18. Gorkem.IX

Yarın Yalova'dan Konya'ya gideceğim var mı aynı güzargaha gidecek?

Varsa yazabilir mi acaba tek başıma sıkılmamış olurum :mrgreen:
  19. Gorkem.IX

Tiger egzoz için susturucu

Geçenlerde cbr 650f aldım üstünde tiger egzoz var arkadaşlar ama kafamı biraz şişiriyor bazen egzoza susturucu demir kocaeli çevresinde nerede yaptırabilirim bilen var mı?
  20. Gorkem.IX

Pist eğitimi en ucuz nerede ve ne zaman alınır?

Virajlarda daha fazla yatmak ve daha fazla korkmadan girmek istiyorum ama eğitim şart bu konuda daha önce pist eğitimi alanlar varsa konuya yazarsa sevinirim.

Yeni mesajlar