14 sene sonra yeniden🥰🥰

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Size vstrom övenlerden birisi de benimdir eminim ama hala gs'im yok 😄 bölge grupları vardı, genel grup yoktu sanırım. Vstromun kendi gitti adı kaldı işte. Şu an İstanbul ve İzmir grubu en aktifi. Instagramdan ulaşırsınız alabilirler belki
Yok, siz değilsinizdir.
Benim okul arkadaşlarımın bir grubu var, emekli olup ya da emekliliğe yakın vstrom almışlardı, onlar övüyordu, hatta en çok övenlerden birinin vstrom'u bende şimdi. Onlar İzmir çevresinde, oralarda sezon devam ediyor, az önce whatsapp grubunda Kuşadası'ndan foto atmışlar 2 GS geziyorlar, öyle emeklilik güzel tabi.

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Yok, siz değilsinizdir.
Benim okul arkadaşlarımın bir grubu var, emekli olup ya da emekliliğe yakın vstrom almışlardı, onlar övüyordu, hatta en çok övenlerden birinin vstrom'u bende şimdi. Onlar İzmir çevresinde, oralarda sezon devam ediyor, az önce whatsapp grubunda Kuşadası'ndan foto atmışlar 2 GS geziyorlar, öyle emeklilik güzel tabi.
Emeklilik güzel tabii ek gelir varsa 😄 ben de Edremitteyim buralarda havalar tam motor sürmelik

Zamanında bana vstrom övenler de hepsi GS sürüyor şimdi.
Vstrom Türkiye'dekilerin alayı Super Tenere almıştı forum kapanmadan önce , elbette hepimizin gözü GS de idi ama Super Tenere hem fiyatıyla hem özellikleriyle sevilmişti , bir kaç kişide Crosstourer almıştı , biri her forumda olan çok bilmiş eğitmenlerden tekiydi 😅
diğeri çok sevdiğim değerli arkadaşım rahmetli Başar idi 😔

Crosstourer a geçti bir hafta sonra navigasyon taktırdıktan yarım saat sonra emniyet şeridindeki sulama tankerine çok hızlı bir şekilde arkadan çarpmıştı , güzel adamlar çok yaşamaz sözünü doğrulattı , çok muhabbetli , viraj sever biriydi mekanı cennet olsun..

Vstrom Turkiye deyince kendisini hep hatırlarım yazmak istedim , buradaki eski üyelerde hatırlar muhakkak..

Motosikleti
Vstrom Türkiye'dekilerin alayı Super Tenere almıştı forum kapanmadan önce , elbette hepimizin gözü GS de idi ama Super Tenere hem fiyatıyla hem özellikleriyle sevilmişti , bir kaç kişide Crosstourer almıştı , biri her forumda olan çok bilmiş eğitmenlerden tekiydi 😅
diğeri çok sevdiğim değerli arkadaşım rahmetli Başar idi 😔

Crosstourer a geçti bir hafta sonra navigasyon taktırdıktan yarım saat sonra emniyet şeridindeki sulama tankerine çok hızlı bir şekilde arkadan çarpmıştı , güzel adamlar çok yaşamaz sözünü doğrulattı , çok muhabbetli , viraj sever biriydi mekanı cennet olsun..

Vstrom Turkiye deyince kendisini hep hatırlarım yazmak istedim , buradaki eski üyelerde hatırlar muhakkak..
ben çok geç kalmışım, 15 yıl önce falan vstrom sürmeliymişim.

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Hoş geldiniz ve hoş geldim. :)Ben de 16 yıl aradan sonra ilk defa geçen hafta tekrar hesabı aktif ettim. 2009 yılında Suzuki V-Strom Türkiye sitesi ile birlikte motosiklet.net e de kaydolmuştum. O yıllarda adını bile unuttuğum Beşiktaş'ta bir kafede buluşmalar yapıyorduk. Sonrasında motoru satıp karavana geçince sedanter hayata döndük.🐢 scooterımla da sadece yazlıkta ulaşım amaçlı kullanınca gruplardan koptuk. Geçenlerde tekrar bakayım dedim ama sanırım Suzuki forum sayfası kapatılmış. Buradaki hesabın şifresini bile unutmuştum tekrar yenileyip girdim. Motordan ve motor camiasından uzak kalmıştım bir sürü çeşit ve model gelmiş bu aradan geçen zamanda. Tekrardan sizin gibi heyecanlandım ben de. Burada yazınızı görünce kendi duygularımı da ifade etmek istedim :)

Edit: kafenin adını hatırladım Daytona Kafe idi. Hatta Garmin Türkiye, ülkeye yeni getirdiği gps cihazlarının tanıtımını burada üst katta yapıyordu motosiklet gruplarına.
Merhaba tanıştığımıza memnun oldum.Hatırlarsanız yelek yaptırmıştık grup olarak.o yelekten sizde almışmıydınız.bende hala duruyor.😄

Merhaba tanıştığımıza memnun oldum.Hatırlarsanız yelek yaptırmıştık grup olarak.o yelekten sizde almışmıydınız.bende hala duruyor.😄
Ne yazık ki ben o yıllarda motosiklet.net'in hiç sürüşlerine katılmadım sadece v-strom Türkiye ile sürmüşlüğüm vardı. Onların kırmızı yuvarlak stickerlarından almıştım. Bir de anahtarlık basmışlardı ondan vardı. Bu forumu sadece iş sonrası yeni konulardaki yorumları okumak için kullanıyordum :)

Motosikleti
Ne yazık ki ben o yıllarda motosiklet.net'in hiç sürüşlerine katılmadım sadece v-strom Türkiye ile sürmüşlüğüm vardı. Onların kırmızı yuvarlak stickerlarından almıştım. Bir de anahtarlık basmışlardı ondan vardı. Bu forumu sadece iş sonrası yeni konulardaki yorumları okumak için kullanıyordum :)
benim vstrom'da da "vstrom Türkiye" yazılı plakalık var, eski sahibi olan 40 yıllık arkadaşımdan hatıra diye değiştirmedim. Bir de depo üstü çantanın üzerine bahsettiğiniz kırmızı yuvarlak sticker yapıştırılmış. Motorla gelen ıvır zıvırlar arasında da bir sürü sticker çıktı. Arkadaş demek ki vstromu alınca katılmış o gruplara.

Motosikleti
O yelek yüzünden forum karışmıştı... :)
Rahmetli Halis şirketinin logosunu basınca kimse giymemişti :)
Ben ehliyet kursuna başladığımda kursta eğitimlerde verdikleri yeleklerde motosiklet.net yazısı vardı o yelekler mi? Sınava da onlarla girmiştik. Ama "gelişim sürücü kursu" yazıyordu o yeleklerde. Bu dediğim 2017 yılıydı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben ehliyet kursuna başladığımda kursta eğitimlerde verdikleri yeleklerde motosiklet.net yazısı vardı o yelekler mi? Sınava da onlarla girmiştik. Ama "gelişim sürücü kursu" yazıyordu o yeleklerde. Bu dediğim 2017 yılıydı.
Yok.. daha önceydi... Sinbo yazıyordu :)
Haala duruyor :)

Motosikleti
Yok.. daha önceydi... Sinbo yazıyordu :)
Haala duruyor :)
ne olacaktı ki yazdıysa? adam sponsor olmak istemiştir belki. yani bedava dağıttılardıysa sorun olmazdı herhalde.
Benim gördüklerim de herhalde o sürücü kursu sponsor olup da yaptırdı. O zamanlar forumda reklamları vardı o sürücü kursunun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne olacaktı ki yazdıysa? adam sponsor olmak istemiştir belki. yani bedava dağıttılardıysa sorun olmazdı herhalde.
Benim gördüklerim de herhalde o sürücü kursu sponsor olup da yaptırdı. O zamanlar forumda reklamları vardı o sürücü kursunun.
Ücretsiz dağıtıldı.. İsimlikler bile yazdırıldı...
Buna rağmen reklamını yapmam dediler logoyu başka şeylerle kapattılar..
Rahmetli de sinirden herkesten geri istemişti :)

Motosikleti
Ücretsiz dağıtıldı.. İsimlikler bile yazdırıldı...
Buna rağmen reklamını yapmam dediler logoyu başka şeylerle kapattılar..
Rahmetli de sinirden herkesten geri istemişti :)
haklıymış.
yani sponsor istemiyorlarsa baştan söyleselermiş.

Youtubedaki sponsor işleri nasıl oluyor ki? Mesela ben çıksam bir markayı övsem yada yersem bunun için ceza alır mıyım?
Anlaşma yapsak durum farklı mı oluyor acaba?

Motosikleti
yok:(
Youtubedaki sponsor işleri nasıl oluyor ki? Mesela ben çıksam bir markayı övsem yada yersem bunun için ceza alır mıyım?
Anlaşma yapsak durum farklı mı oluyor acaba?
reklam olduğunu belirtmek lazım sanırım yoksa ceza yazabiliyorlar 30 kişinin izlediği videodan da bişi olmaz herhalde ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoşgeldin abi bu arada böyle bir motosiklet olduğunu bile bilmiyordum 😄

Motosikleti
750x
O yeleğin arkasında damalı eşek gibi sponsor firmanın logosu vardı, bir çok kişi de kendince çözüm üreterek logoyu kapatmıştı. Sonra olaylar olaylar 😃

haklıymış.
yani sponsor istemiyorlarsa baştan söyleselermiş.
Bu bahsedilen konu yaklaşık 10 yıllık bir mevzu, ancak dün gibi hatırlıyorum. Sponsor firma doğal olarak reklamını yapmak ister, ancak Ürünün demosunda 20X20 ebatlarindaki logoyu belirtmeliydi.

Son düzenleme:
Motosikleti
O yeleğin arkasında damalı eşek gibi sponsor firmanın logosu vardı, bir çok kişi de kendince çözüm üreterek logoyu kapatmıştı. Sonra olaylar olaylar 😃

Bu bahsedilen konu yaklaşık 10 yıllık bir mevzu, ancak dün gibi hatırlıyorum. Sponsor firma doğal olarak reklamını yapmak ister, ancak Ürünün demosunda 20X20 ebatlarindaki logoyu belirtmeliydi.
işte bu gibi şeyler baştan anlatılmalı yoksa sorun çıkar. yani baştan arkasında sponsor logosu olacak diye belirtilmediyse sorun çıkması doğal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar