Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

Motosiklet önerisi olan var mı ?

Kymco'nun bir modelini şimdi Türkiye'de üretiyorlar. Sky Town 125 modeli
  2. emenyasin

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Son dediğiniz kısım oldukça doğru. Daha geçen gün bir arkadaş bu mantıkta konuşuyor gibiydi. Gerçekten birlik olamadık. Umarım ileri de çözülür.
  3. emenyasin

Zor hocam ya🙃 insan illa bir şeyler alıyor. Ama alışverişi azaltmak şart zaten de korkuyorum bu hükümet vergi miktarı düştü diyip oranları yükseltir. Manyak bunlar.
  4. emenyasin

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Biri tek silindirdir diğeri çift muhtemelen. Sizin bindiğiniz SRK 250s modelinin racing hali olmalı. Tek silindir. Ben de bu konuda geçenin tek silindir olanını gördüm yani sizin baktığınız racingin naked hali sanırım. Boyut olarak rakamlarda birbirlerine yakınlar çift silindir nakedla. Bana...
  5. emenyasin

Trafikte Öfke Kontrolü

Çok güzel demiş. Ben de anasına küfredildi diye bir halt yiyip ceza evine giren ama orada her gün anasına küfredilse de bir şey yapamayan adamın hikayesini hatırladım.
  6. emenyasin

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Şimdilik paranı bir şeylerde yatırılmış olarak beklet o zaman. Nisana kadar belki yeni bir şeyler de gelir. Nisanın sonuna doğru fuar da var.
  7. emenyasin

Otomotiv/Motosiklet Teknisyeni kimdir nasıl olunur?

Bilen abiler bu kardeşi aydınlatsa 1767900734 Bu arada bu konu sanki ana sayfadaki direk önümüze çıkan yeni mesajlar kısmında gözükmüyor telefondan girince. Ama neler Yeni kısmında gözüküyor 1767931807 Sanırım ama sayfada yeni konu kısmına tıklanmadığı sürece görünmediği için konunun farkında...
  8. emenyasin

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Hocam arkadaşınızın motoru Srk250 RS mi? Öyleyse bu konuda bahsedilen motordan farklı. Arkadaşınız ki tek silindir 25 beygir civarı motor. Başlıkta bahsedilen çift silindir 31 beygir civarı ve ağır da bir motor.
  9. emenyasin

Motosiklette Noter Devir Ücreti Hayırlı Olsun

Hocam daha ne gelsin başlarına? Gözleri kör olmuş, dağları kendileri yaratmış sanacaklar. Genel bir siyasetçi hali gibi geliyor. Sonraki gelecek yönetimi de birkaç dönem devam ettirsek aynısına dönerler gibi. 1767875625 Bu arada bi bakayım dedim neden ebu leheb'i örnek gösterdin diye @tommygun ...
  10. emenyasin

Heidenau Lastik hakkında

Ben de yabancı bir Facebook sayfasında lastik tavsiyesi ile ilgili bir yorumu okurken gördüm markayı. Çevirisi yanlış değilse😂 adam K73 model lastiğini bayağı beğenmiş. Ktm690 prestige SM(süpermoto) motorunda kullanmış.
  11. emenyasin

Çin motorunu sıfır alınca böyle risk var. He çok tutmuş motor olursa değişir belki. Sen ne zaman almayı düşünüyorsun?
  12. emenyasin

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

İndirimin yansımalarını ne zaman görürüz Şaşırtmaz
  13. emenyasin

Zaten muhtemelen gelen sertifikalar sahte falan olur ama şuan "getirmeyin!" demeye döndü olay. Ticari firmaların getirdiklerinin hepsi sertifikalı mı yada sertifikaları gerçek mi? Yani oyuncağa kısıtla da adam arabasına aksesuar alıyor kanserojen ne alaka😂 Bu arada yanlış anlaşılmasın ben Çin...
  14. emenyasin

Değişsin ondan sonra konuşuruz bunları. Kimse gelenin mükemmel olmayacağının farkında ama kökleşmiş yozlaşmanın bozulması gerek. Eminim bunların döneminden önce de farklı bir grubun kökleşmiş yozlaşması vardı. Sürekli değişim şart. İnsanın yatağının çarşafını bile kaç kere değişir havalandırır...
  15. emenyasin

Getiren firma çok reklama gitmedi. Bakarsan YouTube'da yabancı videolar bile yetersiz. Firma bu ara orta hacimde çok Çinli gelince araya kaynasın istemedi sanırım. "O kadar çok marka varki kendine eş değer olmayan markalarla kıyaslanmamak için yapılmadı henüz ilerleyen zamanlarda lansman ve...
  16. emenyasin

14 sene sonra yeniden🥰🥰

@feliçita tekrardan hoşgeldiniz
  17. emenyasin

Tamam da mesele sağlık ise ürün standartlarına bakılsın yada sadece risk arzeden ürünlerde(çocuk oyuncakları) bakılsın. Vergi koyulması alakasız geliyor. Talep edelim firma sertifikalarını da göndersin olsun bitsin. Vergi koyup maliyet arttırmak daha ucuz ürünlere yönelinmesine yol açmaz mı?
  18. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

Sarkma önemli hocam aktarma organı bu. ne kadar olması gerektiğine klavuzdan bakabilirsin.
  19. emenyasin

Yardımcı olurmusunuz.

Peki zinciri de değişmesi gerekir mi her seferinde?
  20. emenyasin

Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Alabilene güzel ama A2'ye girmez

Yeni mesajlar