Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D400 de abi 300 bin lira para açıkçası amacım ilk vitesli motorumda biraz deneyim kazanayım ikinci motorumda da (günümüzün parasıyla 600-800 bin tl lik) kaliteli motor alayım diye düşündüm.
açıkçası haftaiçi tamamen şehiriçinde geçicek haftasonları da her haftasonu olmamakla beraber tabi arada arkadaşlarla şileye gidiyoruz yani aslında toprak yol %10-20 dir max çoğunlukla asfalt olur açık olmak gerekirse uzun yolda yormasın yeterli valla ya uzun yoldan kastımda maksimum istanbul...
ayrıyeten kolay satılabilmesi de gerçekten düşündürtüyor ama dediğim gibi uzun yollarda veya kampa gitmek istediğimde toprak yolda bi sorun olur mu bilemedim ayrıca 193 bin lira fiyatı var ederini tartışmak istesek eder mi gerçekten
aslında gerçekten süper bi motor ama sıfırı yok hep ikinci eli var.... motordan da anlamadığım için neresine bakıcam bilmiyorum bayi satsaydı gerçekten direkt alırdım onu
Merhaba arkadaşlar bugün motor almaya gidicem ilk viteslim olucak beklentim ise istanbul şehiriçi işe git-gel, haftasonları arkadaşlarla şilede kamp maksimum bursaya git-gel yapmak. 1.5 sene sürüp daha üst segment düşündüğümden motorun ikinci elinin ölü olmasını istemiyorum. Aklıma 2-3 model...
Abi teşekkür ederim çok faydası oldu benim için dediğine de katılıyorum her şey olmasını bekleyemem. V-Strom 250 süpermiş keşke bayiiden sıfırını satsalarmış hiç düşünmeden alırdım ya... Suzuki'nin DR-Z4S ve SM modellerini biliyor musunuz onlarda çok iyi görünüyor.
abi açıkçası ben de alıcağım motorumun böyle imkana sahip olmasını çok isterim yaparım yapmam onu bilemem ama buna imkanım olsa gerçekten ben de durmam. bir diğer çekincem ise sadece scooter'da deneyimim oluşu arazi bambaşka bir deneyim diyorlar. Kafamda netleştirmek adına tur yaparken çok fazla...
Boyum 184 uzun yoldan kastım da maksimum istanbul-bursa olur muhtemelen. Çoğunlukla rutinim haftasonları tur yapmak olur off road arada yaparım diye düşünüyorum hiç off road yapmadım belki bağımlılık yapar orasını bilemem :D
Arkadaşlar hondanın bu motorları neden ülkemize getirilmiyor türkiye'de çok fazla bu tarz motor arayan insanla karşılaşıyorum ayrıca bu modelleri bilmeyen görünce de olsa kesinlikle alırdım diyebilecek potansiyel kitleden bahsetmiyorum bile. emisyon bilmem neyden bahseden olmuş da avrupada şuan...
abi selam ben de kendime bu tarz motor bakıyorum ama 184 boyundaki biri için çok küçük kaçar mı? bana biraz minik geldi ama bilemiyorum ayrıca bununla şehirdışı turları, şileye kamp yapmaya gitmek vb. iyi iş çıkarır mı?
Merhaba arkadaşlar, 3 4 aydır 80 cc scooter kullanıyorum bununla 4 bin kilometre yol yaptım ekim sonunda A2 ehliyetimi alıcam ve motoru yenilemek istiyorum ancak hangi motor alıcağımı bir türlü kararlaştıramadım.
İstanbulda yaşıyorum haliyle alıcağım motordan beklentimin temeli şehir içinde...