Arama sonuçlarınız

1. hakikiteker

Bahtsız Bedevi'nin Montuna Yolda Arı Kaçarmış

Öylece giderken denk gelen arı önce montun kolundaki 1cm boşluktan içeri girdi, sonra da düşsün diye kolumu sallarken eldivene :D Şansımı seveyim...:pr: Not:Düzenleme hakkında olumlu olumsuz eleştirilere açığım, öğrenmeye devam :mrgreen:
  2. hakikiteker

Bugün de Ölmedim

Gece eve dönerken kazanın kıyısından dönmem; büyük ihtimalle sarhoş olan adamın, çıkmaz çıkmaz herhalde diyerek her saniye beni şaşırtmasıyla gelişen olay. Bundan ne ders çıkarılır bilmiyorum, kendimde çok abes bir şey görmedim. Kaldı ki adam ben gittikten sonra karşıdaki duvara çarptı :pr...
  3. hakikiteker

Ben de Düştüm +1

Bugün Buca'da yokuş aşağı yaklaşık 30km/s hızla ilerlerken önümdeki araç biraz sert fren yapınca, ben frenle uğraşmayıp: "nasılsa tek yön" diyerek sola kaçmayı düşündüm. Soldan da araba gelmesin mi :sunny: Belediye sağolsun yolu çift yön yapmış, şansımı ısırayım -başka bir şey derdim de...
  4. hakikiteker

Uygun Fiyatlı Windstopper Termal İçlik Tavsiyesi?

Soğuklar başladığından beri idare ediyordum klasik içlik yöntemiyle ama dün eve dönerken ciddi manada üşüdüm. Öyle ki yolda bağıra bağıra şarkı söyleyip kendimi konudan uzaklaştırmaya çalışmakla geçti yolun yarısı :mrgreen: Eve dönünce ise bacaklarımı ısıtmam bir saat sürdü ve "ulan bi sevdaya...
  5. hakikiteker

Nolan N86 Pinlock Konusu

Nolan N86 kaskımın pinlock ı bozuldu ve çıkarttık. Yenisini almak istiyorum ama kendi pinlock ı pahalı biraz. Universal pinlock lar buna olur mu, ya da universal pinlock ı kessem biçsem işlevinde sorun oluşur mu?
  6. hakikiteker

Kamera kara kutum oluyordu az kalsın :I

Bugün başıma gelen olay; dolmuş şoförü dalıyor, ayıldığında sola kırıyor ve hop top bende: Bu arada video düzenleme olayında kendimi geliştirmeye çalışıyorum, sizce daha çok yolum var mı yoksa iş yapar mı ne dersiniz:silent:
  7. hakikiteker

Voltaj Düşmesi Sorunu (YBR 125 ESD)

Selamlar, motosikletimde frene basınca farın biraz kısılması gibi bir sorun var. Aynı sorun sinyal çalıştığında da var ve sadece farı değil çalışan her şeyin (korna, far, stop lambası) elektriğini etkiliyor. Yamaha servisine başvurduğumda alarma laf atıp işin içinden çıkıverdiler ama motorda...
  8. hakikiteker

Adamlar Ne Egzoz Yapmış Be

https://www.facebook.com/istanbulTuning/videos/10153105980578531/
  9. hakikiteker

A2 Direksiyon Sınav Güzergahı (Video)

Bugün forumdan bir abimi ziyarete gittim (abi, ismini vermek istemeyebilirsin diye yazmadım :)) ve gitmişken parkuru da çekeyim, belki bir faydam dokunur dedim. Parkurdaki fark; o anda metal platformun olmaması ve baştaki hariç sinyal yakmamış olmamdır. Parkur; Karşıyaka-Örnekköy'deki parkurdur...
  10. hakikiteker

Kappa K35'e LED Stop ve Park Lambası Yapımı

Bayağıdır aklımdaydı topcase'ime LED ışık yapıp hem güzelleştirmek/özelleştirmek hem de gece görünürlüğünü artırmak. Bunun için önce nasıl bir ışık görüntüsü istediğime karar verip tasarımını yaptım, AUDI vs. güncel tasarımlarda kullanılan L formlu stop şekline karar verip ona göre ölçtüm ve...
  11. hakikiteker

YBR125 ESD Elektrik Sorunu?

Arkadaşlar motosikletimde frene basınca -yani fren lambası yanınca- farda bir miktar zayıflama oluyor. Hatta olur da sinyal yanarken frene basmış olursam kornadan miyyk miyyk şeklinde ses geliyor :D :D Bu durum normal mi yoksa bir arıza mı var acaba? 125cc bir motosikletin ne kadar elektrik...
  12. hakikiteker

Yeni Müzik Aleti: R6

:cat:
  13. hakikiteker

Honda NC700 vs. Dacia Logan :D

Adamlar yapabildikleri stunt hareketleri açısından iki aletin karşılaştırmasını yapmışlar. Ne alaka dedim ilk gördüğümde ama izlerken eğlendim açıkçası :mrgreen:
  14. hakikiteker

Nolan N86'yı Nasıl Bilirsiniz

Selamlar, nice zamandır gürültü,havalandırma ve malzeme kalitesi gibi sebeplerden ötürü kaskımı yükseltmek istiyordum. Nolan N86'yı gözüme kestirdim: http://www.feyizoglu.com/N86-Flow-N-Com-Vizorlu-Kapali-Kask-17-_47678.html#0 Özellikleri ve yabancı sitelerdeki incelemeler hoşuma gitti...
  15. hakikiteker

Nazar Değdi Arkadaş :D

Bugün eve geldim, motosikleti koyduğum yer kaldırım içinde bahçe gibi bir yer ve bir komşunun da mobiletimsi cup gibi bir motosikleti var. Benim geçtiğim yola çok yakın koymaya başladı bir süredir, saydım bir,iki... hadi dedim üçüncüye kapısını çalarım. Bugün de geçtiğim yolu tamamen kapatmış...
  16. hakikiteker

Gaza geldim ben de videomun linkini vereyim :D

Görüntü ışık ve lensi arkadaşlarımın parmaklaması sebebiyle çok iyi değil :mrgreen: Ses zaten kötü, isterseniz müzik açarak izleyebilirsiniz. Kendim seçeceğim müziği kaktırmak istemedim :mrgreen:
  17. hakikiteker

Ledin Işığını Dağıtmak İçin?

Merhaba arkadaşlar, Kappa K35 topcase imin reflektörlerinin altına şık duracak ve park-fren ayrı olacak şekilde şerit led yapacağım. Ancak en azından parklar için ledlerin tane tane değil olabildiğince düz bir çizgi şeklinde gözükmesini istiyorum. Zorluklar; mekan sıkıntısı(uygulama alanı çok...
  18. hakikiteker

26.06.2015 İzmir-Sığacık Gezi'mize Katılmak İsteyen?

26.06.2015 Cuma günü bir arkadaşım kesin gelmek üzere şu an için 2 YBR 125 olarak gezi yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen olursa bu başlık altından ya da pm ile benimle iletişime geçebilir. Touringci abi kafasıyla Seferihisar'a gidip bir şeyler yiyip geri döneceğiz :mrgreen: Yolda sorun...
  19. hakikiteker

Spy 5000m Alarm Taktım

Bugün yolları en çok paylaştığım arkadaşımla onun evine gidip alarmın montajını yaptık. İnsan önce basit düşünüyor ama ön far karenajı, yan karenajlar ve seleyi sökmek gerekiyor. Ben uzaktan çalıştırma fonksiyonunu istemedim çünkü ihtiyaç duyacağımı hiç düşünmüyorum. Gel gelelim zorluklara...
  20. hakikiteker

İzmir'de Go-kart Seven?

Selam arkadaşlar, aslında hobim olan go-kart ı arkadaşlarımın katılmaması sebebiyle senede 1-2 kez ancak yapabiliyorum. Bu faaliyetten zevk alan ve ara sıra pistte kapışıp ter dökebileceğim arkadaşlar arıyorum. Bana uyar diyen varsa bu başlıktan ya da pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz, çok mutlu...