Bahtsız Bedevi'nin Montuna Yolda Arı Kaçarmış

Öylece giderken denk gelen arı önce montun kolundaki 1cm boşluktan içeri girdi, sonra da düşsün diye kolumu sallarken eldivene :D Şansımı seveyim...:pr:

Not:Düzenleme hakkında olumlu olumsuz eleştirilere açığım, öğrenmeye devam :mrgreen:

Hocam büyük geçmiş olsun, kaskın 2 parmak açık vizöründen içeri giren arı ve kaza yapan insan tanıyorum :)

Ayrıca sokulmamış olmanızı arının sersemliğine veriyorum ::)

Bi kelebek geçer bi arı girer bu canlılar motosikletlilere sığınıyor bilinçli olalım :)

Hocam büyük geçmiş olsun, kaskın 2 parmak açık vizöründen içeri giren arı ve kaza yapan insan tanıyorum :)

Ayrıca sokulmamış olmanızı arının sersemliğine veriyorum ::)

Aynısının bana da olması hiç şaşırtmadı :mrgreen: Sadece güneş vizörü kapalıyken arı çarpıp kaskın içine düştü ve çıkarmaya çalışırken çenemden soktu yaklaşık bir ay önce :pr: Ayrıca ben de sokmadığını sanıyordum ama ufak bir şişlik oldu, bünye alerjik değil sanırım :mrgreen:

Vizör açıkken , sollanam yaparkene az süratle , yüzümden vuruldumduğumu sandıydım , panikle emniyet şeridine , aynaya bakmak aklıma bile gelmemişti , elimi yüzüme attım bulaşkan bir kütle vıcık vıcık, kesin vuruldum ve artık yumuşak dokuların ele temeası diye şee ederkene aynaya bakınca o koca gtlü kırmızı yaban dev eşşek arısının suratımda patladığını anladım.

15 dakika kendime gelemedim , halen diyorum sokmaması büyük şans , zira o mahluk soktuğunda suratınız 2xxL olur garanti, kaskı kesmek zorunda kalırdık^^.

Neyse , hayvanı öldürmemişsiniz bravo.

Son düzenleme:

DKN

aynı olay benimde başıma gelmişti :) arı maya koymuştum adını, evine kadar bıraktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar